Doktertje spelen II


Om half twaalf klonk de wekker en we lagen ons al snel lekker uit te rekken en ze vroeg me of ik lekker had geslapen. Ik vertelde haar dat ik had geslapen als een blok maar dat ik wel een geile droom had gehad waarin zij ook een rol speelde. Ze lachte, zei dat sommige dromen geen bedrog waren en vroeg me of ik zin had in een ontbijtje met koffie. Dat ging er wel in dus Paula pakte haar badjas en liep naar de keuken waar ze de koffie zette en de oven aanmaakte voor ze even onder de douche sprong. Ik volgde haar en nam me voor bij een volgend bezoek in ieder geval ook een kamerjas mee te nemen maar stond nu in dubio. Onderbroek, handdoek of alle kleren? Ik besloot het maar te beperken tot mijn onderbroek want het was toch al lekker warm en Paula zou er niet van schrikken als ze me zo zou zien, dus liep ik zo haar keuken binnen. Ze zei me dat we in de woonkamer zouden eten dus nam ik alvast de kan koffie, de mokken en de borden mee. Zij zou de rest meebrengen beloofde ze en vroeg of ik alvast een muziekje op wilde zetten. De radio was voorzien van voorkeurzenders dus ik keek even of daar misschien iets leuks tussen zat. Ik keek ervan op toen ik merkte dat er erg veel klassieke zenders tussen zaten en besloot er willekeurig een op te laten staan die barokmuziek liet horen.

Ze keek me verrast aan toen ze mijn keus hoorde en ik legde haar uit dat ik een brede muzieksmaak had en klassieke muziek zeker niet schuwde.

De broodjes waren heerlijk warm en de boter smolt erop. Met een stukje kaas voor mij een koningsmaal en dat gold schijnbaar ook voor haar. We wisselden geen woord voor we allebei twee broodjes naar binnen hadden gewerkt. Paula liep opeens weg om terug te komen met een schaal aardbeien en vertelde me dat ze dat zo lekker vond om van te snoepen. Ze ruimde de borden en de rest weg zodat er alleen nog onze koffie en de zomerkoninkjes over bleven.

“En?” Vroeg ze toen ze terug kwam lopen. “Ben je nog net zo nieuwsgierig als gisteren naar wat ik als verpleegster zoal doe?” Ik knikte en herhaalde dat ik er graag over wilde leren waarop ze zei dat ze het makkelijkst kon uitleggen op een ‘voorbeeld’ en vroeg of ik me daarvoor wilde lenen.

“Eh, pardon Paula, maar ik denk niet dat ik bepaald kapot ben van bepaalde behandelingen die je al opnoemde.” Ze lachte en zei dat ze niets wilde doen maar het makkelijker uit kon leggen als ze het een en ander aan kon wijzen en mij alleen maar als model wilde gebruiken. Dat klonk al anders in mijn oren en ook wel spannend zodat ik me als vrijwilliger bij haar aandiende.

“Als jij dan op tafel kunt gaan liggen Martin, dan zal ik je wel wat uitleg geven. Als je vragen hebt of iets niet duidelijk is dan moet je me maar gewoon onderbreken. Ik zal je niet vastbinden. Dus als je het eng begint te vinden kun je elk moment opstaan, maar dat zal wel niet het geval zijn hoor want vroeger ben je er ook nooit voor weggerend.”

Ik vroeg hoe ze me wilde hebben, op mijn buik of op mijn rug en ze antwoordde dat ik zelf mocht weten hoe ik het eerst ging liggen en liep de kamer uit toen ik op mijn buik op tafel ging liggen.

Ze kwam terug met een handdoek die ze onder me neer legde en vertelde me dat ik dan wel mijn onderbroek uit moest trekken omdat het anders moeilijk aanwijzen was wat ze bedoelde. Het was me niet eens opgevallen dat ze een wit jurkje had aangetrokken, haar vaste werkkleding, en inderdaad leek dat op een echt verpleegsteruniform. Haar haren hingen samengebonden in een dikke staart naar achteren en ze toonde me de enige instrumenten die ze bij mij zou gebruiken, een koortsthermometer en een stethoscoop. “Die vind je toch niet te eng hè?” Vroeg ze waarop ik zei dat ik wel een beetje heldhaftiger was dan dat.

Ze begon me te vertellen dat ze eerst mijn constitutie moest controleren voor ze aan de voorlichting kon beginnen om te kijken of ik dat wel aan zou kunnen.

“Ik ga eerst je temperatuur opnemen en dat doe ik rectaal, dus in je anus. Ik gebruik een glijmiddel zodat het helemaal geen pijn doet als je rustig blijft liggen.” Ze trok mijn billen uit elkaar en vertelde me dat ze bij ‘echte patiënten’ natuurlijk altijd latex handschoenen droeg maar dit nu bij mij niet nodig vond. Dat ‘nu’ vond ik al opwindend klinken maar ik hoefde haar niet te vragen wat ze daarmee bedoelde, dat voelde ik al aan en vond het niet erg om te horen.

“Ik kijk eerst hoe een aars er uit ziet. Sommige mannen hebben aambeien of onregelmatigheden waardoor ik bepaalde onderzoeken niet kan uitoefenen maar bij jou ziet je sterretje er mooi en gezond uit.” Ze kneep een beetje glijmiddel op haar vinger waarmee ze mijn kontje inwreef. Eerst het vel rond het gaatje maar toen wrikte ze ook even haar vinger een stukje naar binnen en vertelde dat dit nodig was om me goed te smeren.

“Sommige mannen zijn zo verkrampt dat ik hun op deze manier moet oprekken om de thermometer bij hun in te voeren.” Ik voelde het puntje van het buisje tegen mijn kringspier maar die was zo dun dat die meteen naar binnen kon worden gedrukt zonder dat dit pijnlijk was en ze deed het heel voorzichtig. Ze vroeg of ik mezelf wel eens anaal vingerde of zo omdat ze had gevoeld dat mijn kringspier heel soepel aanvoelde en ik me niet had verkrampt toen ze in me voelde zoals veel andere van haar klanten. Ik wilde haar niet voor gek houden en hoopte maar dat ze me niet voor pervers uit zou maken. Bovendien had verzwijgen geen nut want dat zou ons op den duur alleen maar opbreken en daarbij kwam dat haar klanten wel heel wat vreemdere wensen hadden waar ze ook niet van opkeek. Ik vertelde haar dan ook eerlijk dat ik dat wel eens deed, maar ook meer dan dat.

“O ja, wat bedoel je daarmee?”

Ook het gebruik van vibrators was me niet vreemd biechtte ik op, “of wat andere speeltjes” voegde ik eraan toe. Toen ze hierop niet reageerde vertelde ik dat ik me ook wel eens had vermaakt met but pluggen. Ze trok de thermometer voorzichtig naar buiten en zei dat mijn temperatuur goed genoeg was om verder te gaan nadat ze hem had bekeken.

“Je wilde weten welke behandelingen ik zoal geef en heel veel mannen vinden het opwindend als ik hun anaal onderzoek en dat doe ik op verschillende manieren, afhankelijk van het intakegesprek wat ik altijd voer.”

Ze vertelde dat ze patiënten had die een massage prefereerden en dat de meeste mannen het voldoende vonden als ze hun onderzocht met twee of drie vingers maar dat er ook een was die soms wilde dat ze haar hele hand in zijn kontgaatje perste. Dat had ze de eerste keer wel eng gevonden maar hij had haar blijven smeken verder in hem te komen en nu vond ze het geen vreemde vraag meer als iemand daarom vroeg.

Als het over het anaalbereik ging liet ze me weten dat ze ook deed aan prostaatmassage, visuele inspectie met een eenden-bekje en oprekoefeningen met vibrators, dildo’s, but pluggen en andere speeltjes die de klanten vaak ook zelf aandroegen.

“Sommige klanten vinden het heerlijk als ze zelf geneukt worden maar zeggen toch niet op mannen te vallen. Typisch een geval voor ‘de zuster’ die hun dan helpt met een voorbinddildo. Natuurlijk heb ik alle artikelen in allerlei diktes want iedereen heeft zo zijn eigen grenzen en voorkeuren die ik respecteer.”

Het duizelde me van het aantal mogelijke behandelingen, daar had ik nooit zo bij stil gestaan.

“O, dat was ik bijna vergeten wat betreft mannenkontjes. Ik heb ook mannen die graag een darmspoeling willen hebben of een klysma. Die doe ik ook. Een klysma is natuurlijk eenvoudig, dat is een plastic flesje dat je leeg knijpt en klaar ben je. Maar de echte enema, darmspoelingen, doe ik zowel met warm water maar ook soms met een lichte alcoholoplossing of met andere oplossingen. Met zout wordt door de meeste geprefereerd maar sommigen hebben liever een zeepoplossing en reken maar dat dat de nodige darmkrampen veroorzaakt. Maar ik ben niet zoals de dokter die doet wat iemand niet wilt. Ik doe alleen wat iemand zelf vraagt en ik het zelf verantwoord vind.”

Ik voelde hoe ze nog een keer naar mijn aarskringetje keek en voelde hoe ze er nog een keer overheen streek en haar vinger er in stak en me daarmee heel voorzichtig neukte. “Heb je nog vragen over de anaalbehandelingen? Anders moet je zo meteen omdraaien en leg ik je de behandelingen uit die ik aan de voorkant verzorg.”

Het duizelde me nu al van de informatie die ze me had gegeven op zei haar dat ik later misschien nog vragen had maar er me nu geen te binnen schoten. Ze zei dat ik me dan maar om moest draaien en ze liet haar vinger uit mijn kontje glijden. Ik draaide me om en ze zei dat ze me nu wilde vertellen over tepelbehandelingen en spelletjes met penis en testikels waarbij ze met de tepels begon.

“Ik zal bovenaan beginnen” vertelde ze toen ik me nog omdraaide. Omdat ik op mijn penis had gelegen had ik gelukkig geen erectie gekregen want dat had ik nu wel gênant gevonden. Lachend merkte ik op dat ze met de tepels wel snel klaar zou zijn want ik kon me weinig fantasievolle behandelingen voorstellen maar ze zei dat ‘de zuster’ wel eens uit zou leggen wat haar ‘patiënten’ voor ideeën daarover hadden. Met de stethoscoop luisterde ze naar mijn hartslag en vertelde me dat de tepels voor veel mannen behoorden tot hun belangrijkste erogene zones. Na eerst op mijn borst te hebben geluisterd zette ze het rondje op mijn tepel en begon zachtjes rondjes te draaien. Nadat ze genoeg had gehoord wreef ze met haar vlakke hand over de tepel en liet me even later zelf kijken wat er was gebeurd en liet me er aan voelen. Inderdaad kwam ik er zelf achter dat de ‘behandelde’ tepel groter was dan de andere en vertelde ze me dat een mannentepel even gevoelig was als een vrouwentepel maar dat lang niet alle mannen dit lekker vonden of zich ervan bewust waren.

“Nogal veel mannen vinden het lekker als ik een tepelklemmetje op hun zet gedurende een andere behandeling. De klemmetjes gaan van heel vriendelijk tot en met hard afklemmend die op verzoek van gewichtjes kunnen worden voorzien. Ik kan ze zo ook omhoog zuigen met een vacuümpompje waardoor ze ook opzwellen. Ze zijn dan zelfs met elastiekjes af te binden en sommige patiënten vinden het een kick als ik er doorheen steek met een dunne naald. Dat kan geen kwaad als het goed gebeurd, dus niet te diep en met steriele naaldjes en wat de een als pijn ervaart is voor de ander een bron van lust, daar valt niet over te twisten.”

Tot slot had ze het over het ‘sprayen’ van de tepels waarop ik haar vragend aankeek want ik kon me hierbij niets voorstellen.

Ze legde me uit dat dit op heel verschillende manieren kon. Een populaire variant was de ‘ijsbehandeling’ en dat hoefde ze me niet verder uit te leggen, dat snapte ik zo wel. Aftershave voelde eerst koud aan maar begon daarna te gloeien, vooral na een behandeling vertelde ze en werd ook veel gevraagd. Een beetje minder populair is de pleisterbehandeling maar ook die voerde ze toch nog regelmatig uit.

“Dat doe ik met een pleisterspray. Die wordt normaal op oppervlakkige wondjes gespoten en bedekt de huid met een dun filmpje om een bloeding te stoppen en geeft bescherming tegen infectie. Maar als je tien, twintig of meer filmpjes aanbrengt op bijvoorbeeld een tepel die opgezwollen is door een vacuümbehandeling wordt het echt een hard laagje. De tepel kan dan op een bepaald moment niet meer krimpen tot zijn normale formaat en dat geeft ook een heel speciaal gevoel. Ik heb het bij mezelf ook uitgeprobeerd dus ik kan het weten. Het is water-oplosbaar, dus gemakkelijk weg te halen na de behandeling, maar het zit in het behandelprogramma.”

Ik moest toegeven dat ze me heel wat nieuwe dingen had verteld en me niet bewust was dat er zoveel mogelijkheden waren.

“Maar het lijkt me wel iets voor de liefhebbers en ik geloof niet dat ik er op zou kicken” gaf ik aan waarop ze reageerde met een glimlach en zei dat ze door zou gaan met de penis, tenzij ik nog vragen had. Ik schudde ontkennend waarop ze haar aandacht verlegde naar mijn pik.

“Als de tepels je hebben verbaasd, hou je dan nu maar vast, want een penis biedt nog veel meer mogelijkheden voor behandeling. Je moet wel weten dat heel veel mensen zich laten onderzoeken zonder dat ze klaar willen komen. Ik denk dat meer dan de helft van de klanten niet klaarkomt als ik erbij ben, dat zullen ze wel doen als ze zich aftrekken als ik weg ben, maar ik heb hun nog nooit ‘zien’ spuiten.”

Dat was wel iets wat me verbaasde want ik was er van uitgegaan dat het, net als in een massagesalon, een vast onderdeel zou vormen van de behandeling.

“Je kunt meeluisteren naar je penis als je wilt.”

Ik keek haar verbaasd aan tot ze me de stethoscoop aanreikte. Ik klemde hem in mijn oren en zag hoe ze hem tegen mijn slappe lul drukte. Behalve een zachte ruis was er weinig te horen maar toen Paula er aan begon te trekken en hem masseerde hoorde ik hoe de bloedloop toenam. Terwijl ik zag en voelde hoe mijn pik snel groeide namen ook de geluiden toe en veranderde de toon. Verbaasd keek ik haar aan en ze liet me de stethoscoop teruggeven en lachte me aan.

“Dat is de bloedcirculatie die je hoorde en daar draait alles om bij een erectie en dus ook bij de lustgevoelens. Als je die beïnvloedt op de een of andere manier heeft dat ook consequenties voor je gevoel. Daarom voelt neuken anders als trekken of pijpen, in lekentaal vertaalt.”

Ze legde me uit dat veel van haar ‘patiënten’ het heel lekker vonden als ze een cockring om kregen. “Maar dat is ook weer een persoonlijke smaak. De een prefereert een rubberen ring en een ander juist weer een metalen, die nog harder klemt. Ik vertelde dat ik wel wist wat dat voor ringen waren en dat ik die zelf ook verschillende had. Ze knikte goedkeurend en zei me dat ik dan wel wist dat je ze om de stam of achter de balzak kon dragen. Weer moest ik knikken maar voelde me wel erg opgewonden raken toen ze haar woorden kracht bij zetten door ze met haar hand te verduidelijken.

“Dan weet je zeker ook wel wat ik bedoel met een tuigje of een balbondage?” Vroeg ze en haar volgende vraag was of ik dan ook bekend was met een kooitje. Daar moest ik afhaken.

“Veel penisonderzoeken gaan over de erectie en het erectievermogen. Zo heb ik wel eens onderzoeken gedaan met een erectiemeter die de hardheid van de penis registreert bij het zien van bijvoorbeeld allerlei soorten seksfilms of foto’s. Een enkele keer heb ik ook wel eens een injectie toegediend in de penis die hetzelfde effect heeft als Viagra dus ontstaat er dan een langdurige erectie. Sommige mannen willen gewoon lekker klaarkomen en die help ik dan met bijvoorbeeld een ‘sleeve’ waarmee ze zichzelf kunnen aftrekken of een gewone kunstvagina.”

Ze vertelde dat sommige mannen juist niet klaar wilde komen. Ik keek haar vragend aan en ze vroeg me of ik dat soms vreemd vond. Ik gaf toe dat ik daar wel van op keek en het me moeilijk kon voorstellen maar ze herinnerde aan ‘ons spelletje’ van vanmorgen. “Je kunt een ejaculatie ook uitstellen en als je dat lang genoeg doet is het klaarkomen heel anders dan normaal.” Wat ze vanmorgen met mij had gedaan was een vorm hiervan en toen begon ze over het erectiekooitje. Een van dunne staafjes gemaakt hulsje dat ruim genoeg is om er een slappe penis in te stoppen maar als die stijf wordt gaat die knellen en juist omdat die dan niet dikker kan worden neemt de spanning nog meer toe. “Zowel fysiek als mentaal” lichtte ze toe en demonstreerde het door met haar vingers een soort kooitje na te bootsen rond mijn eigen pik. Een man vraagt me regelmatig voor zo’n behandeling, het is misschien wel een beetje masochistisch van hem maar ja, dat geldt voor heel veel klanten, en hij wil dan naar zijn favoriete pornofilms kijken. Zichzelf aftrekken kan hij niet en zou ik hem, op zijn eigen verzoek trouwens, ook verbieden.” Pas als het hem echt teveel werd, maar dat kon wel meer dan een uur duren, vroeg hij ‘de zuster’ of ze hem kon helpen en dat kon ze wel en deed ze met een elektrodoos.

Met plakkertjes op zijn ballen of op het kooitje kon ze hem elektrische schokjes toedienen in variabele sterkte en ook de puls kon ze variëren. Hij kon er niets aan doen en was volledig aan haar overgeleverd maar ze kon er wel voor zorgen dat hij dan klaarkwam. Hij wilde alleen maar een zwakke snelle puls die pijnloos was vertelde ze, maar het was wel voldoende om hem hoe dan ook te laten komen. Hoe lang het duurde lag aan haar maar uiteindelijk was hij natuurlijk degene die de spelregels bepaalde en van te voren al aangaf of hij een ‘harde’ of ‘lieve’ behandeling wilde.

“Heel veel klanten willen graag dat ik dat kastje gebruik” vervolgde ze. “De contactpunten kunnen zowel rond de penis worden aangelegd met een ring of met klemmetjes op het scrotum. Ik heb ook een dildo die je erop aan kunt sluiten omdat het voor sommigen heerlijk is als hun prostaat direct hierdoor wordt geprikkeld maar hoe dan ook, klaarkomen doen ze allemaal, of ze willen of niet.”

Ik dacht hierover na toen ze me zachtjes aftrok en me eraan herinnerde dat ze alle dingen wilde demonstreren bij mij als ik dat wilde en gaf me een kusje op mijn voorhoofd.

“Wat ik ook doe, maar dat is maar zelden, is blaasspelletjes en die vind ik zelf ook wel bizar, maar ja, ik ben ervoor opgeleid en als ze er zelf om vragen? Als ik bij hun aankom hebben ze liefst dat ik maar snel begin meestal want dan hebben ze al veel gedronken en lopen soms al een uur te persen om hun plas binnen te houden. Ze klagen dat hun blaas zo vol is, maar zelf niet in staat zijn naar de WC te gaan. Mijn taak, als verpleegster, is dat probleem voor hen op te lossen.”

Ze vertelde dat ze dan wilden dat zij hun een katheter inbracht, een dun flexibel en steriel buisje dat ze dan door hun pisbuis naar binnen drukte. Een ingreep die de meeste mensen echt niet prettig vinden maar ja, de uitzonderingen die geluk hadden konden haar hiervoor bellen. Het buisje moest ze tot achter de sluitspier doorduwen waardoor de urine naar buiten stroomde zonder dat ze er zelf iets aan konden doen.

Die behandeling kende ik wel uit ziekenhuizen waar een urinezakje aan het bed van patiënten hing maar ik had er nooit bij stil gestaan dat mensen dit een kick vonden om te ondergaan. Een enkeling wilde zelfs een blaasspoeling en dat hield in dat, zodra hun blaas leeg was, ze het buisje verbond aan een zakje infuusvloeistof.

“Een soort enema, maar dan van voren?” Vroeg ik en ze lachte dat het daar wel op neerkwam.

“Ja, en soms moet ik een hele tas met die zakjes meenemen en willen ze dat ik de behandeling wel twee of drie keer herhaal. Iedere keer laat ik hun blaas dan verder vollopen dan de vorige keer en daar liggen dan echt van te genieten hoewel ik hun pijngrens dan vaak moet raken.”

Ik meldde haar dat ik het maar een vreemde kick vond en het zelf niet graag zou ondergaan, laat staan vrijwillig.

“Ik ben een veelzijdige zuster” merkte Paula op en liet mijn pik los en streelde over mijn ballen. “Die moeten ook vaak onderzocht en behandeld worden” zei ze. “Wil je daar ook nog iets over weten of heb je al genoeg horrorverhalen gehoord?”

Ik vertelde dat ik nu ook alles wilde weten maar hoopte wel dat ik niet nog ergere dingen vernam hoewel het me wel interesseerde.

“Het normale onderzoek is wat iedere kinderarts ook doet, namelijk controleren of de beide testikels zijn afgezakt in de balzak. Dat gebeurt handmatig, dus ik knijp hun stevig in hun ballen en voel of er uitstulpingen zijn of andere onregelmatigheden.” Ook werd haar vaak gevraagd om de testikels te meten en ze had zelfs een boekje om de metingen bij te houden hoewel dit volgens haar medisch gezien nergens op sloeg. Maar ze combineerde dit vaak met balpersingen. Ik hoefde niet aan te geven dat ik niet wist wat ze daarmee bedoelde want ze legde uit dat ze daar een speciaal instrumentje voor had. De beschrijving deed me denken aan een uitvinding van de een of andere junta uit Zuid-Amerika dan aan een seksueel stimulerende uitvinding. Het kwam erop neer dat het eigenlijk twee scharnierende lepeltjes waren waartussen de een testikel kon leggen en ze dan sloot. Met een stelschroefje kon men ze vaster aandraaien waardoor de bal eigenlijk werd geplet. De ‘patiënt’ gaf dan aan wanneer het gevoel ‘onaangenaam’ werd. Dan kon ze de druk aflezen op een metertje die hij kon verdragen.

“Ik weet natuurlijk wel hoe ver ik kan gaan want anders had ik bij een paar mannen hun ballen letterlijk gekraakt vrees ik. Maar dan geef ik ze een tien als het medisch gevaarlijk dreigt te worden en dan kijken me trots aan en zijn ze tevreden.

En dan waren er ook nog mannen, zo vertelde ze me, die hun balzak te klein vonden en zich daaraan wilde laten ‘helpen’.

Ze had ringen die ze tussen de testikels en de penis kon vastdraaien waardoor de ballen naar beneden werden geperst.

“Een makkelijkere variant die ik liever uitvoer is gewoon met een brede schoenveter. Om te beginnen leg ik dan heel losjes een lus boven de ballen die voorkomt dat de testikels naar boven kunnen glippen. En dan is het een kwestie van verder opdraaien waardoor de zak eigenlijk steeds verder wordt uitgetrokken en met een veter van een meter lengte kun je wel snappen dat er een hele brede knel-band kan worden gecreëerd.”

Ik liet haar maar snel weten dat me dit ook een marteling leek die ik niet uit vrije wil zou willen ondergaan waarop ze moest lachen en gaf toe dat ze zich zelf ook wel eens afvroeg waarom ze haar om bepaalde behandelingen vroegen. “Maar ach, je kunt maar een job hebben hè?” Wat ik beaamde.

“Maar, andere dingen die ik het meeste doe zijn minder vreemd. De operatievoorbereiding bijvoorbeeld is heel populair. Dat is niets meer dan een intieme scheerpartij waarna ik de huid ‘ontsmet’ met aftershave en daarna behandel met een ‘verzachtende lotion’. En, als ze dat op prijs stellen, dek ik hun lichaam netjes af met een groen stukje laken waar ik dan stukjes uit knip en zo. En de klachten over een onaangename druk in de testikels weet ik ook wel op te lossen maar daar kun je zelf wel op komen hoe je daar iets aan kunt doen. Ook de massages en ‘omwikkelingen’ met verbandrolletjes waren veel gevraagd en daarbij kwam dat ze niet meer echt opkeek van de rare verzoeken.

“Ben je nou geschrokken Martin?” Vroeg ze me toen ze haar verhaal had gedaan. En me aankeek. Ik gaf toe dat ik in de meeste behandelingen die ze had beschreven niets opwindends kon ontdekken maar dat ik andere dingen eigenlijk wel spannend vond. “Maar je hebt je wel ontwikkeld sinds ons huisje in de struiken” zei ik en herinnerde haar aan de stokjes waarmee we speelden. Tot mijn verbazing kon ze zich het ‘standaardje’ niet meer herinneren dat ze had gemaakt. Ze lachte dat ze dat wel een interessant idee vond en misschien nog wel eens een nieuw leven in wilde blazen maar nog steeds hield ze mijn pik vast. Die klopte al een hele tijd in haar hand en de zachte manuele demonstraties hadden hier ook aan meegewerkt, dat kon ik niet ontkennen. Ook haar geraffineerde kneepjes en strelingen hielden mijn erectie in stand maar ik begreep dat haar ‘college’ voorbij was en vroeg haar of ik weer op mocht staan waarop ze zei dat ze nog een dingetje wilde demonstreren dat ze niet bij haar ‘patiënten’ deed maar bij mij wel wilde uitproberen.

Ze zei dat ik nog maar even braaf moest blijven liggen en ik gehoorzaamde ‘zuster Paula’. Ik voelde me toch een beetje gespannen omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Heel snel erna kwam ze weer binnen gelopen met een flesje olie waarmee ze mijn pik masseerde. Ik vreesde dat het geen gewone ‘smeerolie’ zou zijn en bereidde me voor op een ‘vreemd effect’.

Ze stelde me gerust door uit te leggen dat ze vanavond nog heel graag met me wilde neuken maar er dan ook zeker van wilde zijn dat ik het dan lang vol zou kunnen houden. “Daarom wil ik je nu nog een keer klaar laten komen want je staat al de hele tijd stijf en je hoeft me niet wijs te maken dat je er nu geen zin in hebt. Of” klonk ze onzeker, “zie je dat niet zitten?”

Ik vond het wel een vreemd voorstel maar ze had mijn onuitgesproken wensen niet beter kunnen verwoorden. Ondanks dat ik er wel wat meer werk van had willen maken klom ze naast me op de tafel en hurkte ze over me heen. Ze had haar slipje al uitgetrokken, zo ze dit al eerder had gedragen onder haar jurkje, knoopte dit helemaal open zodat haar tietjes te zien waren en wreef met mijn eikel over haar kutje. Het was de gladheid van het smeermiddel dat het mogelijk maakte in haar te komen maar ze liet zich zo over me heen zakken en mijn pik voelde de warme gloed van haar kutje.

“Geniet er maar van hoor, want ik doe dit voor jou, ik hoef zelf echt nog niet klaar te komen nu, dat spaar ik op voor later.”

Ze steunde zacht met haar handen op mijn schouders. Ze bereed me niet professioneel om me klaar te laten komen maar we versmolten met elkaar en het voelde echt aan als liefde. Iemand die zichzelf opzij zet, wegcijfert, alleen maar om het de ander naar de zin te maken. Op een gegeven moment voelde ik wel hoe de smerende werking van de olie werd gesublimeerd door de aanwezigheid van haar eigen geil en dat maakte mijn genot nog groter.

Aan de ene kant wilde ik dit moment eeuwig laten duren maar tegelijkertijd wilde ik zo snel mogelijk klaarkomen om haar gift aan mij niet te rekken voor haar. Mij werd geen keus gegeven want zij bepaalde het ritme en mijn lichaam zou het zaad plengen als het er tijd voor was. Ik gaf me over aan haar, aan mijn lust en de verbazingwekkende realiteit waarin ik mij bevond.

Paula, mijn kleine vriendinnetje, na zoveel jaar hervonden in seksualiteit en intiem vertrouwen, die mij zo verrassend wist te verwennen. Zich nu al voor de tweede keer op een dag zich bevredigde aan het schenken van genot. Ik voelde me dankbaar en verward tegelijk en gaf me helemaal aan haar over maar ik had ook geen keus meer, die lag helemaal in haar hand.

Mijn armen rustten op haar benen, ik legde mijn handen om haar heupen onder haar jurkje en voelde mijn orgasme naderen. Uiteindelijk werd ik zelf verrast door de snelheid waarop het kwam en ik drukte haar voorzichtig op me neer om haar warmte om mijn pik te genieten. Ze knelde geraffineerd met haar kutspieren om mijn penis en haar vocht vormde een warme laag die mijn euforische gevoel versterkte. Ze wiegde op en neer waardoor mijn eikel extra werd gemasseerd door haar hete vaginawand en ik gaf me helemaal over aan mijn genot.

In tegenstelling tot die ochtend voelde ik mijn lul schokken en mijn sperma schoot in schokken tegen haar vaginamond. Langzaam neukte ze me nog met een paar trage slagen om mijn orgasme optimaal te rekken tot ik haar trillend van genot tegenhield en ze rustte op mijn heupen tot ze voelde dat ik in haar verslapte.

Kussend boog ze voorover en zei me dat ze gevoeld had hoe lekker ik was klaargekomen in haar kutje tussen onze mondgemeenschappen in. Toen ze van me opstond lekte ze een paar druppels zaad op mijn buik die ze meteen afdroogde met een stukje handdoek en zette haar voet op een stoel om daarna op de grond te stappen. Ze keek lachend hoe ik nog even lag bij te komen en zei me dat het vanavond allemaal weer goed zou komen. Ze hielp me op te staan en nog een beetje wankel op mijn benen accepteerde ik met graagte haar helpende hand. Ik wachtte op haar toen ze zich even opfriste in de badkamer en volgde haar voorbeeld waarna ik met mijn kleren in de hand terug de kamer in liep, op zoek naar mijn ondergoed. Zelf kwam ze uit de slaapkamer gelopen in haar jurkje en droeg een ouderwetse dokterstas in haar hand. Ik keek naar de klok en vroeg of ze al naar haar afspraak moest maar ze zei dat ze nog wel een uurtje de tijd had voor ze moest vertrekken.

“Zullen we nog een stukje gaan wandelen langs de Maas dan?” Stelde ik voor. “Dan ga ik daarna naar huis en zorg ik voor een lekker hapje eten en speel ik vanavond voor tafeltje-dek-je als je klaar bent met je werk.”

Ze keek verrast op en zei dat ze had gedacht dat ze vanavond was aangewezen op een meeneempizza maar vond het helemaal te gek als ik dat zou willen doen. We knuffelden nog even maar toen was ‘t tijd om te vertrekken omdat we anders geen tijd meer hadden om nog even op ons gemak een kuiertje te maken. Ze trok een lichte jas aan die haar ‘werkkleding’ bedekte en zo liepen we tegen elkaar aan gedrukt naar buiten. Haar tas zette ze alvast in haar auto waarna we op ons gemak een wandeling maakten. Toen we bij haar parkeerplaats waren teruggekomen zei ze dat ze uiterlijk rond een uur of negen terug zou zijn en vroeg me of dat niet te laat was.

“Voor mij niet Paula, ik ben gewend om wat later te eten, vooral nu in de zomer en bovendien heb ik dan ook genoeg tijd om een lekker pannetje voor ons te koken. En trouwens, morgen is ‘t zondag en kan ik uitslapen maar ik weet natuurlijk niet of jij dan nog plannen of werkzaamheden hebt.”

Ze zei lachend dat de zondag altijd vrij was voor haar en ze de ‘patiënten’ anders wel door zou sturen naar de EHBO van het ziekenhuis.

Taboe

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s