Zilvermeer


Ik heet Marian ben 32 jaar, hou heel erg veel van seks en ben eigenlijk altijd lekker geil. Samen met mijn vriendin Lieve en twee vrienden Ben en Ronny hadden we een paar weken geleden voor een lang weekeind een huisje gehuurd op het Zilvermeer in Mol.

Mijn vriendin en ik maken er geen geheim van dat we zo nu en dan eens lekker bij elkaar in bed kruipen terwijl we alle twee ook heerlijk kunnen genieten van geile mannen. Ben kende ik al langer en heb al meerdere malen met hem het bed gedeeld. Laats kwam ik Ben tegen toen ik samen met Lieve in de stad op een terrasje zat te genieten van de eerste warme zonnestralen van dit jaar. Ben wist van onze vrijpostige relatie. We raakten aan de praat en al snel kwamen we op het idee om eens samen een lekker weekeindje met elkaar door te brengen. Ben moest redelijk snel weg, we spraken af dat we elkaar zouden mailen voor nadere afspraken. En zo kwam het dat ik samen met Lieve op weg was naar het Zilvermeer. Ben nam een vriend mee, zij zouden eveneens met de auto aankomen en we spraken af rond 16:00 in de auto.

Met Lieve had ik afgesproken dat het een goed idee zou zijn om te proberen rond 15:00 in het huisje te zijn zodat we nog de nodige voorbereidingen konden treffen. We hadden er ontzettend veel zin in. Als verrassing bespraken we dat we schaars gekleed op de bank zouden zitten als de heren hun intrede zouden doen. Het zou voor Ben en Ronny een ontzettend geil gezicht zijn. Ze zouden binnen komen en daar ons gelijk met elkaar bezig zouden zien. Het ijs zou gelijk gebroken zijn.

Toen rond 16:15 de bel ging lag ik inderdaad met mijn benen wijd en languit op de bank terwijl Lieve me heerlijk aan het likken was. Ik riep, ” kom maar binnen hoor!” Ben en Ronny bleven eventjes stilstaan en een glimlach verscheen op hun gezicht. Ik hoor Ben zeggen.

“Nou Ronny de meiden hebben er zin in. Laten we ons uitkleden en Lieve helpen.”

Nog geen 5 minuten nadat ze binnen waren had ik de zwellende pik van Ben in mijn hand en waren Ronny en Lieve beurtelings bezig mijn natter wordende kutje te likken en te vingeren. Ben zakte door zijn knieën en boog zich voorover zodat ik zijn stijve pik in mijn mond kon nemen, Lieve ging met haar knieën op de grond om mijn kutje verder te likken. Ronny kroop achter haar, liet zijn pik door de bilnaad van Lieve heen glijden en penetreerde zijn pik achterlangs in het natte geile kutje van Lieve.

Jammer dat ik je de geluiden die we toen met elkaar maakten niet kan laten horen. Ben en Ronny kwamen min of meer tegelijk klaar. Ben zijn zaad liep over mijn gezicht en hals terwijl het vocht uit Lieve ’s kutje liep. Ronny smeerde zijn eigen vocht uit over het kontje van Lieve. Al met al een heerlijke binnenkomer.

Nadat we weer een beetje op adem waren gekomen namen we nog even een aantal punten door die we ook al via de e-mail wisseling met elkaar hadden besproken. Alles mag niets moet. Als iemand aangeeft iets niet te willen doen of willen mag dat en wordt er naar geluisterd. S’ avond, s’ nachts en in de ochtend zouden we vooral besteden aan seks en vele geile spelletjes. We spraken af om vanaf 15:00 in de middag tot 20:00 in de avond droog te staan om weer wat energie op te doen en ook nog wat andere bezigheden konden ontplooien.

Het is een heerlijk weekeindje geworden waarin ik vele malen genomen ben zowel in mijn kutje als in mijn kontje. Ik denk met genoegen terug aan het moment dat Ben mij heerlijk in mijn kontje neukte terwijl ik boven op Ronny lag en zijn pik diep tot zijn ballen aan toe in mijn kutje voelde. Ik zie het beeld nog haar scherp voor met dat Ronny en Ben tegelijk hun pikken in Lieve ’s kutje lieten verdwijnen. Ik proef nu ik er aan terug denk nog steeds die heerlijke zilte smaak van het kutvocht van Lieve vermengt met het zaad van Ben en Ronny. Een heerlijk gevoel was het toen ik net even aan het komen was Ben achter me kwam staan mijn slipje tot onder mijn knieën uittrok en zijn pik tussen mijn billen liet glijden om vervolgens mijn slipje weer omhoog te trekken en zijn broek zelf weer dicht te knopen. Het was immers nog geen 20:000 maar het beloofde wel wat.

Ik ben nu weer zo geil geworden dat mijn kutje al weer nat is. Ik ga nu lekker op bed met mijn dildo spelen en wellicht vertel ik binnen kort nog meer wat zich tijdens dit weekeind heeft afgespeeld in het Zilvermeer.

Marian

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s