Personal trainer


Personal trainer.

Al jaren ga ik naar een sportschooltje bij mij in de buurt om mezelf fit te houden en mijn figuur te ontwikkelen. Laatst zag ik een sportposter van een vrouw met een strakke buik en een redelijk gespierd lichaam en toen dacht ik, dat wil ik ook.

Ik sprak hier over met de sportschool eigenaar en die vertelde mij dat ik dan beter op zoek kon gaan naar een personal trainer omdat hij daar geen tijd voor had.

Ik ging op zoek op het internet en vond een vrouw van ongeveer 45 jaar die zich aanbood als trainer met foto’s erbij van mannen en vrouwen die zij had begeleid.  Het adres van de sportruimte die zij gebruikte was niet eens zover bij mij vandaan en ik trok de stoute schoenen aan en belde haar op.

Uiteraard wilde ze mij eerst zien of ik de mogelijkheid had om tot een licht bodybuilders figuur te komen zoals ik voor ogen had.

We maakten een afspraak bij haar thuis en op de bewuste avond belde ik bij haar aan. Ze verwelkomde me met een glimlach vertelde dat ze Annet heette en vroeg of ik iets te drinken wilde voor dat ze me ging beoordelen.

Ik vroeg om een glaasje water en even later waren we bezig met een intakegesprekje, een kwartiertje later vroeg ze mij om mezelf uit te kleden op mijn ondergoed na. Ik vertelde haar dat ik alleen maar een jurkje met daar onder niets aan had omdat ik bijna nooit ondergoed droeg, “Verwachtte en?” zei ze “denk je dat ik nog nooit een blote meid heb gezien?”. Ik zei dat ze gelijk had en trok mijn jurkje over mijn hoofd uit en ging voor haar staan, niks mis mee zei ze en deed wat vet metingen aan de voorzijde moest mezelf omdraaien en deed dit ook op diverse plaatsen aan de achterkant en bevoelde daarna mijn spieren waarbij mijn bil spieren ook even gevoeld werden.

“Draai je maar weer om” zei Annet en voelde ook even aan de spieren aan de voorzijde inclusief mijn buik en tieten. “Kleed jezelf maar weer aan” zei Annet “dan zal ik je vertellen wat je kunt en hoe we het gaan doen en niet onbelangrijk wat het je gaat kosten, o ja en niet te vergeten we doen alles op mijn manier en zonder spuitjes, pilletjes of wat voor rommel dan ook. Akkoord?”.

We stelden na alles besproken te hebben een rooster op voor alleen op maandag en donderdag avonden. Ik vond het prima en we bevestigden alles met een contract, ik zou haar zien op de eerstvolgende maandag en donderdag. O ja”” vroeg ik haar “wat moet ik aantrekken?” “Een stevige bikini moet voldoende zijn want dan kan ik ook je spierbewegingen en ontwikkeling in de gaten houden”.

Daarna namen we afscheid en ik zei “tot maandag dan, tot maandag Ilse” zei Annet.

Maandag de eerste les waarin we meer ingingen op hoe we het aan gingen pakken en de uitleg van de toestellen die we zouden gebruiken en deed ze een aantal dingen voor. Ik zag voor het eerst haar body en het viel me op hoe strak en gespierd een 45-jarige vrouw kon zijn. Ze zag dat ik haar bekeek en vroeg hoe ik het vond, ik complimenteerde haar met haar figuur en vroeg hoelang ze daar al mee bezig was. “Mijn hele leven” was haar korte antwoord en direct gevolgd door dat ik dat met mijn spieropbouw niet ging redden. Dat dit ook niet de bedoeling was wist ze ook wel.

We waren een tiental weken verder en ik kon het voelen, mijn lijf werd strakker en ik werd langzaam gespierder maar bleef wel op hetzelfde gewicht wat volgens Annet een goed teken was. Toen we aan het eind van de avond klaar waren wilde Annet iets aan mij vragen,” kan jij in plaats van donderdag voortaan op woensdag komen?”. “Krijg ik dan geen problemen met mijn rust periode na inspanning” vroeg ik haar. “Als dat zo mocht zijn heb ik nog wel iets om je daar overheen te helpen” zei ze. Ik ging akkoord onder voorwaarde dat mocht het problemen opleveren ik de afspraken weer kon terugdraaien. “Vertrouw me” zei Annet en wenste me nog een fijne avond.

Maandagavond weer stevig getraind en zoals ik verwachte was woensdag erna een ramp. Ze zag het en vertelde dat ze me de volgende maandag na de training zou helpen, ik was benieuwd.

Maandag, vandaag armen. Schouders, rug getraind en na de training verzocht Annette me op een kruk plaats te nemen, knoopte mijn topje los en begon mijn armen met een olie in te smeren daarna kwamen mijn schouders en rug aan de beurt en verzocht ze mij een kwartiertje te blijven zitten om het in te laten trekken, daarna kon ik gaan douchen.  “Dit is alles vroeg ik haar” en ze zei “vertrouw me nu maar” en gaf me een schouderklopje.

De volgende dag had ik nergens last van en werd ik nieuwsgierig naar wat er in het smeerseltje zat en dat was ook het eerste wat ik vroeg toen ik op woensdag weer bij haar kwam. “Een volledig natuurlijk ingrediënt dat we normaal via onze voeding binnen krijgen maar nu wordt het door de huid en de spieren die er vlak onder liggen opgenomen. Ik gebruik het zelf ook als ik vlak voor een wedstrijd nog even flink bezig ben geweest en het voorkomt ook spierscheuringen vanwege de grote spanning die erop komt te staan tijdens de wedstrijd. Heb je niet eens zin om met me mee te gaan naar een wedstrijd?” Vroeg Annet.

“Lijkt me leuk om dat een keer te zien maar eerst heb ik zin om vanavond te trainen, wat gaan we doen baas”?.

“Ga je eerst maar eens omkleden” zei Annet en ik ging naar het kleed hoekje, kwam tot de conclusie dat ik in de haast de verkeerde bikini had meegenomen en moest het doen met de kleinste string bikini die ik had. Annet zei dat ze het niet erg vond omdat ze dan misschien nog wat spannends te zien zou krijgen, glimlachte en knipoogde daarna naar me.

Vandaag stonden buik en borst op het programma en we trokken er flink aan, Annet deed met me mee omdat ze binnenkort weer zou showen en haar spiertjes weer opgepompt moesten worden. “Zou je vandaag mijn rug en schouders willen insmeren want dan kan ik morgen weer trainen, ze nam plaats op de kruk en deed haar topje af en voor de eerste keer zag ik haar tieten, mooi rond en in puike conditie.

Ik ging vast naar de douche en een korte tijd later voegde Annet zich bij me en zag ik haar voor het eerst helemaal naakt, wat een lijf pffff.

De maandag erna waren benen, buik en billen aan de beurt en ook na deze training werd ik ingesmeerd en vond ik het stiekem heerlijk toen ze met mijn billen bezig was. Die avond heb ik mezelf nog even tussen mijn benen getraind omdat ik toch een beetje geil was geworden na het insmeren door Annet.

De volgende woensdag was ook Annet samen met mij weer flink bezig om dat ze zaterdag een toernooi had en weer vroeg ze of ik meeging als haar begeleider.

“Wat houdt dat in?” vroeg ik en ze antwoordfe dat ik haar tussen de elementen door regelmatig even met olie glimmend gemaakt moest worden en zorgen voor drinken, eten en dat de kleding goed zat en natuurlijk voor de gezelligheid. “OK ik ga met je mee en zal voor je zorgen en je krijgt billenkoek van me als je niet op het podium komt grapte ik”. “Oei”, lachte Annet “ik denk dat ik dan maar laatste ga worden” en we liepen samen lachend naar de kleedkamer om te gaan douchen.

Zaterdagochtend, ik reed zodat Annet zich nog even kon ontspannen en twee uur later kwamen we op de bestemming. Het was er een drukte van jewelste en we zochten een plekje in de grote ruimte waar alle deelnemers zich lieten verzorgen. Ik keek mijn ogen uit want een kleine 30 deelnemers deden aan de wedstrijd/show mee, hoe kon een jury hier een oordeel over vellen.

Ik verzorgde Annet zo goed ik kon en Verschillende haar verschillende malen helemaal in, geen plekje werd over geslagen, had ik dus regelmatig die geweldige tieten in mijn handen en haar strakke kont niet te vergeten. Annet werd derde en toen we naar huis reden vroeg Annet of ik het nog een beetje leuk had gevonden. “Zeker” zei ik en vermeldde er maar niet bij dat ik een beetje geil geworden was van haar heerlijke lijf.

Maandag zag ik Annet weer en ze zei dat we vandaag er flink tegenaan gingen en elk onderdeeltje van mijn body zou aan de beurt komen. Ze had gelijk want aan het eind van de training was ik werkelijk kapot.

Ik liet me voorovervallen op de massagetafel en bleef hijgend liggen, “ben je moe schatje” vroeg Annet met een cynisch lachje, “blijf dan maar lekker liggen dan zal Annetje voor je zorgen”.

Ze knoopte mijn topje los zoals ze al zo vaak gedaan had en begon mijn schouders en rug weer in te smeren, dat gedaan hebbende stroopte ze mijn broekje af en deed mijn kont en benen daarna. Blijf even liggen zei ze en bleef naast me staan.

Draai je maar om zei Annet en toen zag ik dat ze zichzelf ook had uitgekleed en begon in haar nakie mijn tieten uitgebreid in te smeren, ik kon me niet meer beheersen en mijn hand ging opzoek naar haar kont die niet ver van me vandaan stond en begon deze te kneden. Annet reageerde niet en liep ook niet weg en begon mijn tieten echt te bewerken, ze kneedde, streelde en trok aan mijn tepels, mijn hand lag ook niet stil en had tussen haar benen een natte poes gevonden, streelde met een vingers haar lipjes en gleed steeds kleine stukjes naar binnen.

Annet bukte voorover zodat mijn hand niet meer bij haar kon en begon mijn tieten te kussen, langzaam kwam ze dichter bij mijn mond en toen ze vlakbij was zei ze met een lachje “je hebt mij zaterdag geil gemaakt met je gesmeer en nu is het mijn beurt om wraak te nemen”, daarop sloot ze mijn mond af met haar mond en drong haar tong bij me naar binnen, ik vond het niet erg.

Haar hand lag nog steeds mijn tepel te bewerken en nu kon ik ook bij haar tieten, maakte daar direct gebruik van om die van haar ook eens aan een trek test te onderwerpen. “Geil loeder” zei Annet en haar hand zocht mijn kutje, vond het en stopte direct een vinger in mijn grotje mijn kreun verdween in haar mond waar onze tongen nog steeds in een heerlijk spel waren verwikkeld. Eindelijk stopte het kussen en haar mond volgde het spoor van de nog steeds aanwezige vinger tot haar mond mijn klitje vond, mijn heupen schoten omhoog om deze welkome gast te begroeten en voor de eerst keer deze avond ontplofte mijn lichaam in een lang gerekt orgasme.

Nog voordat ik bijgekomen was zei Annet “kom we gaan een beter plekje opzoeken” en voor ik kon reageren tilde ze me op in haar sterke armen en droeg me naar een kamer die ik nog nooit gezien had en waar een tweepersoonsbed stond. “Ik wil je proeven” zei ze “en ik hoop jij mij ook”, legde me zachtjes op het bed neer en sloeg haar been over me heen zodat ik nu ook tegen haar kutje aankeek, dik opgezwollen, nat en ontdaan van elk haartje maar dat wist ik allang. Annet liet haar hoofd zakken en ik voelde haar haren op mijn dijen komen en haar adem beroerde mijn lipjes, het was net of ze zachtjes tegen mijn natte lipjes blies.

Ik was al heet maar nu wilde ik dat ze snel voortmaakte en omdat te versnellen deed ik een aanval op haar openstaande kut, een gilletje kwam uit haar mond en wederom zei ze dat ik een geil loedertje was.

Het hielp wel want direct begon ze mijn klitje te bewerken en schoot haar tong door naar mijn gleuf. Zelf deed ik eigenlijk hetzelfde alleen gebruikte ik ook mijn vingers bij haar kontje en dat scheen ze erg plezierig te vinden want toen ik er een stukje inging kwam ze schokkend klaar.

Tijdens het orgasme van Annet lag het werk aan mijn gleuf natuurlijk stil maar toen ze weer besefte waar ze was ging ze vol overtuiging weer aan de slag en volgde mijn tweede orgasme. We moesten even bijkomen en Annet draaide zich naar me toe en kwam naast me liggen, glimlachte en zei dat ze dit al wilde toen ze me voor het eerst ontmoet had dat het 20 weken geduurd had was omdat ze bang was dat ik niet wilde maar na zaterdag wist ze het zeker dat ik het niet erg zou vinden.

Onze vinger waren weer naar onder gegleden en roerden we in elkaars grotje totdat we van vermoeidheid op het bed in slaap vielen.

Ilse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s