Holiday in Griekenland I


Carolien had vaker met Noortje gebeld en nog twee keer had ze haar bezocht in Amsterdam om opnames te maken.

“En”, had ze de laatste keer geïnformeerd, “hebben Frank en jij al vakantieplannen?” Daar had ze nog helemaal niet over nagedacht eigenlijk en dit zei ze ook. Noortje legde haar uit dat ze vanuit Seventeen ook wel eens op vakantie gingen en dat het er dan wel eens heel geil aan toe ging.

“Je moet het er maar eens met Frank over hebben, misschien is het ook wel wat voor jullie. We gaan dit jaar tien dagen naar Griekenland, naar Kreta. We hebben daar een appartement gehuurd voor Peter en mij en we kunnen zes mensen meenemen en het lijkt me gezellig als jullie er ook bij zijn.”

Ze had verder verteld dat alle kosten voor Seventeen waren dus ze hoefden helemaal niks te betalen en ze kregen er zelfs ook nog heel veel geld voor, want de camera ging ook mee, zo vertelde ze.

’s Avonds had ze meteen gebeld met Frank om hem uit te nodigen en hadden ze het erover gehad. Kreta, daar waren ze allebei nog nooit geweest maar dat leek hun wel heel mooi en bovendien altijd mooi weer. En dan met Frank en Noortje en nog vier andere jongens en meisjes betekende heel veel seks in het appartement, daar konden ze wel van op aan!

Dezelfde avond nog mailde ze enthousiast dat ze heel graag mee zouden willen gaan naar een ‘Grieks avontuur’ zoals ze het noemde. De dag erop belde Noortje haar op haar mobieltje om haar te bedanken en om te zeggen hoe leuk dat ze het vond.

“Maar de rest bespreken we nog wel” had ze gezegd. Nou ja, ‘die rest’ viel nogal mee, het hield eigenlijk gewoon in dat de regels van de studio ook golden in het vakantieverblijf.

“Wilma en Veronique zijn twee leuke meiden die ook mee gaan en Bram en Hans, hun vriendjes, die gaan ook mee” vertelde Noortje.

Carolien kon bijna niet wachten tot het zover was en ook Frank vond het al even spannend, hetgeen uitmondde in meerdere vrijpartijen waarbij het begrip ‘Grieks’ vaker een centrale rol speelde. Frank was als altijd even lief en teder zodat het voor hun beide elke keer heel fijn was.

Ze zouden vanaf Schiphol vliegen, maar moesten wel heel erg vroeg vertrekken, om zes uur al zo hoorde ze op het laatste moment.

“Jullie kunnen wel bij ons slapen hoor” had Noortje aangeboden. Dat was wel een uitkomst, want zo vroeg reden er nog geen treinen naar de Randstad. “We improviseren wel wat slaapplaatsen hoor, matrassen en bedden zijn er genoeg en niemand wil echt een eigen kamer, dus dat moet lukken en jullie kunnen alvast kennismaken met elkaar.”

De middag ervoor waren ze dus met een koffertje, veel hadden ze niet nodig want lakens en handdoeken en zo waren er aanwezig, naar Amsterdam gereisd. In de trein was het benauwd warm maar echt veel hadden ze allebei niet aan en het was zomer, wat wil je dan, en ze waren op vakantie.

In het treinstel waar ze zaten was het rustig. Ze hadden een bankje gezien waar ze ongemerkt lekker tegen elkaar aan konden zitten.

Behalve een short en een T-shirt droegen ze niets eronder en al heel snel had Frank haar poesje gestreeld en hij zijn pik stijf gehouden zonder dat ze waren klaargekomen. Wel waren ze hierdoor ontzettend geil geworden en ze waren heel erg benieuwd naar de andere mensen die mee gingen.

Toen ze aanbelden ging de zoemer over voordat ze zichzelf kenbaar hadden gemaakt en boven aan de trap stond Noortje hun al op te wachten.

“Hoi lieverds, een goeie reis gehad tot nu toe?” Vroeg ze. Heel brutaal streelde ze over Carolien ’s kontje toen ze haar in d’r armen sloot voor een moment en Frank werd ook door haar omhelsd en ze voelde over de voorkant van zijn broek over zijn al half stijve lul die meteen weer groeistuipen kreeg hierdoor.

“Wilma en Hans die zijn er al en waren heel benieuwd jullie te ontmoeten” richtte ze zich tot hun allebei en nodigde met haar arm hun naar binnen. “Jullie koffers kunnen jullie het beste in mijn kantoortje zetten.”

De ‘studio’ was omgetoverd tot slaapzaal omdat er allemaal matrassen naast elkaar lagen en heel veel kussens. Carolien was benieuwd naar hun reisgenootjes en spurtte snel naar de filmkamer.

“Hoi! Ik ben Carolien.”

“Hallo, ik ben Frank” stelde hij zich na haar voor en zoals gebruikelijk sloegen ze hun armen om elkaar heen bij de begroeting, nou ja, vooral bij de persoon van de andere sekse dan. Carolien hing om de nek van Hans, een brede blonde knaap die stevig gespierd was terwijl Wilma kennismaakte met Frank. Ze was heel frêle en had een mooie koffiekleurige huid. Later vernam hij dat ze Molukse was en ze Engels studeerde in Utrecht. Toen ze zich tegen hem aandrukte voelde ze haar tepeltjes door hun hemden tegen zich aan drukken en met haar buik draaide ze zich tegen zijn kruis om zijn pik te voelen.

Toen ging de bel alweer en even later kwamen Veronique en Bram binnen, zij was best wel groot maar ook slank terwijl hij wat kleiner was en een Italiaans uiterlijk had. Ook zij werden begroet door de al aanwezige reisgenootjes en zo was de groep compleet.

Ze hadden allemaal zin in vakantie en de sfeer was ongedwongen en opperbest toen Peter met twee gekoelde flessen rosé binnenkwam en acht glazen klonken ze op fijne dagen, goed weer en lekkere seks. Zoals gebruikelijk vroeg Noortje weer over hun pilgebruik en zo. Nou, de meisjes slikten die braaf en niemand was vreemd gegaan, dus “de kapotjes kunnen thuis blijven” zoals Hans opmerkte. De tijd vloog voorbij toen ze elkaar vertelden over de tijd in de studio, wie ze konden, waar ze op school zaten, hun vakantiebaantjes, hun ouwelui en noem maar op. Wilma, de stilste van het stel, hield zich op de achtergrond en Frank ging naast haar zitten.

“Alles goed met je?” Vroeg hij vriendelijk. “Ja, maar ik ben niet zo’n prater met een vlotte babbel” zei ze zich verontschuldigend maar ze bleek al heel snel een leuke vlotte meid te zijn met veel humor, alleen een beetje verlegen tegenover nieuwe bekenden.

Nog een keer ging de bel over en ze hoorden Peter zeggen. “We wachtten al op je, kom maar naar boven.” Het bleek dat hij een heleboel pizza’s had besteld die werden bezorgd en al snel werd er gegeten want iedereen had de reis naar Amsterdam al gemaakt en ze voelden de honger niet tot ze het eten roken. Het was inmiddels al negen uur en Noortje vertelde dat zij en Peter die nacht zouden slapen in haar kantoortje.

“De badkamer weten jullie allemaal te vinden en ik breng zo nog even twee nieuwe flessen wijn, maar daarna kunnen jullie ook het beste gaan slapen hoor, morgen vroeg om half vijf kom ik jullie wekken en daarna moeten we heel vlug vertrekken” waarschuwde ze.

“Oké” zei Veronique en wees naar de slaapplaatsen. “Wie slaapt waar?”

Ze keken elkaar aan en Wilma die weer aan de praat was met Frank stelde voor dat ze met hun gesprekspartner op dat moment zouden slapen. Bram met Carolien, en Hans met haar dus. Dat was wel vreemd, want ze kenden elkaar pas net, maar niemand maakte er bezwaar tegen. Sterker nog, Veronique trok Hans zijn broek meteen naar beneden en zei.

“Ik vind het best, maar dan wil ik ook meteen kijken.” Binnen de kortste keren vlogen de kleren in het rond en daarna liepen ze heen en weer tussen de badkamer, hun slaapruimte en de WC. Vooral in de badkamer was het druk, want iedereen wilde zich nog even douchen en hun tanden poetsen, maar ja, paarsgewijs ging het toch redelijk snel en al kort daarop lagen ze allemaal onder de lakens met hun nieuwe vakantiepartner. Het duurde niet lang voor een gezamenlijk gehijg weerklonk en iedereen lag te neuken. Met het oog op de klok keerde de rust terug na de eerste ronde hoewel ze allemaal nog zin hadden in meer. Maar ja, half vijf, een tijd dat je beter naar bed kunt gaan dan op moet staan, is en blijft heel vroeg en een beetje slaap wilde iedereen toch wel genieten. De lucht rook naar seks en in elkaar verstrengeld vielen ze in slaap met hun nieuwe bekenden in de wetenschap dat ze lekker op vakantie gingen.

Peter klopte hard op de deur voor hij binnen kwam en in zijn hand had hij een grote wekker, zo eentje met twee bellen erop, die hij meteen luid rinkelen. Nou, dat werkte, iedereen was meteen wakker en besefte dat het nu zover was.

Iedereen lag naakt en na de slaap uit de ogen te hebben gewreven bekeken ze elkaar taxerend en vooral de lullen, kutjes en tietjes kregen alle aandacht. Meteen na Peter kwam Noortje de kamer in met een grote schaal broodjes. En heel snel had iedereen al wat gegeten en de badkamer bezocht en pas toen trokken ze hun kleren aan en, net voor de taxibus arriveerde stonden ze beneden met hun bagage.

Het vliegtuig had geen vertraging en het was nog vroeg toen ze de hete zon instapten. De bagageafwikkeling verliep probleemloos en ook daar wachtte een busje om hun naar het appartement te brengen en al gedurende de rit kon Veronique het niet laten om Hans nog een keertje klaar te pijpen, zo maar in het busje. Ze zaten op een plekje achterin, daarom kon de chauffeur het niet zien omdat er nog een stoel voor stond, maar de rest kreeg het wel mee en heel wat handen lagen op plekken waar ze normaal niet zouden zijn in een bus. Net toen Veronique haar gezicht omhoog kwam en ze provocerend haar brede lippen aflikte draaide de bus van de weg af een smal straatje in richting zee. Na een korte hobbelige rit stopte hij en waren ze op de plaats van bestemming.

“Te gek!” Riep Hans, stoïcijns naar buiten wijzend terwijl de rest nog dacht dat hij het over orale beurt had. “Recht aan het strand en een echte villa!” Nou ja, villa was overdreven maar het was een heel leuk huisje waar ze voor stonden en een paadje liep inderdaad zo naar het strand. Lol makend en elkaar al aanrakend op plekken waar dit niet nodig was laadden ze de bagage snel uit en spoedden ze zich naar het huisje. Ze moesten twee keer lopen, want Peter en Noortje hadden heel veel koffers bij zich. Al snel waren ze toch al klaar en Noortje stelde voor dat ze eerst het dorpje eens zouden gaan verkennen en inkopen zouden gaan doen.

Wilma keek een beetje sip, want ze was hartstikke geil geworden in de bus toen haar vriend werd leeggezogen en had eigenlijk ook wel zin in een rondje seks met Frank. Maar, zo dacht ze snel erna, de vakantie is nog lang en de dag is nog niet voorbij!

“Nu we hier samen zijn” zei Peter toen ze samen op een terrasje zaten, “wil ik nog wel even een paar dingen zeggen, gewoon om problemen te voorkomen. De regels zijn niet moeilijk dus ik verwacht dat iedereen zich eraan houdt. Geen dingen doen waar een ander geen zin in heeft is regel een en, even belangrijk, is regel twee. Geen seks met andere mensen, Grieken of toeristen, het maakt niet uit, maar geen anderen erbij. Duidelijk?”

Iedereen knikte instemmend en ze toostten met hun glazen die stuk voor stuk gevuld waren met heerlijk uitziende tropische cocktails in allerlei vrolijke kleurtjes.

Na een volgend rondje zei Noortje dat het misschien beter was terug te gaan naar hun huisje want ze zag hoe Wilma steeds krols tegen Frank aankroop en ook Carolien zat het haar hand in de broek van Bram te voelen terwijl hij hetzelfde bij haar deed.

Ze namen de draagtassen met inkopen mee, brood, groenten, wijn, bier, frisdrank en noem maar op en toen ze bij het huisje waren aangekomen lieten ze hun geilheid de vrije loop. Peter en Noortje liepen het strand op, want ze wisten dat ze nog een hele hoop keren konden filmen hoe er werd gevoosd en geneukt en wilden de tieners elkaar eerst even laten kennismaken met elkaar. Maar ze wisten wat er gebeurde in het huisje en ook Peter voelde zijn pik groeien toen Noortje haar arm om hem heen sloeg. Ze pijpte hem eerst en liet zich toen neuken want ook haar kutje was al nat geworden. Ze genoot ervan toen hij ruw op haar in beukte en voelde zijn heupen tegen haar middel aanbeuken voor hij kwam en zijn zaad loosde in haar poesje dat ze knijpend samentrok om hem nog meer te bevredigen.

“Hoi!” hoorden ze Carolien opeens roepen en naakt rende ze de zee in, gevolgd door Bram. Hij had een stijve pik en duidelijk zin om haar te neuken, zo te zien had ze hem al stevig opgegeild. Lachend lagen ze nog op elkaar toen zijn lul uit Noortje schoot en zijn sperma uit haar kutje in het zand liep. Neuken in de branding blijft lastig door de watertemperatuur overdag. Na een tijdje te hebben gestoeid in het water kwamen ze ook terug het strand opgelopen en voor de ogen van Noortje en Peter liet Carolien zich op haar knieën zakken en nam de geslonken pik van Bram in haar mond. Schoksgewijs zag ze hem groeien en zodra hij hard genoeg was liet ze zich op haar rug vallen en trok hem over haar heen. Haar benen wijd uit elkaar gespreid. Met haar hand leidde ze hem naar haar kutje en na een voorzichtige start zag Noortje toe hoe hij haar fel en snel volpompte. Peter zijn pik zwol ook weer op, hij kon er niets aan doen. Geil draaide Noortje met haar kont over zijn erectie en hielp hen in haar kutje, en een tweede keer naaiden ze zich hijgend tot hij weer klaarkwam in haar kutje maat deze keer bereikte zij ook haar hoogtepunt toen hij zijn hete zaad diep in haar spoot.

In elkaar stekend keken ze toe hoe Carolien zich op zijn hondjes liet nemen en ze zagen hoe zijn stijve pik in en uit haar pompte tot hij zijn sperma loosde en haar daarbij extra hard tegen hem aantrok.

Toen Peter en Noortje opstonden en teruggelopen waren naar het huisje vonden ze het helemaal niet vreemd toen ze Hans en Veronique aantroffen die met elkaar lagen te vozen op het terras.

“Dat wordt werken voor jou vanaf morgen” fluisterde ze Peter in zijn oor. “Nee”, antwoordde hij haar. “Het werk gaat nu al beginnen als je me een beetje opgeilt” en hand in hand liepen ze samen naakt naar hun slaapkamer en op de trap al pakte Noortje zijn pik vast er kneep er een paar keer zachtjes aan waardoor zijn bloed weer naar zijn lul stroomde.

Tegen een uur of elf ’s avonds hadden ze allemaal een lange dag achter de rug en Noortje kondigde aan dat ze naar bed verlangde maar nog wel een glaasje ouzo wilde drinken, ze waren tenslotte in Griekenland. De anderen knikten vermoeid en instemmend, want eigenlijk waren ze allemaal bekaf en hadden bevredigend geneukt met elkaar.

Na kort overleg waren ze het er over eens dat ze vanavond zouden gaan slapen met degene met wie ze eerder vandaag al geneukt hadden. De dag erop zouden ze wel zien, maar iedereen wilde wel met iedereen een nachtje doorbrengen, dat stond wel vast.

Frank zat nog naast Wilma en voor ze het wist trok hij haar shirtje omhoog zodat iedereen haar kleine tietjes kon zien met haar donkerbruin gekleurde tepeltjes en wellustig dook hij met zijn hoofd naar beneden om erop te zuigen.

Carolien trok zonder gêne aan de broek van Bram en zijn pik stond alweer snel stram overeind en Veronique vergreep zich aan Hans zijn brede borstkast.

“Nou zeg, dat zal me wel een heet nachtje worden zo te zien” reageerde Noortje spontaan en hief haar glaasje drank in de lucht.

“Op de liefde” toostte ze en alle zestien glaasjes werden opgetild om in te stemmen. Zelf trok ze haar shirtje uit en toonde haar tietjes vrijuit in de warme avondlucht en legde haar hand op de broek van Peter en ze masseerde hem tot iedereen kon zien dat hij een erectie had. Toen liepen ze hand in hand hun slaapkamer in, wetend dat er minimaal vier keer geneukt ging worden voor het zandmannetje hun zou bezoeken. Ze genoot echt ieder moment van het libertijns gedrag dat ze bewerkstelligde met haar werk en voelde zichzelf constant geil hierdoor, wat nu niet anders was.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s