Wij ontdekken BDSM


Nadat mijn vrouw Meta en ik beide ontdekt hadden biseksueel te zijn, en ikzelf opgewonden raakte van het aanschouwen van de penetratie van mijn vrouw door andere mannen, gebeurde er iets dat ons weer een heel andere richting uitstuurde. Mijn vrouw had al eens geëxperimenteerd met cyberseks, waarbij ik gedwongen toekeek. Zijzelf raakte dan geil alleen al door het feit dat ikzelf niet klaar mocht komen. Ik werd zelfs al eens gedwongen tussen haar gespreide dijen te zitten, handen op mijn rug gebonden en haar met mijn tong te bevredigen, terwijl zij online opdrachten gaf aan een ander stel. Ze had tot dat doel zelfs een tweede webcam op de tafelrand geklemd, zodat mijn gelik zichtbaar was voor de anderen.

Hierbij was ze een stel tegen gekomen dat aan BDSM deed, en haar hiervan getuige lieten zijn. Ik was daar zelf niet bij geweest, maar ze vertelde erover in bed, en wel terwijl wij gewoon neukten. Ze wilde zelf ook een dergelijke ruimte inrichten en maakte een plan voor mij om onze kelder te verbouwen. Ik vond dat zelf ook wel spannend, alhoewel ik het ontvangen van pijn niet zo zag zitten. Op haar instructie bestelde ik via internet materiaal, zoals twee kruisen voor aan de muur, een Japanse love swing en een toestel dat leek op een met kunststof overtrokken massagetafel met gaten.

Toen alles klaar was vertelde ze dat ze mij ging inwijden. Ik kreeg een stevige borrel en kreeg toen ik mij uitgekleed had een blinddoek voor mijn ogen. Ik werd naar beneden geleid en ik voelde, tegen een van de kruisen gezet. Het was een Andreaskruis en ik stond dus wijdbeens, en mijn armen gespreid boven mijn hoofd. Ik voelde de koude muur tegen mijn billen en had niet direct een geil gevoel bij dit alles. Ook stond ik op mijn tenen, wat ongemakkelijk was. Het werd een tijd stil en toen hoorde ik weer mensen de trap af komen. Een hand in een rubber handschoen trok mij af tot ik stijf was en toen werden mijn ballen afgebonden, om mij stijf te houden. Na vijf minuten werd mijn blinddoek afgedaan. Daar stond mijn vrouw, geheel in zwarte latex op laarzen. Haar kut en billen waren vrij gehouden en ook haar borsten staken naakt uit het rubber.

Naast haar stond een wat oudere vrouw van in de veertig, geheel in leer gekleed, maar ook met gaten op de bekende plekken. Anders dan mijn vrouw had ze zware borsten met grote bruine tepels met ringen erdoor. Grote schaamlippen hingen tussen haar dijen en door haar enorme klit was ook een ring aangebracht. Ze droeg een zwart masker. Aan een ketting had ze een jonge knul, van nog geen twintig, spiernaakt. Goed gebouwd en gespierd. Hij stond daar al met een enorme erectie van meer dan twintig cm. Om zijn ballen zat een leren veter geknoopt, zodat zijn zak strak stond. Ik noteerde dat hij geheel geschoren was. Hij had een blinddoek voor. De vrouwen leidden hem naar de massage tafel en lieten hem er op kruipen. Zijn pik paste precies in de opening van de tafel en stak er zo onder uit.

De tafel werd om zijn as gekanteld en wat omlaag gedraaid, zodat hij nu op zijn rug lag. De vrouw in het leer liet zich met haar kut op zijn gezicht zakken. Hij begon haar netjes te likken. Af en toe wreef ze haar kut en anus over zijn neus. Toen gebeurde het; Meta pakte uit een vaasje in de hoek wat groene takjes, het leek op peterselie. Maar toen ik goed keek zag ik dat het brandnetels waren! Ze beroerde er eerst zijn kloten mee. De jongen wilde gillen, maar zijn geluid werd gesmoord in de kut op zijn mond. Toen wreef ze met de netels over de lengte van zijn schacht tot aan zijn eikel. Ze maakte de veter los en klom op de tafel. Binnen een minuut begon zijn penis en ballen op te zwellen. Zijn pik kreeg belachelijke afmetingen, langer dan 25cm en rood opgezwollen tot de dikte van mijn pols. Zijn eikel leek wel een kloppende tennisbal. Terwijl ze mij bleef aankijken liet mijn vrouw zich op zijn enorme apparaat zakken, tot hij helemaal in haar kutje zat. Door de dikte leek het alsof ze zou uitscheuren. Langzaam begon ze hem te berijden, en al gauw kwam ze klaar.

Ze stond op en er liep een dikke straal kutvocht uit haar gleuf op de stijf overeind staande paardenlul. De vrouw kwam nu ook klaar en kwam van hem af. Ze bleef staan en nam zijn pik ter hand, trok hem langzaam af. God wat een effect zei ze, zo groot heb ik ze nog nooit gezien bij een blanke.

Ik werd los gemaakt en mijn vrouw bekeek mijn pik, die druipend van het voorvocht overeind stond. Ik moest bukken en ze duwde een kontplug in mijn aars. Ik werd naar de tafel geleid en met mijn mond op de wanstaltige pik gedrukt, ik moest hem pijpen. Ik kreeg hem nauwelijks in mijn mond, kwam niet verder dan zijn eikel en proefde mijn vrouw aan hem. De vrouw trok de kontplug uit mij en duwde haar vinger naar binnen. Dat voelde goed, ze wist mijn plekje direct te vinden. Ik duwde mijn billen naar achteren en kreeg al gauw twee en daarna 3 vingers in mijn rectum. Toen werd het even stil. Ik legde mijn hoofd op de buik van de jongen, direct naast zijn erectie. Toen voelde ik het. Ik kreeg een voorbinddildo in mijn aars geschoven. Hij was ingevet en schoof er helemaal in. Ik werd geneukt, maar wist niet door wie. Het bleek later mijn vrouw te zijn geweest, die de grof gebouwde vrouw niet met mijn kontje vertrouwde. Het voelde lekker, maar klaarkomen kon ik zo niet.

Na 10 minuten neuken trok ze terug. De tafel werd aan het voeteneinde omlaag gedraaid en de jongen werd van zijn door kutslijm kletsnatte blinddoek ontdaan. Ik moest voor zijn hoofd gaan staan en hij werd gedwongen mij omgekeerd te pijpen. Dat gaf het gewenste effect, ik kwam snel klaar en spoot mijn zaad in zijn mond. De grote vrouw had zichzelf ondertussen ook een ritje op zijn lul gegund en was nogmaals klaar gekomen. Ze stond op, hurkte boven hem en piste zijn geslacht onder, zodat het van de tafel op mijn mooie linoleum vloer droop.

“Zo,” zei Meta, “nu krijgt hij zijn beloning”. Ze smeerde zijn pik in met iets uit een flesje. Dat had meteen effect, zijn pik kreeg weer de normale lengte van toch nog twintig cm. Ze maakte hem netjes schoon met een washandje. Toen werd hij losgemaakt en tegen de muur gezet. Hij bleef wat bibberig overeind. Mijn vrouw liet wat olie op haar gehandschoende hand lopen en knielde voor hem. Ze had haar gezicht vlakbij zijn pik, voelde aan zijn billen. Ze spreidde zijn enkels en likte even aan zijn nu knalrode eikel. Ze schoof een vinger in zijn anus en begon hem te vinger-neuken. Hij wilde zichzelf aftrekken, maar de andere vrouw bond zijn handen vast.

“Kom maar, schatje” kirde ze, “spuit je slagroom maar, kom maar”. Er trok een siddering door de knaap hij gooide zijn hoofd achterover en brulde: Aa… Argh… Ik kom!” Meteen begon zijn pik ongecontroleerd te spuiten. Zijn getergde ballen spoten enorme hoeveelheden crèmekleurig zaad over het gezicht en de borsten van mijn vrouw, er zaten klodders in haar haar en het sperma droop langs haar latex buik omlaag. De ruimte rook naar zweet, urine en sperma, kortom, naar seks. Ze draaide zich om, het zaad contrasteerde met haar zwarte latex huid.

Ik voelde de hand van de vrouw in het leer in mijn nek. Meta kwam wijdbeens voor mij staan en ik werd met mijn gezicht door het sperma van de jongen geveegd. “Schoonmaken, cuckold,” siste de vrouw. Ik begon het zaad van het gladde latex te likken. Toen werd ik omlaag gedrukt en moest haar nog na-lekkende kutje uitlikken.

De vrouwen verdwenen zonder een woord te zeggen en deden het licht uit. In het donker zei ik, “hoe heet je?”

“Danny,” zei hij. Ik ging op de tast naar hem toe en maakte zijn handen los.

“Ben jij hetero,” vroeg ik hem.

“Nee,” zei hij “een beetje van allebei”. Ik drukte mezelf in het donker tegen hem aan en bevoelde hem, trok hem met zijn billen tegen me aan, zodat onze pikken tegen ons beider buik drukte.

“Mag ik je zoenen,” fluisterde hij. Ik drukte als antwoord mijn mond op de zijne en we tongden elkaar heftig. Ons beider geslacht werd stijf en klemde tussen ons in. Ik ging op mijn knieën en nam in hem in het donker in mijn mond. Hij kreunde zacht en zei,” wil je me neuken?” Ik kwam weer overeind en leidde hem in het stikdonker naar de kletsnatte tafel. Hij boog zich voorover, zijn borst in de gemengde urine en het kutvocht van de twee vrouwen, onze ‘meesteressen’. Ik knielde nogmaals, spreidde zijn zijdezachte billen, en zocht zijn aars. Die stond nog open van het vingeren van mijn vrouw en ik stak mijn tong in hem. Toen nam ik mijn pik en drukte hem in zijn aars.

Plotseling ging het licht aan en daalden de twee vrouwen, nu allebei naakt de trap af.

“Hé jongens, is het lekker zo’n pik in je aars” schamperde de vrouw.

“Laat ze,” zei Meta, “ik vind het zelf geil om twee mannen bezig te zien. Toe maar schat,” tegen mij, “spuit hem maar vol, dat lekkere jonge kontje”.

Ze knielde, pakte de jongen bij zijn pik en, terwijl ze van dichtbij keek hoe ik hem neukte, trok ze hem met een hand af. Ik voelde dat hij ging komen, zijn anus trok samen en dat was voldoende voor mij om mij zaad in zijn kont te spuiten. Ik kwam nog tot 5 ontladingen, niet gek na zoiets.

De vrouw knielde aan de andere kant en zei tegen Meta dat ze het inderdaad een geil gezicht vond, van dichtbij een mannenkont gepenetreerd te zien worden. Ik trok terug en met een blubberend geluid liep mijn sperma uit zijn poepgaatje langs zijn dijen. Zijn eigen plas sperma lag tussen zijn voeten. Meta nam wat van het zaad op de grond en mengde het met dat van mij, dat langs zijn dijen droop.

“Kijk eens,” zei ze tegen niemand in het bijzonder en ze wreef de enorme tieten van de vrouw in met het zaadmengsel. Toen drukte ze zich tegen haar aan en ze begonnen uitgebreid te tongen, waarbij Meta haar tussen haar enorme schaamlippen vingerde. Wij leunden tegen de tafel. Ik zag de handen van de vrouw naar Meta’s jongenskontje voelen, haar billen spreiden en een vinger in haar aarsgaatje drukken. Ze begonnen allebei te hijgen, likten om beurten in elkaars oren en vingerden elkaar tot de vrouw kreunend voor de derde keer een orgasme kreeg.

Toen ze klaar was nam ze mijn vrouw mee naar het kruis en bond haar wijdbeens vast op de plek waar ik gestaan had. Ze ging op haar knieën en begon Meta vanaf haar tenen omhoog af te likken. Haar gat stak in de lucht en we keken tegen haar openstaande kut en bijna zwarte aarsgat aan. Ik keek Danny aan en we knikten.

We knielden naast haar en terwijl ik drie vingers in haar gladde kut stopte, begon Danny haar anus te bewerken. Ze drukte geil haar billen naar achteren.

“Jij mag eerst” zei Danny, “jij bent minder groot”.

“Nee,” zei ik, “laat haar maar voelen hoe zo’n pik als die van jou voelt”. Ze wilde protesteren, maar ik pakte haar in naar nek en drukte haar mond op de kut van mijn vrouw. Danny besteeg haar en drukte in een keer zijn volle twintig cm. in haar bruine poepgat. Ze kermde, en we lachten.

“Voelt lekker strak,” zei hij. Ik kon ondertussen mijn volle hand in haar kut kwijt, en, terwijl Danny haar nu heel snel in haar aars neukte, vuist-neukte ik de opgerekte en lekkende kut. Blijkbaar beet ze in de kut van mijn vrouw, die eerst AUW riep en vervolgens huilend klaar kwam.

“Christus,” riep Danny “ik kom weer,” hij trok zijn penis terug, en masturbeerde zichzelf snel. Ik trok mijn vuist terug en zag hem van dichtbij opnieuw spuiten, nu over de rug en dikke kont van de vrouw. Ik kon het niet nalaten en smeerde zijn zaad over haars aars en kutlippen, stak even twee vingers in haar openstaande gat. Dat bleek voldoende, vloekend en gore taal uitslaand kreeg ze een orgasme.

We waren nu allen uitgeput en wij beide mannen liepen rond met een slappe, na-druipende lul. We hebben gedoucht, de vrouw heb ik niet meer gezien. Maar op verzoek van mijn vrouw is Danny onze huisvriend geworden. Hij mag haar neuken wanneer hij wil, soms met, soms zonder mij erbij als toeschouwer.

En Meta staat toe dat wij af en toe de herenliefde bedrijven, maar alleen als zij mag toekijken en soms assisteren! Danny wil ook nog wel eens een BDSM spelletje meedoen, maar alleen als er geen brandnetels meer aan te pas komen. Een echt nieuw hoofdstuk in ons seksleven, “never a dull moment”.

Hiervan later, op verzoek een verslag.

PjotrA.

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail met PjotrA. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s