Mijn buurvrouw


Anita

Daar lag ze dan in de tuin te zonnen, ik kon haar zien vanuit mijn slaapkamer raam. Half lang blond haar met slagen. Lief gezicht waarop een glimlach te zien was. Een bikini top met borsten die niet al te groot waren, ik schat een kleine c cup. Een plat buikje dat wel liet zien dat ze 2 kinderen had gehad en 2 geweldig mooie benen. Zo dit is een beschrijving van mijn buurvrouw Anita. Ze is een dertiger en ik als begin veertiger vind het een genot om naar te kijken.

Ik denk dat Anita een gevoel kreeg dat ze bekeken werd want haar ogen gingen open en ik zag haar rond kijken. Toen kruisten onze ogen elkaar en ik stak mijn hand op, we hadden wel contact maar niet zo veelvuldig dat we wekelijks bij elkaar op de koffie kwamen. Al had ik dat wel graag gewild. Ik stapte naar achter en ik liep weg met mijn gedachte.

In mijn fantasie had ik alles al met haar gedaan maar ja wat moet je als je beiden getrouwd bent. Je kunt moeilijk naar haar toe stappen en zeggen.

“Hoi, ik geil op je en wil graag met je naar bed.” Hoe kon ik er achter komen of zij hetzelfde dacht over dit soort dingen. Het is toch vreemd gaan. Ik ging naar beneden en liep de tuin in.

“Hoi buurvrouw, lekker aan het zonnen?” ik liep naar de schutting toe en pakte een krukje. Ik ging er op staan zodat ik over de schutting kon kijken.

“Hoi buurman, ja ik lig heerlijk te genieten van de zon zolang het nog kan.” Ik kon haar alleen maar gelijk geven.

“Wat zie je er weer heerlijk uit buurvrouw” zei ik terwijl ik naar haar borsten keek. Je kon haar tepels door de stof heen zien.

“Heb je het koud?” vroeg ik zonder er bij na te denken. O Shit, waarom zeg ik weer eens wat ik denk.

“Neen, hoor buurman alleen maar opgewonden.” Daar stond ik dan met een mond vol tanden, wat eigenlijk niet veel voorkwam.

“Lag je ergens aan te denken dan?” was mijn vraag.

“Ja, lag lekker te fantaseren over iets, ik ga alleen niet vertellen waarover.” En zo ontstond een leuk gesprek tussen ons. Er werden wat schuine opmerkingen over en weer gemaakt waardoor het een ondeugend gesprek werd.

“Leuk om even over andere dingen te praten dan de kinderen.”

“Ja, ik vind het ook leuk, alleen jammer dat we dit zo weinig doen hé?” zei een blozende Anita. Haar tepels leken wel stijver geworden te zijn of was dat mijn verbeelding, ik denk het laatste.

“O ja Rem, ik heb een nieuw mobieltje en nu heb ik daar een vraagje over. Kan jij even kijken?” Zonder mijn antwoord af te wachten stond ze op en liep naar binnen. Wat had ze toch een geweldige lekker kont, niet te stevig maar zeker niet te slap. Ik zou er elke dag wel aan willen zitten. Anita kwam de tuin weer inlopen met haar mobieltje.

“Ik heb problemen met Wifi, ik kan geen verbinding maken en nu moet ik Whats appen en andere apps benaderen via mijn bundel” ze gaf me haar toestel en na 5 minuten zoeken had ik het gevonden.

“Zo, volgens mij moet het zo goed zijn. Wil je even testen en mij een Whats app sturen?” ze pakte het toestel over en wilde een Whats app bericht sturen.

“Ik heb jouw nummer niet, zal je even toevoegen als contact zodat we het kunnen testen.” Niet veel later hoorde ik mijn toestel het Whats app signaal geven. “Ik hoor hem, wacht even dan kijk ik of deze van jou is.” Het was inderdaad Anita die een bericht had gestuurd, ik voegde haar gelijk toe aan de contacten. We praten nog even verder toen mijn vrouw erbij kwam en wij weer over de kinderen verder gingen.

Een aantal weken later ging ik wat later naar mijn werk. Toen ik voorbij het huis van Anita liep en naar binnen keek zag ik dat ze een leuk rokje met een shirt aan had. Ik kon alleen niet goed zien hoe alles er uit zag. Ik pakte mijn mobiel en stuurde een bericht. “Hoi buurvrouw, wat zien we er weer leuk uit vandaag. Alleen jammer dat ik niet goed kan zien wat je nu aan had.” Ik drukte op versturen en binnen 1 minuut kreeg ik antwoord.

“Waarom loop je te gluren?”

“Ik loop niet te gluren ik keek gewoon naar binnen en zag je staan, zou eigenlijk wel een foto willen zien van wat je aan hebt?” Ik las het nog eens na en vroeg me af of dit wel kon maken. Ach kan mij het schelen, ik drukte op versturen.

Het duurde mij iets te lang waardoor ik dacht dat ik te ver was gegaan. Maar 10 minuten later stond er op het scherm ‘Anita heeft een afbeelding gestuurd’ ik opende mijn toestel en daar stond Anita op de foto, genomen via de spiegel, op mijn scherm. Ze had een leuk shirtje aan met een blauw rokje en een grijze maillot eronder. Ik kon mijn geluk niet op.

‘Wat zie je er goed uit zo. Is dat een maillot of een panty wat je onder die rok aan hebt?’ ‘Het is een maillot kijk maar er verscheen een andere afbeelding waarop duidelijk te zien was dat de grijze maillot een patroon had van zigzagjes. Als ze dit opstuurt misschien wil ze wel verder gaan was mijn gedachte.

De volgende ochtend was er nog niemand beneden bij Anita want het was nog donker toen ik haar weer een bericht stuurde.

‘Wat gaan we aantrekken vandaag?’ Ik kreeg 10 minuten later een afbeelding waarop Anita in een jurkje stond met panty. Ik probeerde elke dag wel een foto van Anita te bemachtigen om even lekker naar dat heerlijke buurvrouwtje te kijken. Op een avond was ik alleen beneden toen ik een bericht kreeg van Anita.

‘Wat ben je aan het doen?’

‘Ik zit achter de PC want Annette is al naar bed.’

‘Waar kijk je naar?’

‘Porno bij gebrek aan beter.’

‘ Films of foto’s?’

‘Allebei, maar het liefst zou ik naar een foto van jou kijken?’

‘ Wat voor foto?’

‘Een naakt foto.’

‘Helaas dat gaat niet lukken, maar kijk hier maar eens naar.’

Ik kreeg een afbeelding in verschillende kleuren en na aandachtig kijken zag ik dat het haar borst was met een lekker stijve tepel erop. Jez.. wat een lekker geil wijf is het toch ook.

‘Ik moest goed kijken maar wat is dat een mooi gezicht zo een stijve tepel. Ik had alleen graag het origineel gezien’

‘jammer joh dat gaat nu niet gebeuren.’ ik was zo geil als boter geworden en haalde mijn lul uit mijn broek en toverde via de email de foto’s die ik had op het scherm. Ik maakte er een dia voorstelling van waardoor er steeds een nieuwe foto voorbij kwam. Ik kwam bijna klaar toen ik stopte om de dia voorstelling te stoppen. Ik selecteerde de eerste foto die ik had gehad met het rokje en grijze maillot en trok mezelf naar een hoogtepunt.

Ik ving het geil op in mijn hand en liep naar de badkamer, ik had me afgetrokken op de buurvrouw en ik was heerlijk klaar gekomen. Dit moest toch tot meer leiden was mijn idee.

Het was vakantie en ik stapte alleen uit bed, Annette bleef liggen want hoefde er niet uit. Ik liep naar beneden en ging douchen, toen ik klaar was keek ik schuin omhoog naar het raam van Anita. Ik zag licht branden en wist dat Evert al naar zijn werk was, ging altijd vroeg de deur uit anders stond hij in de file. Ik pakte mijn telefoon en stuurde een berichtje

‘Wat gaan we aantrekken vandaag?’

‘Weet ik nog niet’

‘Waarom trek je niet dat rokje aan met een zwarte panty?’

‘Neh heb ik geen zin in’

‘Zal ik anders even komen helpen met uitzoeken dan?’ Je kon zien dat ze twijfelde want ik zag dat ze aan het typen was maar er verscheen niets op het scherm.

‘Is goed (met een blozende smiley)’ Ik moest even goed kijken en ik wist even niets te doen. Het bling ‘Ik wacht niet te lang hoor’ deed mij ontwaken uit een roes.

‘Ik kom er nu aan, staat de deur open?’

‘Ja’

Ik pakte mijn spullen om naar het werk te gaan en liep naar hiernaast. De deur stond op een kier en ik liep naar binnen. Het hart zat in mijn keel en mijn mond werd droog.

Ga ik Anita nu zien in haar slipje?

Had ze een string aan of een boxer? Het maakte me ook eigenlijk niets uit. Ik riep zachtjes

“Anita, ben je boven of beneden?”

“Ik ben boven, kom maar” ik liep zachtjes de trap op om de kinderen niet wakker te maken. Daar stond ze, in haar badjas in de deur opening.

“Wat doe je zachtjes?”

“De kinderen slapen toch nog?”

“Wel nee, die slapen bij Oma anders had je hier niet gestaan hoor.” Ik liep naar Anita toe die zich omdraaide en de slaapkamer in liep.

“Zo dus ik mag je kleding uitzoeken en dat ga je dan ook aantrekken ook?”

“Dat ligt er aan, het moet wel kunnen op het werk.”

“Is dat een criterium?”

“Als ik er als een hoer bij loop op het werk zal het niet gebeuren maar ik zou zeggen zoek maar uit. Ik ga even douchen en als ik klaar ben hoop ik wat op het bed te vinden.”

Anita ging de slaapkamer uit en ik liep naar de kast. Waar zou ze haar lingerie hebben hangen? Ik trok een deur open en zag hier het hang gedeelte van Anita haar kleren. Ik bekeek wat jurkjes en zag een grijs wollen jurkje wat me wel leuk leek staan. Hier moet iets onder, een maillot want dat vindt ze volgens mij wel prettig zitten. Ik zag haar geregeld in een maillot, veel minder in een panty jammer genoeg. Ik liep naar de lade kast en trok de bovenste la open, deze was duidelijk van Evert. Ik trok de tweede la open en hier vond ik de la met strings, maillots, panty’s en sokken. Ik pakte de grijze maillot met de zigzags, mijn favoriet, en legde die bij het jurkje.

Ik had nog geen lingerie gezien dus ik zocht nog even verder. De derde la was bingo. Er lag niet veel maar wat er lag was geil. Een bustier van zwart satijnen met een zwart jarretelgordeltje met 6 jarretels. Ook lagen er zwarte kousen met naad bij die ik op pakte. Wat voelde dat geil aan, die nylon die door je vingers glijdt en dat zachte gevoel.

Ik stond me daar een partij op te geilen dat ik vergat waar ik was.

De douche stopte en dat bracht me terug op aarde. Ik pakte de bustier, jarretels en nylon kousen en verruilde deze met de grijze maillot. Anita vroeg.

“Mag ik al binnen komen?”

“Ja hoor kom maar binnen.”

De deur ging open en daar stond Anita weer. In haar badjas die iets open stond. Ze keek naar het bed en lachte ondeugend.

“Zo ga ik er op het werk niet bijlopen hoor.” Ik keek haar aan en zei.

“Wie heeft het over werk? Als je deze kleding aantrekt dan weet ik niet of ik me kan inhouden om je naar je werk te laten gaan.” Anita keek me aan en liep naar het bed toe.

“Heb je er geen slip bij gelegd?”

“Heb je een bijpassende slip dan?”

“Dan had je verder moeten kijken in de la, daar legt nog een slip zonder kruisje” Shit had ik die er nu maar bij gehad. Alsof Anita mijn gedachte kon lezen liep ze naar de lade kast en trok de derde la open. Ze pakte een slipje uit de la en deed deze dicht.

“Nu omdraaien anders gebeurd er niets.” Ik was al lang blij dat ik bij haar op de kamer mocht blijven. Mijn lul begon zich toch al aardig te roeren in mijn broek. Ik draaide me om en wachtte tot Anita aangaf dat ik mocht kijken.

Toen ik me omdraaide verwachtte ik Anita te zien in het grijze jurkje met de zwarte kousen eronder maar ik zag een glimlachende Anita staan in haar bustier met jarretels, zwarte kousen en een slipje met een open kruisje. Mijn lul wist niet snel deze tot opperste stijfheid moest komen.

“Wat vind je er van?” ik kon geen woord uitbrengen. “Dat zegt genoeg. Kom eens hier?” ik liep naar Anita toe en pakte haar vast. “Zo dus jij wilt de geile huisvrouw uithangen hé?” ze keek me geil aan en zei “Wie is hier begonnen?” ik zei niets maar liet mijn handen vanuit haar zij naar boven langs de bustier glijden om haar hoofd vast te pakken en mijn mond op die van haar te drukken. Ik duwde mijn tong tegen haar lippen maar ze verzette zich een beetje. Ik bleef volhouden en de lippen van Anita weken uit een en onze tongen vonden elkaar. Onze handen gleden nu over elkaars lichaam en ik liet mijn handen rusten op de borsten van Anita. Een zachte kreun ontsnapte uit de mond van Anita toen ik zachtjes in haar tepels kneep en ze lekker tussen mijn vingers rolde. Ik trok de bustier uit want ik wilde die geile tieten van Anita voelen en niet door de satijnen stof heen, niet nu maar later zeker wel. Ik trok mijn mond los en liet me al kussend zakken en nam een tepel in mijn mond. Het kreunen van Anita maakte mij duidelijk dat haar borsten dus erg gevoelig waren en dat ze hier dus veel plezier beleefde. Ik wisselde af tussen de rechter en de linker en kon niet kiezen welke de lekkerste was.

Anita duwde me van zich af en keek me geil aan. “Zo dus jij denkt dat je ongestoord aan mijn tepels kan likken zonder dat ik je lul heb gezien?” ik werd door Anita richting het bed geleid en daar op geduwd. Ze stond nu voorover gebogen mijn broek los te maken om mijn stijve lul te bevrijden van zijn eenzame opsluiting.

“Ho, ho eerst de schoenen en dan de broek”

“Niets ervan, ik wil eerst je lul zien. Als die niet bevalt mag je alles aanhouden en kan je gaan.” Ze trok mee broek naar beneden en daarna mijn boxer. Mijn lul van 18 cm sloeg hard op mijn buik en deed een glimlach op het gezicht van Anita verschijnen. “Oké, nu de schoenen en de rest” ze trok me schoenen, mijn sokken en mijn broeken uit. Daar lag ik dan in een T-shirt op het bed van de buurvrouw met een stijve lul op mijn buik en een geile vrouw in zwarte jarretels met zwarte kousen en een slip zonder kruis. Wie zou dit nu kunnen verzinnen, dit is toch waanzinnig was mijn gedachte.

Anita was inmiddels verder gegaan en pakte mijn lul vast “die voelt goed hard aan” en begon er zachtjes aan te trekken.

“Niet te snel anders komt het zo snel.” De spanning was zo hoog dat ik bij de minste aanraking al op ontploffen stond.

“Zo dus het mannetje wil de buurvrouw neuken maar als de buurvrouw zijn lul vast pakt komt hij al als een klein jongentje al klaar.” Ze begon harder aan mijn lul te trekken en ik kon het niet meer houden.

“Ja, geil buurvrouwtje ik kan het niet meer houden. Laat mijn lul spuiten… geil wijf. Trek dat sperma uit me stijve lul, laat het me over je tieten spuiten of geil in je gezicht.” Ik was niet meer te houden en spoot vijf krachtige stralen in het gezicht van Anita. Ik lag versuft op het bed bij te komen van het orgasme.

“Zo nu ben ik aan de beurt” Anita kroop over me heen en ging met haar kutje boven mijn gezicht zitten.

“Likken nu anders heb je een probleem.” Ik stak mijn tong uit en pakte de heupen van Anita vast. Ik dirigeerde haar kutje zo dat ik er met mijn tong goed bij kon en toch nog zicht had op het slipje met open kruis en daarboven haar geile tietjes met die geile tepels. Ik stak mijn tong eerst zo diep mogelijk tussen de lippen van Anita waardoor er een langgerekte kreun uit haar mond kwam.

“Ja steek die tong in mijn natte slettenkut, lik me… Lik me… me…” Ook Anita moest erg geil zijn want toen ik de eerste keer over haar klitje likte was het al gebeurd.

“Jezus! Wat is dit geil en lekker, lik me klit klootzak, lik me dan. Ja ik ga… ko… men…” Deze gil moet ook Annette gehoord hebben dat kon niet anders. Ze lag bijna naast ons dus dat zou ik wel horen vanmiddag. Ik likte rustig door terwijl Anita zat te sidderen op mijn gezicht. Ik moest haar wel helpen om niet te ver op mijn gezicht te gaan zitten zodat ik geen lucht meer kreeg.

Ik pakte Anita bij haar heupen en rolde haar om op bed. Ik dook weer met mijn hoofd tussen haar benen en befte en vingerde haar naar een volgend orgasme.

“Even stoppen nu hoor, even op adem komen.” Ze lag even met haar ogen dicht en ik kroop langzaam naar boven, nog even de tepels van haar geile tieten in mijn mond nemend en daarna een lekkere geil tongzoen zodat ze zichzelf ook proefde. Anita smaakte lekker en ik kon daar wel uren van snoepen.

Ik lag half op Anita met mijn lul tegen de nylon kous aan. Wat een geil gevoel was dat toch. Ik ging op mijn knieën zitten en pakte een been. Ik liet mijn lul over haar been glijden en dit gaf een knetterend geluid. Maar het was bovenal geil en lekker.

Ik wilde Anita nu neuken en daar was ik niet vanaf te houden.

Ik kroop tussen haar been en plaatste mijn handen op haar heupen en tilde Anita iets op. Mijn stijve lul stond echt als een heipaal zo strak en toen was het eindelijk zo ver. Waar ik altijd over had gefantaseerd was werkelijk geworden. Mijn eikel schoof die heerlijke natte kut van mijn buurvrouw in. Het was helemaal werelds omdat ze een slipje met open kruis aan had waardoor het net was dat ik bezig was om een onderbroek te neuken. Ik mag dat graag zien, geile lingerie bij vrouwen.

Ik plaatste de benen van Anita op mijn schouder zodat ik heerlijk langs die nylon kousen kon likken en glijden. Wat windt me dat toch elke keer weer op.

“Zo en nu zal ik die geile slettenkut van je eens neuken. Hier heb je mijn sloopkogel en die zal je kutjes eens lekker uitwonen.” Ik was niet meer te houden en begon op Anita lekker hard en diep te neuken.

“Ja! Stop de heipaal lekker diep in mijn kut, neuken met die geile stamper, neuk met kutje, spuit je lul maar helemaal leeg in die snollenkut.” Anita lag lekker geile taal uit te kramen en ik werd er nog geiler van. Ik neukte Anita harder en harder en omdat ik al klaargekomen was kon ik het gelukkig wat langer vol houden al was dit zo geil dat ik niet lang nodig zou hebben.

Ik neukte de buurvrouw nu al een paar minuten en het gehijg vulde de kamer en de geur rook naar seks. “Zo geile neuker, ik ga die kutje van je vol spuiten.”

“Ja spuit die geile stamper maar leeg in die slettenkut van me, spuit maar leeg want ik ga ko… men… ja… spuit me vol…” Ik kon dit niet volhouden zo en spoot onder een lange kreun mijn zaad in de kut van Anita.

Ik was helemaal van de kaart toen ik van Anita af rolde en naast haar op bed lag. Anita had nog de kracht om omhoog te komen en bovenop mijn gezicht te gaan zitten.

“Nu lik je mijn kut schoon, ik had namelijk niet gezegd dat je mijn kut vol mocht spuiten zonder toestemming.” Ik zette mijn mond op haar kutje en voelde onze sappen in mijn mond lopen. Wat was dat een heerlijke nectar, het geil uit het kutje vermengd met het sperma van mezelf. Het liet Anita niet onberoerd en ik hoorde weer gekreun van boven me komen.

“Ja lik dat sperma uit me kut, lik die geile doos schoon.” Ik likte nog een paar keer over haar klitje toen Anita voor de vierde keer klaar kwam. Nu plofte zij naast me neer.

Ik ging op mijn knieën naast haar zitten en streelde haar lichaam.

We hebben gedoucht en ze trok haar grijze jurkje aan met grijze maillot, ik heb nog even op mijn knieën gezeten om haar benen te strelen en wat kusjes in haar kruisje te geven en toen ben ik de deur uit gelopen naar mijn werk.

’s Middags had ik Annette aan de lijnen en die vertelde dat ze wakker geworden was van Anita die een goede beurt kreeg van Evert. Ze was er zelf geil van geworden en heeft zich klaar gevingerd. Zo heb ik mezelf een plezier gedaan en 2 vrouwen geholpen om klaar te komen.

Ik hoor graag wat jullie er van vonden?

Remco

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Een gedachte over “Mijn buurvrouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s