Zondagmiddag


Het was een saaie regenachtige zondagmiddag. Dit was het weekend dat ik (21) bij mijn vriendin Michelle (22) logeerde omdat mijn ouders een weekendje weg waren. Michelle woonde al op zichzelf en ze heeft een leuk huisje. Ik had toen al meer dan een jaar verkering met Michelle en het ging nog steeds goed. Michelle is gewoon een fijne meid en ze ziet er ook nog eens goed uit. Ze heeft donkerblond haar, mooie bruine ogen en gewoon een heel erg lekker kontje.

Buiten regende het en ik zat op de bank mezelf wat te vervelen. In de keuken was Michelle bezig om de vaatwasser in te ruimen. Stiekem keek ik even de keuken in en iedere keer als ze bukte genoot ik van haar lekkere kontje. Iedere keer als Michelle bukte kreeg ik gewoon zin in haar. Op een gegeven moment kon ik mezelf niet meer inhouden en liep naar de keuken toe. Op dat moment zette Michelle net de vaatwasser aan en ze maakte het aanrecht schoon met een vatendoekje. Ik ging achter haar staan en pakte haar bij haar heupen vast. Ik begon Michelle wat teder te kussen in haar nek.

“Heb je zin?”

Op mijn vraag draaide Michelle zich om. Ik keek haar recht aan in haar diepbruine ogen.

“Ja” fluisterde Michelle zachtjes en begon me te tongzoenen. Ondertussen voelde ik hoe ze langzaam met haar hand over mijn kruis wreef. Daardoor kreeg ik nog meer zin in haar. Michelle begon me bruut uit te kleden en al mijn kleding gooide ze de huiskamer in. Ze trok alles uit behalve mijn zwarte strakke boxer. Daar was trouwens al een lekkere grote bobbel in verschenen. Ik stond tegenover mijn vriendin en voelde me wat ongemakkelijk met die grote bobbel in mijn boxer. Michelle ging toen op haar hurken zitten en trok toen heel langzaam mijn strakke boxer uit. Mijn piemel kreeg eindelijk wat ruimte. Mijn piemel was al aardig hard. Ik stond nu helemaal naakt tegenover Michelle en mijn piemel stak recht vooruit. Ik pakte haar hoofd vast en keek haar in haar mooie bruine ogen.

“Ga je me pijpen?” vroeg ik en Michelle knikte ja. Ze ging op haar knieën zitten en begon zachtjes aan mijn piemel te likken. Dat was best een prettig gevoel. Michelle begon toen aan mijn piemel te zuigen en uiteindelijk pijpte ze me naar hartenlust. Ik zag hoe ze iedere keer mijn stijve lul naar binnen zoog. Michelle was geil dat wist ik zeker. Mijn piemel was nu zo stijf als een plank. Tijd voor wat anders. Ze begon me opnieuw te tongen. Plots pakte ze mijn linkerhand beet en begeleid deze haar slipje in. Nu kon ik voelen hoe nat Michelle was. Ik speelde wat met haar schaamlippen. Michelle deed een paar passen naar achteren en keek me ondeugend aan. Het was nu mijn beurt om haar uit te kleden. Het mantelpakje van Michelle was snel uit.

Ze stond nu in haar mooie zwarte lingerie tegenover me. Michelle heeft ook mooie borsten. Niet te groot niet te klein. Ze stond dus tegenover me in haar zwarte lingerie-setje. Haar borsten zaten nog verstopt in de zwarte BH. Ik pakte ze beet en kneep er zachtjes in. De sluiting van haar BH zat aan de voorkant en ik wou hem los maken wat me op dat moment niet lukt. Michelle had het door dat me het niet lukte en maakte toen zelf haar BH los waarna haar prachtige boezem tevoorschijn kwam. Ik pakte haar borsten opnieuw beet en begon er ijverig aan te likken. Michelle streelde me door mijn donkere haren.

“Nu is het jouw beurt” fluisterde ze zachtjes in mijn oor en keek me aan. Ik begreep gelijk wat ze bedoelde. Ik tilde haar op en liep samen met Michelle naar de keukentafel. Deze was gelukkig helemaal leeg zodat ik Michelle er zo op kon zetten. Ik ging voor haar staan en begon haar opnieuw te tongzoenen. Ze zat nu op de keukentafel met alleen nog haar zwarte slipje aan. Ik pakte haar zwarte dingetje beet en trok het langzaam uit. Eenmaal uit deed Michelle haar benen wijd waarna ik perfect zicht had op haar lekkere kutje. Haar venusheuvel was niet kaal maar ook weer niet overdreven behaard. Er zaten een paar donkere haartjes op. Ik ging met mijn stijve piemel weer voor Michelle staan.

“Wil je niet mijn poesje likken?” vroeg ze toen ondeugend en ondertussen streelde ze over haar kutje. Ik keek haar aan en boog voorover waardoor ik haar vraag gelijk beantwoorde. Ik begon haar eens lekker te beffen. Ik proefde duidelijk hoe geil Michelle was. Mijn tong gleed tussen haar lekker roze lippen op en neer en zo af en toe beet ik zachtjes erop. Met mijn tong draaide ik rondjes en ik kon voelen dat haar roze klitje al aardig opgezwollen was. Ik merkte dat ze dat wel lekker vond. Michelle leunde achterover en ging wat met haar borsten spelen. Ze spreidde haar benen zodat ik er nog beter bij kon. Ik nam haar klitje in mijn mond en begon erop te zuigen. Michelle vond dat duidelijk lekker en ze gooide haar heupen in de lucht.

“Ga door” kreunde ze zachtjes. Tja dat liet ik me geen tweede keer zeggen. Ik zoog nog een keer op haar klitje en niet lang daarna kwam Michelle kreunend klaar. Ik proefde haar geile sappen dat uit haar liefdegrotje kwam en likte die op. Ik kwam daarna weer overeind en begon Michelle opnieuw te tongen. Met mijn stijve lul raakte ik haar natte kutje aan. Ik had zo zin om haar te neuken. Michelle bewaarde de condooms altijd in de keukenla. Ik liep er naar toe en haalde er eentje uit. Met wat moeite kreeg ik hem om mijn stijve lul en ging weer voor Michelle staan. Ze wreef wat over haar natte kutje.

“Ik wil dat je in me komt”.

Ik plaatste mijn harde paal voor het natte kutje van mijn vriendin en kwam heel langzaam in haar. Ik duwde mijn stijve piemel helemaal in haar poesje. Ik pakte Michelle bij haar heupen beet en begon eens flink te stoten. Bij iedere stoot voelde Michelle mijn ballen. Ze kwam ietsje overeind en nu zag ik hoe haar borsten op de maat mee-dansten. Ik begon steeds harder te stoten. Plots voelde ik mijn zaad opborrelen en begon nog sneller te stoten. Luid kreunend kwam ik klaar in het condoom. Ik trok mijn lul terug en ging het condoom weggooien.Michelle was inmiddels van de keukentafel gekomen en ze maakte een lokkend gebaar naar me. Mijn piemel was ondertussen weer slap gaan hangen en ik liep naar Michelle toen.

“Ik heb nog zin” fluisterde ze.

“Ik wil wel” zei ik: “Alleen…” Ik keek naar beneden naar mijn piemel die helemaal slap hing. Michelle keek er ook naar en zei toen: “das geen punt”.

Michelle ging weer op haar knieën en begon weer aan mijn piemel te zuigen. Ik voelde hem daarop duidelijk groeien. Steeds harder en harder totdat hij uiteindelijk weer helemaal stijf was. Michelle kwam weer overeind en draaide zich om. Ze stond nu met haar lekker kontje naar me toe. Ik begreep de hint gelijk en liep naar haar toe. Michelle boog voorover en leunde op de keukentafel. Nu was haar kutje en haar gaatje zichtbaar. Ik ging weer door mijn knieën en begon opnieuw haar poesje te likken. Hoewel Michelle dit niet verwachte liet ze het toe. Vast omdat ik zo lekker kan likken. Plots haalde ik mijn tong door haar hele bilnaad en ik merkte dat het even wennen was voor Michelle. Ik kwam weer overeind en wou naar de keukenla toelopen.

“Dat is niet nodig”.

Ik mocht mijn vriendin nu eens zonder condoom neuken. Wow! Ik ging weer achter haar staan en duwde zachtjes mijn lul in haar kutje. Ik pakte haar opnieuw bij haar heupen vast en begin zachtjes te stoten. Haar lekkere borsten dansen zachtjes op de maat mee. Ik trek Michelle iets omhoog en pak dan haar borsten beet. Ik begin er zachtjes in te knijpen terwijl ik wat sneller begin te stoten. Mijn ballen slaan tegen Michelle aan. Ze begint zachtjes te kreunen. Ik voer het tempo op en opeens voelde ik dat ik weer bijna ga komen. Ik haalde mijn stijve lul uit haar kutje en begon mezelf af te trekken. Michelle is inmiddels op haar knieën voor me gaan zitten en wacht geduldig. Na een paar halen kwam ik kreunend klaar en ik spoot mijn geil op Michelle, in haar gezicht en op haar mooie borsten.

We hebben ons toen snel gedoucht.

Wat eerst een saaie zondag was is toch een stuk leuker geworden.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s