Meekijken


Ik stop de sleutel in het slot van mijn voordeur en ga zachtjes naar binnen. Vandaag zijn mijn vriendin Leonie en ik al weer 5 jaar samen en wil ik haar verrassen. Ik trek mijn jas uit en pak de bos bloemen op die ik bij de bloemist had gekocht. Ik loop de huiskamer binnen, maar daar is het stil. Ik kijk verbaasd om mij heen, maar zie Leonie niet. Ik loop naar de trap om boven te gaan kijken. Als ik bovenaan de trap sta hoor ik wat gekreun. Ik leg de bloemen opzij en ga richting onze slaapkamer. Zachtjes doe ik de deur een stukje open. Ik kijk naar binnen en zie Leonie volledig naakt op ons bed zitten. Ze speelt met de dildo die ik haar al weer enige tijd geleden heb gegeven.

“Ohh,”, kreunt ze, “Je moet eens weten hoe lekker dit is.”. Ik kijk verbaasd. Tegen wie praat ze? Ik duw de deur wat verder open en zie onze tablet op het nachtkastje staan. Op de tablet zie ik, eveneens volledig naakt, Mandy op een bed zitten. Mandy is een van de vriendinnen van Leonie. Ook Mandy heeft een vibrator in haar hand. Onbewust druk ik de deur wat verder open. Mijn penis begint flink te kloppen van het tafereel voor mij. Ik krijg de indruk dat Mandy mij waarschijnlijk op de achtergrond heeft gezien. Zij legt de vibrator neer en begint uitdagend haar borsten te masseren en kijkt mij scherp aan.

Ik trek de deur weer wat dicht. Even weet ik niet wat ik moet doen, maar besluit dan om het spel mee te spelen. Ik kleed mij snel uit en loop dan de slaapkamer binnen. Leonie schrikt eventjes, maar kijkt dan verlekkerd naar mijn penis die fier vooruit steekt. Ik kruip bij Leonie op het bed. Zij legt de vibrator opzij en pakt mijn penis stevig vast. Even later wordt mijn penis omsloten door haar mond en begint ze mij flink te pijpen. Ik begin te kreunen. Dan laat Leonie zich achterover vallen en spreid ze haar benen. Mijn penis gaat op zoek naar haar kutje en ik schuif hem direct helemaal naar binnen. Leonie kreunt van genoegen. Ik laat mijn penis langzaam in en uit gaan. Ik voel dat er een orgasme aan komt en ga steeds sneller. Niet veel later komt zowel Leonie als ik klaar. Leonie trekt mij naast zich op het bed en kijkt dan richting de tablet waar Mandy nog steeds toe zit te kijken.

“Dit was nog lekkerder,”, zegt ze richting Mandy, “Jammer dat je er niet bij was.”.

“Inderdaad,”, hoor ik Mandy zeggen, “Dit was zeer frustrerend om jullie aan het werk te zien. Ik ben stinkend jaloers op jou!”.

“Volgende keer moeten we de rollen omdraaien,” zegt Leonie, “Dan moet ik toe kijken.”. Ik hoor Mandy lachen. “Kan ik Paul dan van jou lenen?” Vraagt ze, “Op dit moment ben ik vrijgezel.”. Ik zie Leonie naar mij kijken. “Als Paul geen bezwaar heeft, dan kunnen we dat regelen.”. Ik kijk verbaas naar Leonie. Ik weet dat ze geen problemen heeft als ik een enkele keer bij een andere vrouw in het bed kruipt, maar dit was wel heel direct. Ik begin wat te stotteren. “Eh, ja dat is geen probleem.”. Leonie kijkt weer naar Mandy. “Nou je hoort het,”, zegt ze, “Zoals ik dacht heeft hij geen bezwaar. Ik denk dat we er maar geen gras over moeten laten groeien en afspreken voor morgen!”. Ik kijk naar Mandy die gelijk bevestigend reageert. “Afgesproken.”, zegt ze. “Ik zie je morgen wel Paul zo rond 1 uur.”. Voordat ik maar wat kan zeggen klikt ze de verbinding op de tablet weg. Ik kijk Leonie eens goed aan.

“Ogenblikje,”, zeg ik, “Heb nog wat voor je.”. Ik stap van het bed en loop naar de gang waar de bos bloemen nog ligt. Met de bos bloemen in mijn handen loop ik de slaapkamer weer binnen. Ik zie Leonie stralen. “Waarvoor heb je die meegenomen?”, vraagt ze. Ik kijk haar aan. “Vandaag zijn we 5 jaar samen.”, zeg ik en geef haar de bos. Ze ruikt er eventjes aan en legt ze dan opzij. Ze trekt mij op het bed en begint vurig te kussen terwijl ze stevig in mijn penis knijpt. Dan klimt ze boven op mij en stuurt de weer hard geworden penis weer bij haar warme, geile kutje naar binnen. Ze drukt zwaar op mijn borsten. Ze gaat langzaam op en neer. Ik pak haar mooie billen stevig vast. Dan begint ze te kreunen en gaat sneller op en naar. Ik voel dat een tweede orgasme niet lang meer kan uitblijven. Dan komt Leonie met een klein gilletje klaar en vrijwel op datzelfde moment heb ik mijn tweede orgasme.

Was getekend

Lidnaë

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s