De laatste dag in Griekenland


Het was de laatste dag van hun vakantie geworden, de tijd was werkelijk omgevlogen, toen Veronique lui in bad lag en Wilma binnen liep. Ze was pas net wakker geworden en had gemerkt dat ze alleen in bed lag. Ze vroeg zich af waar de anderen waren maar voelde dat ze naar de WC moest om haar blaas te ledigen. Ze herinnerde zich hoeveel wijn ze had gedronken de avond ervoor en realiseerde zich de oorzaak van haar sufheid. Niet dat ze ziek voelde of een kater had, eerder voelde ze zich nog steeds een beetje wankel en aangeschoten. Ze herinnerde zich hoe ze met Bram had zitten lachen en hoe hij haar nog in bed geneukt had op z”n hondjes voor ze in slaap waren gevallen.

Wilma liet haar urine in het toilet lopen en keek wazig voor zich uit toen Veronique haar vroeg of ze een zware nacht had gehad met Bram.

“Ik denk het wel” antwoordde ze, “maar ik voel meer dan ik me herinner.” Veronique keek haar vragend aan en even later zei Wilma dat het aanvoelde alsof ze ook nog in haar kontje was geneukt, maar dat kon ze zich niet meer zo precies herinneren.

“Met Bram zou me dat niks verbazen, ik ben al vaker wakker geworden omdat hij me lag te neuken terwijl ik gewoon lag te slapen en dan voel je opeens zijn pik in je glijden” zei Veronique. “En dat niet alleen in mijn kutje hoor, hij vindt het lekker om zich te laten pijpen en je in je reetje te persen als je niet helemaal wakker bent. Meer dan eens ben ik wakker geworden met gedroogd sperma op mijn gezicht en ook wel eens, net als jij nu, met een gevoelig kontje. Maar ja, zo is hij nu eenmaal… Kom er anders lekker even bij in bad Wilma, dan kun je lekker een beetje wakker worden. De rest is volgens mij al naar het strand gelopen want het is al een hele tijd stil en bij het ontbijt zeiden ze dat ze nog een keertje wilden gaan zwemmen voor het te heet werd.”

Wilma bedacht zich geen moment, veegde haar poesje droog en stapte in het lauwwarme water. Veronique was verrast omdat ze had gedacht dat Wilma tegenover haar zou gaan zitten, maar ze ging tussen haar benen in zitten en leunde met haar rug tegen haar aan. Ze had geen seksuele bijbedoelingen gehad toen ze Wilma uitnodigde met haar een bad te delen maar nu ze haar voelde kon ze het niet nalaten om even aan haar kutje te voelen en haar borsten in te zepen. Het inzepen ging gepaard met een opwindende massage van haar tepels die zoals ze wist erg gevoelig waren. Het duurde dan ook niet lang voor ze haar kontje tegen haar kutje voelde wrijven en Wilma achterover boog en ook haar tepels stijf wreef tegen haar rug. Veronique kon het niet laten om even tussen Wilma ‘s benen te voelen.

Haar kutje voelde zelfs onder water glad aan en Wilma kreunde geil om aan te geven hoe lekker ze dit vond. Veronique genoot ervan om haar verder op te winden met haar handen en herinnerde zich maar al te goed hoe onstuimig zij door Wilma in haar kontje was geneukt met een strapon. Ze voelde even over haar billen en liet een vinger door haar aarsspleetje glijden. Toen haar vinger het roosje beroerde reageerde Wilma meteen om aan te geven hoe gevoelig haar kontje nog was.

“Je bent inderdaad in je reetje geneukt vannacht” zei ze toen haar vinger soepel in haar opgerekte kontje gleed.

Wilma kreunde hoe lekker ze het wel als Veronique haar klaar vingerde en liet zich genietend onder water glijden tot alleen haar hoofd nog boven het water uit stak. Veronique kneedde haar tietjes ruwhandig maar deed dit niet om haar pijn te doen. In tegendeel, ze had haar van het begin af aan graag gemogen en eigenlijk voelde ze zich een beetje verliefd hoewel ze zich echt geen lesbienne voelde. Jongens bleven haar favoriete sekspartners maar het fijne aan meisjes was wel dat ze veel beter aanvoelden hoe ze haar konden klaar vingeren of beffen. Ze was niet te verlegen om haar lusten te delen met een vrouw en daarnaast vond ze Wilma ook nog eens erg lief. Ze hadden elkaar al heel goed leren kennen gedurende de laatste paar dagen in Griekenland en het was niet voor niets geweest dat ze haar in bad erbij had uitgenodigd. Ze speelde zelf onder water met haar klitje en liet dit aan Wilma weten door haar hand zo te bewegen dat ze bij iedere beweging tegen haar kontje streelde.

Wilma trok resoluut de stop uit het bad en samen zagen ze hoe het water wegliep. Hun borsten kwamen vrij uit het weglopende water en toen ze alleen maar nog met hun billen in het schuim zaten stond Wilma op om twee grote handdoeken te pakken. Ze droogde Veronique af en zij werd ook teder drooggedept waarop ze elkaar stonden te kussen op de badkamermat.

Net op het moment dat ze zich tegen elkaar aan drukten en hun poesjes tegen elkaar aan wreven ging de deur open en stapte Frank gapend binnen.

Hij keek er dan wel niet van op dat hij Wilma en Veronique zo aantrof maar had gedacht dat hij als enigste in het huis was. Carolien was wakker geworden voor hem en schijnbaar al naar het strand of zo en, net als Wilma, had hij de avond ervoor heel veel wijn gedronken. Hij voelde zich alsof hij een houten kop had en begroette de medereizigers en liet zich ongegeneerd op het toilet zakken. Het duurde niet lang voor hij het water naar beneden liet lopen en naarmate zijn blaas ledigde groeide zijn interesse in de omhelzing tussen Veronique en Wilma. Nadat hij was uitgedruppeld spoelde hij zijn pik af aan de wastafel en wist zich daarbij bekeken door vier geïnteresseerde ogen die hem via de spiegel volgden.

“Dames, hebben jullie ook zin in een vers glaasje sinaasappelsap?” Vroeg hij toen hij klaar was. Ze keken elkaar aan waarbij Wilma haar kutje nog eens nadrukkelijk tegen Veronique aan draaide voor ze ja knikten. In ganzenmars liepen ze naakt naar de keuken waar Frank sinaasappels doormidden sneed en ze uitperste tot er drie glazen gevuld waren. Wilma en Veronique zaten aan tafel en keken toe hoe Frank bezig was maar Wilma voelde zich loom geil en wilde eigenlijk gewoon door Veronique bevredigd worden. Dat Frank hun daarbij toe zou zien maakte haar niets uit. Integendeel wond haar dit juist meer op en genoot ze er van haar liefde en seksspelletjes te laten zien aan anderen. Ze schoof haar stoel naar achteren en steunde met haar voeten tegen het tafelblad en exposeerde zo haar gladgeschoren poesje, Veronique uitdagend aankijkend.

Toen ze zichzelf daarbij begon te vingeren trok ze de aandacht van Veronique door zich kreunend te uiten. Veronique participeerde in haar geilheid en lust naar bevrediging door op haar stoel te knielen en haar mond over het kutje van Wilma te sluiten. Ze proefde aan haar geil door over haar klitje te likken en daarna met de tong in haar kutje te boren. Frank leek geconcentreerd bezig met de appelsienen maar volgde nauwlettend waarmee de meiden bezig waren. Ze waren op vakantie, dus hij hoefde zich niet te schamen voor zijn erectie die omhoog was geschoten zonder dat hij zich ervan bewust was. Hij wilde zich wel in het spel moeien maar voelde zich te verlegen om zich op te dringen omdat hij al een paar keer terecht gewezen was gedurende de laatste dagen. Stil zette hij de glazen voor hun neer en maakte het aanrecht schoon voor hij weer terug naar de tafel liep.

Veronique had hem gevolgd zonder hij zich hiervan bewust was en genoot ervan hoe zij en Wilma hem opwonden door hun lustvolle spel. Ze stak uitdagend haar kutje omhoog en draaide met haar billen om hem hierop attent te maken wat probleemloos lukte. Gedurende de hele vakantie al was hij eraan gewend geraakt dat hij iedereen mocht neuken en onderhand wist hij niet beter dan dat hij iedereen zo maar kon neuken in ieder ter beschikking gestelde lichaamsopening. Veronique genoot toen hij haar vastpakte bij haar heupen en hielp hem met haar hand om zijn pik in haar kutje te leiden. Toen hij zijn lid in haar poesje voelde wachtte hij niet lang voor zich klaar te neuken in haar en keek onderwijl toe hoe Wilma werd verwend door de tong van Veronique. Hij bewoog van voren naar achteren tot hij zijn zaad loosde in de kut van Veronique en daarna hijgend neerzakte op een stoel.

Wilma kreunde dat ze op het punt stond om klaar te komen waarop Veronique nog meer haar best deed haar aan een orgasme te helpen. Even later zonk ze op de stoelzitting neer en ontspande ze haar lichaam, haar orgasme langzaam verwerkend.

Ze liepen kort daarna naar het terras waar ze voelden hoe de zon al weer brandde om zich in de schaduw neer te laten ploffen met alle drie een groot glas limonade in de hand. Ze zaten pas net toen ze de anderen hoorden. Ze kwamen over het pad omhoog gelopen en waren dus op het strand geweest om de ochtendzon te genieten. Nou ja, meer dan de zon alleen bleek al snel want ze waren alle drie nog ongekleed. Noortje en Peter liepen een stukje achter hun aan en Wilma verwelkomde hun met de vraag of ze zin hadden in een frisdrankje. Bram en Hans keken verlegen op naar de anderen maar Carolien vloog Hans meteen om de nek en greep meteen naar zijn pik die nog plakte van het geil van Veronique. Het eerste wat ze deed toen ze dit voelde was zijn broek omlaag trekken en likte over zijn nog steeds gevoelige pik. Daarna keek ze afwisselend naar Wilma en naar Veronique en wees op haar, zeggend dat hij naar haar kutje smaakte. Ze gaf meteen toe dat hij haar had geneukt nadat ze met Wilma was betrapt in de badkamer.

“Alles?” Vroeg Carolien en ter toelichting op haar vraag informeerde ze bij Frank of hij nog wat zaad voor haar in zijn ballen had voor haar.

Frank repliceerde dat zij zich al met de twee andere jongens had vermaakt op het strand en vroeg of ze daaraan nog niet genoeg had gehad. Hans kleurde rood en zei dat hij even een douche wilde nemen en Bram kroop bij Veronique op haar schoot. Carolien bleek het serieus te menen want voor de ogen van de anderen liet ze zich helemaal gaan. Ze kuste Frank en met haar hand streek ze zijn pik weer stijf en zoog hem verder tot ze zijn geil in haar mond voelde lekken. Ze streek hem door zijn haren voordat ze haar benen over zijn schoot spreidde en zich over zijn pik liet zakken. Ongegeneerd neukte ze hem voor de ogen van de anderen die verbaasd toekeken want ze kwam net van het strand met de twee andere jongens en nu was ze alweer zo op zoek naar lichamelijke bevrediging dat een uitstel niet kon lijden. Ook Frank was verrast maar zijn zorg was vooral om Carolien niet teleur te stellen en haar te laten genieten van zijn stijve pik.

Ze neukte hem en hield niet eerder op dan voor hij zijn sperma een tweede keer spoot in zo’n korte tijd en sloot hem in haar armen toen ze voelde hoe hij klaarkwam. Ze bleef nog even op zijn schoot zitten voor ze tevreden kijkend opstond en zei dat ze daar wel aan toe was geweest.

Wilma keek al een paar keer naar binnen om te kijken waar Hans bleef want ze was wel nieuwsgierig geworden om te horen wat er aan de zee had afgespeeld. Noortje en Peter waren naar hun kamer gelopen dus die wilden ook wel weer eens nummertje maken dacht ze en Bram vermeed ieder oogcontact met haar. Ze vertelde aan Carolien nog een keer hoe ze hadden gevreeën en wat ze had gemist, niet om haar uit te dagen maar wel omdat ze ook van haar wilde horen wat zij hadden gedaan. Ze keek weer naar Bram die verlegen begon te vertellen dat ze elkaar hadden ontmoet aan de ontbijttafel toen zij nog lagen te slapen. Ze hadden besloten om naar het strandje te lopen om nog een laatste keer een frisse ochtendduik te nemen in de zee.

“En nou ja, toen kwamen we er achter dat we alle drie toch wel erg veel zin hadden in een nummertje” ving hij voorzichtig aan. Hij vervolgde dat hij Carolien gekust had maar Hans ook ongeduldig was geweest om haar te neuken en naast haar had gestaan met zijn stijve pik tegen haar wang.

“Ik vond het wel vreemd maar ook niet zo akelig” vertelde Bram verder toen hij zei hoe Carolien hem even pijpte en hij weer door haar werd gekust. “En nou ja, hoe het precies kwam weet ik ook niet, maar op een bepaald moment kusten we elkaar en was zijn pik ook tussen onze lippen.” Hij viel even stil, maar de anderen keken hem aan om ook de rest van het verhaal te horen.

Carolien had hun allebei gepijpt vertelde hij verder en eerst om en om en toen tegelijk in haar mond genomen. Om hun een beetje te plagen, zo is Carolien nu eenmaal, had ze hun kontjes ook gevingerd. En ze vroeg aan ons of we de ‘Griekse avond’ ook zo genoten hadden toen we door de vrouwen werden geneukt.

“Ik gaf toe dat ik het helemaal te gek had gevonden en toen daagde ze Hans uit om mij in mijn reetje te neuken.” Hij keek verlegen en beschaamd naar Veronique en heel even flitsten zijn ogen naar Wilma voor hij toegaf dat hij door Hans geneukt was in zijn kontgaatje.

“Maar ik ben geen homo hoor!” Verklaarde hij fel. Hij schaamde zich duidelijk over dit voorval maar Carolien nam het voor hun op door te vertellen dat ze hun allebei had opgehitst om te kijken hoe ver ze durfden te gaan.

“Bovendien, wij meiden doen het ook met elkaar, waarom zouden de jongens dat dan niet mogen?” En keek de verbaasde gezichten aan.

Veronique trok hem tegen haar aan en voelde aan zijn kontgaatje dat nog soepel week voor haar vinger, zoende hem en zei dat ze het fijn voor hem vond dat hij het had meegemaakt.

“Ik heb toch ook gevreeën met de anderen? Het was toch ook de afspraak dat iedereen met iedereen seks zou mogen hebben tenzij de ander daar bezwaar tegen zou hebben? Jullie jongens doen er maar moeilijk over zeg” vertelde ze, hem ondertussen masturberend. Na de laatste woorden viel er en grote last van hem af zo te zien, want zijn pik die voorheen klein naar beneden had gehangen groeide opeens omhoog tussen haar vingers. Ze informeerde of hij ook aan zijn gerief was gekomen waarop hij haar vragend aankeek.

“Nou, of je ook al bent klaargekomen?” Lichtte ze toe waarop hij ontkennend zijn hoofd knikte, nog steeds verlegen naar beneden kijkend.

Hans kwam naar buiten gelopen in een sportbroekje en keek verbaasd naar de anderen die allemaal naakt waren. Hij zag Bram zitten die door Veronique over zijn stijve pik werd gewreven en werd door de anderen aangestaard. Ongemakkelijk ging hij naast Wilma zitten die hem opeens vroeg hoe het voor hem was geweest om een andere jongen te neuken. Hij kleurde rood toen hij besefte dat iedereen wist wat zich op het strandje had afgespeeld. Hij stamelde over Griekenland en ‘dat het gewoon gebeurd was’.

Wilma stelde hem gerust door te zeggen dat ze het helemaal niet erg vond en kroop bij hem op zijn schoot. Ze voelde hoe zijn pik tegen haar buik aan groeide toen ze hem kuste en zei dat ze hem gunde nu ook alles te ervaren, zowel het neuken als het geneukt worden.

“Bram is nog steeds niet klaargekomen en wil zijn sperma ook uit zijn ballen lossen. Waarom laat jij je nu dan niet door hem neuken?” Vroeg ze, waarop hij haar ongelovig aankeek.

Hij had hierover wel gefantaseerd de laatste dagen maar een meisje met een meisje is nu eenmaal anders dan twee jongens dacht hij en bovendien schaamde hij zich voor wat was gebeurd. En nu daagde zijn eigen vriendin hem uit om zich te laten neuken in zijn eigen kontgaatje, iets wat hij eigenlijk ook wel graag wilde ervaren. Veronique stond op en liep naar binnen om een tube glijcrème te pakken, praktisch als ze was. Ze kwam weer naar buiten en nam Hans bij de hand die zich gewillig mee liet voeren naar de terrastafel. Ze deed hem naar voren buigen, trok hem zijn broek uit en kneep in de tube boven zijn aarsopening. Hij stapte om zijn voeten te bevrijden van het textiel en boog impulsief naar voren over de tafel. Hij vond het heerlijk toen hij voelde hoe Veronique zijn kontgaatje masseerde en oprekte, nog steeds niet beseffend dat haar vinger zou worden vervangen door de dikke stijve pik van Bram.

Carolien en Frank keken toe hoe Bram achter Hans werd geposteerd. Veronique en Wilma stonden naast Bram en Wilma duwde haar vingers ook nog eens in het kontje van Hans. Ze pijpte Bram nog even om zijn stijve pik nog een extra opwinding te geven voor ze zijn lul vastpakte en in de bilspleet van Hans voerde. Ze wreef hem over zijn aars en liet ondertussen nog wat glijmiddel over zijn stijve lul lopen voor ze hem voor zijn gaatje liet voelen. Hans keek erg benauwd voor zich uit maar verzette zich niet toen Wilma Bram naar voren duwde. Hans riep het uit toen hij voelde hoe zijn kontje werd verkracht door de eikel van Bram die hem penetreerde. Even liet Bram hem wennen aan het gevoel voor hij voorzichtig verder naar binnen drong, nog steeds geholpen door Wilma die uit volle macht tegen zijn rug aan duwde. Hij voelde de aangename pijn nog in zijn eigen aars toen hij zijn pik steeds verder omsloten voelde door de warme zachte endeldarmwand van Hans. Zijn eikel gleed langs de vreemde bobbel van de prostaat maar dat gaf een extra kick voor hem ontdekte hij.

Hij vond het best wel lekker toen hij geneukt werd door Hans eigenlijk, maar nu genoot hij nog veel meer. Hij stootte zijn keiharde pik loeihard naar voren en zag hoe Hans bij iedere stoot over de tafel heen werd geduwd. Hij genoot hoe hij kreunde en herinnerde hoe hij de meisjes had vol geneukt en daarbij enkel had gedacht aan zijn eigen genot. Ditmaal nam hij revanche door hem ruw te neuken.

Veronique was onder de tafel gekropen en Hans voelde hoe zij haar vingers om zijn slap naar beneden hangende pik sloot en haar mond om zijn zachte eikel sloot. Hij voelde dat hij het eigenlijk best wel lekker vond om Bram klaar te laten komen in hem maar desondanks kon hij geen erectie krijgen hoezeer Veronique ook haar best deed voelde hij. Hij probeerde zijn kontje samen te knijpen en was verbaasd toen Bram kreunend liet weten dat hij dit voelde. Keer op keer kneep hij zijn aarsspieren samen en tot zijn eigen verbazing voelde het ook voor hem steeds lekkerder aan. Opeens dook hij naar voren over de tafel heen zodat Bram zijn pik uit hem schoot. Snel draaide hij zich op de rug en trok zijn knieën omhoog, hield zijn benen uit elkaar en presenteerde zo zijn aars voor Bram die niet lang twijfelde en zijn kloppende pik weer in zijn kont duwde. Hij keek hem aan en neukte hem ongegeneerd diep in zijn darmen, kreunend dat het niet lang meer zou duren voor hij in hem klaarkwam.

Noortje verscheen in de deuropening en keek verbaasd naar het tafereel. Peter, die met de camera achter haar aan liep, gebaarde ze dat hij niet hoefde te filmen omdat ze aanvoelde dat dit veel meer was dan zo maar en vrijpartijtje. Wilma kuste ‘haar Hans’ vol op de mond en smoorde zo zijn gesteun toen ze ook zijn pik probeerde te verwennen met haar hand. Hij gaf aan dit erg lekker te vinden maar dit vertaalde zich niet in een erectie. De zon scheen fel zoals gewoonlijk om deze tijd en Bram was nat bezweet, net als Hans bij wie de zweetdruppels over zijn buik in straaltjes naar beneden liepen, maar nog steeds neukte hij onverdroten verder, vastberaden om zijn zaad te lozen in de endeldarm van Hans. Toen hij steunde dat hij kwam duwde Veronique opeens tegen hem aan en kermde Hans toen hij voelde hoe hij dieper in hem drong dan ooit tevoren. Bram voelde hoe zijn pik spoot en na- schokte in het samentrekkende gaatje van Hans en tot zijn eigen verbazing genoot hij hiervan.

Wilma kuste hem en wachtte af tot zijn lul genoeg geslonken zou zijn om hem terug te trekken en Veronique ontfermde zich over Hans.

Onverklaarbaar vertoonde Carolien zich als opgetogen omdat nu ‘de cirkel rond was’. Ze werd verbaasd aangekeken tot ze verklaarde dat iedereen zich nu had ontdaan van de schaamte en gewoon durfde te genieten van elkaar en met elkaar.

Taboe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s