Triootje II


Toen hij klaar was met plassen had Frank zijn pik even onder de kraan gehouden van het wastafeltje dat er hing. Heel wat gladdigheid had hij er af gespoeld en toen hij terug de ‘studio’ inliep zat Noortje op een stoel voor het bed en zei.

“Hoi Frank, ga zitten, we willen even wat met je bespreken. Onzeker liep hij naar het bed waar Carolien en Sandra lief kijkend opschoven om hem ruimte te geven tussen hun in.

“Ik hoorde net dat Sandra heel graag ontmaagd zou worden” begon Noortje. Verbaast en vragend keek hij haar aan.

“Nee, niet dat ze nog maagd was”, zei ze. “Maar ze is nog nooit in haar kontje geneukt maar wil dat eigenlijk al eigenlijk wel lang heel graag, maar ze is bang dat het heel veel pijn doet. Nu had Carolien haar verteld dat jij haar wel eens op zijn ‘Grieks’ had geneukt en dat dit juist heel fijn was, als je het voorzichtig doet. Voor mijzelf vond ik het helemaal niet fijn de eerste keer, maar nu wel hoor, maar dat kwam omdat mijn toenmalige vriendje heel ruw was. Maar ja, jij hebt het al eerder gedaan en, zoals ik jou ook al heb gezegd, mag alles hier, tenzij de ander het niet wil…” Even hield ze stil, zijn reactie afwachtend.

“Tja, ja…” begon hij stamelend. “Ik heb er eigenlijk ook nog niet zoveel ervaring in…” gaf hij toe, “maar met Carolien was het wel heel erg lekker, ook voor haar, tenminste dat vertelde ze me. We kunnen het proberen?” Zei hij nog steeds onzeker maar door de vraag begon zijn pik ongewild te groeien. Lachend zei Noortje dat zijn ‘andere lichaamsdeel’ het antwoord al gegeven had en daarbij keek ze naar zijn kruis. Carolien onderbrak hun en vertelde dat zij al wel vaker in haar kontje was geneukt en dat ze wel zou toezien dat hij haar geen pijn zou doen.

“Ik help ze wel!” Bood ze enthousiast aan. “Maar dan heb ik wel een paar dingen nodig” vervolgde ze. “Een beetje crème om glad te maken en eigenlijk ook een vibrator of zo…”

“Loop even mee meid, dat is geen probleem” en Carolien liep samen met Noortje naar het kantoortje. Sandra keek hem lief aan en zei.

“Ja, sorry hoor, maar de eerste keer is het best wel nieuw allemaal voor me, ik wil me niet aanstellen of zo, maar als het echt teveel pijn doet dan is het ook niet lekker…” en verlegen keek ze naar haar voetjes en speelde haar hand onwillekeurig over haar poesje. Hij legde zijn hand over haar schouder en voor ze het beseften zaten ze elkaar te zoenen, heel diep en intens zogen ze alle onzekerheid weg zo leek het wel.

“Kijk Carolien” zei Noortje in de andere kamer tegen haar. Ze opende een grote kast en het leek wel een seksshop. “Natuurlijk willen meisjes, maar ook jongens hoor, gebruik maken van een vibrator, dus die hebben we altijd in voorraad. Een kleine voorwaarde zit er wel aan, namelijk dat we niet willen dat ze meer dan een keer gebruikt worden, tenminste door een ander meisje, dat is niet zo hygiënisch. Zoek er dus gewoon maar eentje uit, ze zijn allemaal nieuw, en daarna mag jij of Sandra die meenemen naar huis, dan kopen wij gewoon een nieuwe, dat maakt niet uit. Houd je trouwens van aardbeien?”

Verbaasd keek Carolien haar aan.

“Dit hier” en ze toonde een klein flesje, “is glijmiddel met aardbeiensmaak. Het werkt echt heel goed hoor, want als je wilt likken of zo en je krijgt een vieze oliesmaak in je mond is dat ook niet zo tof. Maar ik heb ook gewoon glijmiddel hoor, en zelfs in gel.” Carolien was helemaal overdonderd door het aanbod.

“Een aardbeitje wil ik wel graag eens proeven in een spleetje of als eikel” Merkte ze spitsvondig op waardoor Noortje moest lachen.

“En die dildo” en ze pakte er eentje uit de kast. Een hele gladde staaf met een taps toelopend einde. “Die heeft zo ongeveer de doorsnee van de penis van Frank, dan kan ze vast wennen aan het formaat” lichtte ze als een schooljuf toe.

“Een ding druk ik je wel op het hart Carolien, en dat is, als Sandra het toch niet durft of het doet er teveel pijn mag je het absoluut niet doorzetten tegen haar zin in. Maar daarin vertrouw ik je hoor, Sandra is een heel lief meisje maar eigenlijk nog heel onervaren, ook al klinkt dat misschien wat vreemd. Tot voor twee maanden had ze nog nooit een blote man gezien, weet je. Ze wilde zelf met haar vriendje meekomen, want die kennen we al langer, en heeft pas hier voor het eerst lekker van seks genoten. Jij was trouwens haar allereerste vriendinnetje, nou ja, in bed bedoel ik dan. Heeft ze je dat niet verteld?” Carolien hoorde verbaasd toe en schudde ontkennend haar hoofd. “Nou ja, daarom vertel ik het je, juist omdat ze nog zo weinig heeft meegemaakt en nog een heleboel dingen voor de eerste keer wil ervaren. Als een eerste keer een slechte keer is dan is dat een teleurstelling die je heel lang bij kan blijven, dat snap je wel, en dat wil ik haar besparen. Aan de andere kant wil ik haar niks verbieden en heb ik heel veel vertrouwen in jou en Frank die deugt ook wel. Maar wel voorzichtig met haar zijn hè, dat verdient ze echt!”

“Natuurlijk!” Zei ze en met het glijmiddel en de dildo in haar hand liep ze zelfverzekerd naar de ‘studio’ waar Peter alweer achter de camera stond en filmde hoe haar vriendje met Sandra lag te stoeien. Zijn handen lagen over haar tietjes en ze zag hoe hij heel teder haar nippeltjes masseerde, ondertussen liet hij zijn tong over haar wang glijden en had zij haar hand tussen zijn benen gelegd, tussen zijn knieën en zijn scrotum in. Haar liefde en tedere gevoelens hadden een extra impuls gekregen door wat Noortje had verteld en ze vond Sandra nog liever dan voorheen.

“Cadeautjes!” Riep ze vrolijk toen ze met in haar ene hand de dildo en in de andere hand het flesje het camerabeeld inliep. Ze vloog Sandra impulsief in de armen en fluisterde in haar oor, zonder dat de anderen het hoorden.

“Ik vind je lief en zal ervoor zorgen dat hij je geen pijn doet hoor.” De paardenstaart van Sandra bengelde over haar rug toen ze elkaar omhelsden en kusten, ze speelde er stiekem mee en raakte weer helemaal opgewonden en warm door haar lieve lichaam.

“Ik vertrouw je helemaal en zou het zonder jou niet durven” lispelde ze terug in het oor van Carolien als antwoord.

“Dit hebben we nodig!” Legde ze nu voor iedereen hoorbaar uit. “In dit flesje zit lekkere zachte olie om stroeve gaatjes lekker glad te maken en deze dildo is mooi rond en die kan lekker langzaam in je kontgaatje om je te laten wennen aan de dikte van een echte lul, maar dan zonder vent eraan” glunderde ze. Vanuit haar ooghoek zag ze dat Peter, die normaal verborgen bleef achter zijn camera, even erlangs blikte om zich te vergewissen van wat hij hoorde en met een brede glimlach rond zijn mond verdween zijn hoofd weer. Eventjes hield hij, alleen voor Carolien zichtbaar, zijn duim omhoog naar haar. Toen ze daarna een korte blik op Frank wierp keek deze heel tevreden en gerustgesteld. Gelukkig was hij geen roofdier dat zijn prooi zou bespringen en uiteen zou scheuren, dat wist ze wel, maar de liefde die ze voor hem voelde groeide alsmaar, vooral op momenten als deze, en ze sloot haar arm om zijn schouder en trok hem naar zich toe. Een voor toeschouwers wellicht magische driehoekskus die niet gespeeld was, maar uit de harten van hun alle drie kwam. Een gelukzalige wellust speelde meteen weer op in hun harten. Fysiek was dit slechts te onderkennen door de heel snel groeiende pik van Frank die werd omklemd door twee lieve meisjeshanden, die van Carolien en van Sandra.

“Heb je wel eens een tepel afgezogen?” Vroeg Carolien aan Sandra. Verbaasd keek zij haar aan. “Ja, natuurlijk gekkie, daar was je zelf bij, weet je nog?” Repliceerde ze ontspannen.

“Nee, dat bedoel ik niet. Ik bedoel de tepel van een jongen? Die vinden dat soms ook heel fijn hoor!” Lichtte ze toe. “Zuig maar eens aan de borst van Frank, hij vindt dat heel lekker soms, dat weet ik.”

Verbaasd gaf ze gehoor aan haar oproep en had al meteen door dat het een afleidingsmanoeuvre was want toen ze likte aan zijn borstpuntje begon Carolien voorzichtig haar kontje te masseren en drukte haar tong een beetje in de opening van haar poepgaatje. Daarna pas merkte ze dat Frank inderdaad reageerde op haar zuigende mond, dus het was dus eigenlijk toch waar… Zijn tepel werd, net zoals bij een meisje, anders als ze eraan likte en voor de allereerste keer proefde ze zelfs het verschil, net alsof hij anders ging smaken door haar tong leek het wel.

Heel langzaam voelde ze zelf de tong van Carolien verder tussen haar billen glijden, van haar kutje naar haar klitje en dan opeens weer duwde ze zachtjes tegen haar anus, dit voelde wel heel erg lekker aan en ongemerkt gleed ze naar meer verlangende wellust toe rond haar poepertje. Eigenlijk voelde het heel lekker, alleen had ze nooit beseft dat zoveel lustzenuwen op dit plekje waren gevestigd hoewel… Ze realiseerde zich opeens dat het haar eigen wens was daar verwend te worden…

Carolien genoot van Sandra… haar billetjes waren mooi stevig maar ook prachtig rond van vorm en knedend trok ze die uit elkaar en duwde toen het puntje van haar tong opnieuw in haar aarsje en toen haar kontgaatje een beetje opende duwde ze gretig haar hoofd naar voren en likte de binnenkant van het nauwe gaatje glad, heel voorzichtig om haar niet aan het schrikken te maken.

Ongemerkt nam ze het flesje glijmiddel en liet wat over haar vinger lopen. Ja, dat voelde wel heel glibberig aan en voorzichtig proefde ze eraan. O, dat viel eigenlijk wel mee. Geen echte aardbeiensmaak, maar het leek zo’n beetje op kindersnoep, best wel zoet maar gelukkig helemaal niet plakkerig. Ze legde haar hand op de bil van Sandra en, eerst onopgemerkt door haar, duwde ze het vingertopje naast naar woelende tong en penetreerde het smalle gaatje waarna ze voorzichtig haar vinger liet bewegen.

Sandra hijgde en duwde haar kontje verder omhoog en tegelijk dook ze spontaan omlaag tussen de benen van Frank waar ze haar mond over zijn eikel stulpte. Ze ademde opgewonden door haar mond en likte daarbij over zijn pisspleetje, wat hem nog geiler maakte dan hij al was.

Hij wist dat hij zich moest beheersen, want niet zijn genot stond nu centraal. Bovendien wist hij wat hij als beloning zou krijgen, dus hij genoot alleen maar zonder aan klaarkomen te denken, dat was pas voor later. Hierdoor kon hij zich heel goed beheersen en liet haar d’r gang gaan, hoewel het ook voor hem erg spannend was.

Toen Carolien merkte dat ze haar vinger vrij in het spongaatje kon bewegen en het niet meer van schrik meteen verkrampte duwde ze haar tong helemaal, zo ver mogelijk, in het nauwe gaatje en trok haar vinger terug. Op de tast vond ze het flesje en maakte nu ook haar andere vingers glad. Ze proefde de snoepjessmaak uit het kontje en dat was ook heel geil. Toen ging ze met haar hoofd naar beneden en zoog lieflijk aan het klitje van Sandra om haar af te leiden toen ze twee vingers in haar reetje woelde. Sandra ’s voorhoofd werd een beetje klam, maar het was haar verhitte gemoed dat hiertoe leidde, niet haar angst voor wat haar te wachten stond. Heel langzaam voelde ze dat ze nu echt gevingerd werd en de bewegende vingers vormden een perfecte aanvulling op de likkende tong die zijn weg had gevonden in haar natte poesje. Zelf greep ze naar de ballen van Frank en nam die lief knedend in haar hand terwijl ze hijgend door haar neus sabbelde op zijn harde staaf en ze genoot daarbij van de smaak van zijn voorgeil. Hij durfde niks te ondernemen, bang om een storende factor te zijn en de magische ring van lust te doorbreken. Hij beschouwde zichzelf als deelnemende toeschouwer met een heel bevoorrechte positie als pion, maar vooralsnog niet als speler van het spel.

“O! Carolien, dit is lekker zeg” zei Sandra heel zacht en lief. “Je kunt de dildo nu wel in me steken hoor.”

Carolien zei niks maar trok wel haar vingers uit het kontgaatje, dat inmiddels zo soepel was geworden dat het niet meer meteen dichtkneep maar haar roosje bleef al heel lief opwindend een beetje openstaan. Ze sloot haar mond erover en tastte met haar tong in het gaatje, weerstand voelde ze niet meer en ze wreef Sandra over haar klitje en vingerde even diep in haar poesje en toen, tevreden over de voortgang, duwde ze haar vingers terug in haar reetje en zoog met veel verve aan haar kutje.

Sandra begon nu zelf neukbewegingen te maken met haar onderlichaam om meer van deze heerlijke sensatie te voelen. Omdat Sandra, en haar vingers ook, al lekker glad waren hoefde ze niet nog meer glijmiddel te gebruiken toen ze een derde vinger langs haar andere twee naar binnen liet werken. Ze hield haar hand stil en het was Sandra die ze naar binnen drukte door zich verder naar achteren te stuwen. Peter bediende de camera en hield zich muisstil, genietend van dit intieme samenzijn dat hij mocht registreren. ‘Die zijn echt lief bezig voor elkaar zeg’ dacht hij wel en ignoreerde daarbij vakkundig zijn eigen stijve pik. Die was later, voor Noortje, dat wist hij zeker.

Nu ze zonder moeite al drie vingers kon verdragen zonder pijn duwde ze de billetjes uit elkaar en zag tevreden hoe groot haar gaatje al geworden was. Het vlees eromheen was mooi zacht roze en glom van het geil en de aardbeienolie en uitdagend toonde ze al een stukje van het binnenste van haar endeldarm. Snel stak ze haar vingers terug, voordat het weer zou sluiten en draaide rondjes, ze boog met haar vingerkootjes en duwde ze wat uit elkaar om ook haar binnenste te laten wennen aan een opvulling van buitenaf. Ze voelde zich een beetje verliefd op haar eigenlijk, ze vond haar te gek lief en ze gunde haar het fijne gevoel van anale seks, wel de lust maar helemaal geen pijn.

Eigenlijk kon ze de vibrator nu al gebruiken wist ze, maar dat deed ze niet. Met haar vrije hand stopte ze die in haar eigen kutje. ‘Anders is die nog zo koud en voelt het misschien vreemd en niet zo lekker aan’ dacht ze super invoelend. Wel liet ze nu haar mond van haar kutje los, haar tong werd nu echt moe en ze wilde toch ook wel even zien hoe het met Frank ging, want daar had ze helemaal geen aandacht aan besteed. Terwijl haar vingers hun werk welwillend voortzetten viel haar nu ook pas echt op hoe lekker haar kontje aanvoelde, hoe warm en glad ze achter haar stugge kringspier aanvoelde en ze zag hoe Frank zich nog steeds heel netjes gedroeg. Niets weer erop dat hij er al aan dacht om klaar te komen maar hij lag tevreden en wist dat hij zich alleen maar liep pijpen om Sandra te helpen op dit spannende moment. Carolien voelde haar poesje ook branden van wellust en haar geil liep langs de vibrator over haar bovenbeen naar beneden.

“O, asjeblieft, ik wil hem nu voelen” kreunde Sandra voor zich uit en legde haar hoofd op de buik van Frank. Wetend dat ze nu helemaal klaar voor was trok Carolien de dildo uit haar kutje en ze voelde dat die nu lekker warm was en extra glad door haar eigen geil zodat ze haar niet meer extra in hoefde te smeren eigenlijk, maar voor de zekerheid deed ze toch maar even. Twee druppeltjes glijmiddel liet ze in Sandra ’s kontgaatje druppelen en duwde toen heel voorzichtig de staaf naar binnen, langzaam rondjes draaiend met de ovale gladde punt. Sandra hijgde van genot toen ze voelde hoe hij pijnloos in haar gleed en dankbaar zuchtte ze diep tevreden toen die verder in haar drong. Toen Carolien hem alleen maar vasthield zocht ze zelf haar weg om hem dieper in haar te krijgen. Even stokte ze haar bewegingen toen de staaf dieper gleed dan haar vingers waren geweest maar toen Carolien haar kutje teder streelde perste ze zichzelf over de hele lengte heen en alleen het uiteinde stak nog uit haar kontje.

“O” riep ze even toen ze werd verrast omdat Carolien haar over haar klitje likte en tegelijkertijd draaide aan het knopje, waardoor een zacht brommend geluid weerklonk omdat de vibrator diep in haar darmen trilde.

“Dit is echt lekker…” zei ze daarna en hapte enthousiast in de harde lul van Frank. Draaiend met haar kutje over de mond van Carolien en zichzelf neukend over de plastic staaf in haar reetje genoot ze van al deze nieuwe gevoelens en dacht ze dat ze constant klaarkwam, zo fijn en tof voelde alles. “Wil je me nu neuken in mijn kontje, asjeblieft?” Vroeg daarna bijna nederig aan Frank. Hij had heel lang gewacht op deze woorden, en natuurlijk, niets liever ter wereld dan dat wilde hij nu op dit moment. Hij ging rechtop zitten, zijn pik nog even wat rust gunnend en sloot haar heel lief in zijn armen terwijl hij zich onder haar wrikte tot hun gezichten boven elkaar waren en hij haar lang zoende op haar speekselrijke mond die hij zo lekker vond smaken. Carolien was snel gaan verliggen en knielde nu naast hun kontjes om Sandra verder te helpen die de vibraties in haar nu nog maagdelijke aarsje genoot.

Ze draaide de trilstaaf uit en heel langzaam liet ze hem van diep in haar lichaam naar buiten glijden, hem een beetje tegenhoudend toen haar kontspiertjes samentrokken. Sandra zuchtte diep toen ze voelde hoe haar hete darmen werden verlost van haar nieuwe gast en nu voelde ze zelf hoe haar kringspier soepel geworden gastvrij open bleef staan, ze kon haar kontje dichtknijpen en weer ontspannen voelde ze verrukt.

Carolien pakte de inmiddels keiharde pik van Frank vast en legde het kopje ervan tussen de billen van Sandra, recht voor haar kontgaatje. Ze bewonderde hem voor zijn uithoudingsvermogen die hij opbracht voor Sandra en vond hem liever dan ooit tevoren en hield zijn pik liefdevol vast.

Niemand zei er iets, iedereen was gefixeerd op het genot van Sandra die nu voor vol publiek zou worden ontmaagd, of beter gezegd, zichzelf zou ontmaagden in haar kontje. Want toen ze voelde dat zijn hete en lekkende eikel voor haar aarsgaatje werd gehouden was zij het zelf die zich liet zakken. Frank hield zich bewegingloos stil, hoeveel moeite het hem ook kostte, en Carolien stuurde zijn lul alleen maar in haar kontgaatje. Ze stootte een diepe zucht uit toen ze zich in een beweging over zijn eikel stulpte en keek een momentje wezenloos voor zich heen voordat ze zich verder over zijn penis liet zakken tot zijn lul tot aan haar ballen in haar endeldarm begraven was.

Ze bleef stil zitten en keek met haar grote ogen naar niets en haalde toen een paar keer heel diep adem. Haar geile borstjes pompten op en neer op haar slanke lijf en haar tepels leken groter dan ooit tevoren onder haar hijgende lichaam.

“Nu ben ik helemaal ontmaagd” stamelde ze in euforie en begon ze Frank vurig en bandeloos genietend te neuken. Gierend ging haar ademhaling en Carolien kon bijna horen hoe haar hart bonkte. Wellustig bleef ze opeens zitten met zijn pik diep in haar darmen borend en keek ze Frank aan.

“Nou heb ik een wens” zei ze geil en verwachtingsvol.” Haar ogen smolten bijna toen ze voorover boog en hem haar mond aanbood. Ze zoog zijn tong naar binnen en slikte zijn speeksel op. Nog steeds stil zittend op zijn pik vroeg ze hem verlegen of hij haar op zijn hondjes wilde nemen, maar dan in haar kontje. Natuurlijk had Frank daar geen bezwaar tegen gehad want nu pas zag hij eindelijk zichzelf vrij om zijn lust te laten gaan. Met een zwierige beweging knielde hij snel achter haar toen ze op haar knieën was gaan zitten en haar kontje stond nu echt wijd uitnodigend geopend om zijn pik met graagte te ontvangen. Carolien wilde dit goed kunnen zien en legde zich op haar rug onder Sandra zodat ze goed kon zien hoe hij zijn pijnlijk harde pik in zijn hand nam en toch weer heel voorzichtig, wat was hij toch lief, zijn eikel in haar spongaatje liet verdwijnen. Ze opende haar mond en zoog zich vast op het hete kutje boven haar.

Sandra steunde met haar ellebogen om haar benen en likte haar poesje op haar beurt.

Eerst had Carolien de aardbeiensmaak nog kunnen proeven in haar sap, maar nu lekte ze zoveel dat ze weer helemaal naar Sandra smaakte, een smaak die ze lief had nu en vol lust zoog ze zich vast. Boven haar ogen zag ze van super dichtbij hoe hij haar neukte in haar reetje en met haar tong kon ze de ronding van zijn eikel voelen door de scheidingswand van haar lichaam als hij zich pompend in haar bewoog. Sandra had het niet meer van genot en leek constant klaar te komen. Ze drukte haar mond nog wel op het hete kutje van Carolien, maar was te ver heen om haar klaar te likken, maar voor Carolien was dat alleen maar extra bevredigend.

Frank had echt zijn uiterste best gedaan maar de knellende greep van haar kringspier om zijn staaf en de warme zachte streling van haar ingewanden zorgden ervoor dat hij zijn klaarkomen niet langer meer kon inhouden, dat voelde hij. Hij kondigde dit aan met luid gekreun en heel voorzichtig, heel langzaam, liet hij zijn pik uit haar darmen glijden, haar borstjes knijpend masserend en ging toen snel overeind zitten.

Een heel hard gekreun en een grommend “ja…” volgden. Zijn spieren in zijn benen en zijn buik trokken in staccato samen op het ritme van zijn bonkende pik en voor de tweede keer die dag toonde hij voor de camera hoe hij klaarkwam, ditmaal, ook tot zijn eigen verbazing, bijna evenveel spuitend als de eerste keer. Zijn na- schokkende pik legde hij terug tussen de opgewonden rode billetjes van Sandra die er met haar hand meteen naar greep en hem nog even wellustig in haar kontje trok voor een paar laatste stoten.

Opeens leek het alsof alle energie door een putje was gelopen want alle drie, ook Carolien, voelden ze zich helemaal uitgeput maar bevredigd.

“Dank je wel Carolien” zei ze haar lief aankijkend toen ze een half uurtje later op het bed zaten met een fris glas limonade in hun handen.

“Echt waar, zonder jou was het nooit zo tof geweest, je bent zo lief voor me… Misschien had ik het dan ook helemaal niet gedurfd.” Toen keek ze snel haar Frank en ging zei “maar dat geldt ook voor jou hoor!”

Noortje was bij hun komen zitten nadat Peter zich stilletjes uit de voeten had gemaakt en zag ze stralen. Haar vertrouwen was uitgekomen tot haar blijdschap en omdat het zo’n bijzondere dag was geweest voor hun allemaal zei ze

“Dan wil ik samen met jullie wel een glaasje champagne drinken. Doen jullie mee?” Verrast hadden ze opgekeken en opgetogen knikten ze alle drie instemmend. Frank zat in hun midden maar hun monden zochten hun weg en vonden die ook weer en hoewel hij er heet van werd van binnen had hij al zoveel beleefd vandaag dat zich dat niet meer vertaalde in een erectie.

Die werd vanavond nog gewenst, dat wist hij door de blik van Carolien haar ogen.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s