Panty party III


Eerste wil ik iedereen bedanken voor zijn of haar reactie op de vorige twee verhalen. Ik kon dus ook niet anders dan het vervolg wel snel schrijven. Ik ben blij dat er mensen zijn die genieten van mijn verhalen.

We kwamen uit de stad nadat we Anne gehaald hadden op haar werk en stapte uit de auto bij Inge voor de deur. We liepen van de auto naar de voordeur toen ik even opzij keek en een gordijn zag bewegen.

“Wie woont in dat 2de  huis links van jou?” Vroeg ik aan Inge. Ze keek me aan en zij dat daar Leo en Anja woonde, “waarom vraag je dat?”

“Ik zag de gordijnen bewegen en volgens mij worden wij in de gaten gehouden.”

“Dat zou best kunnen want zij heeft waarschijnlijk ook boven gestaan bij de buren. Laat maar lekker gaan ze doet geen vlieg kwaad.”

We liepen verder en gingen bij Inge naar binnen. We liepen de kamer in en Anne keek even rond. Inge stapte gelijk in haar rol, pakte Anne van achter beet, draaide haar om en gaf haar een zoen vol op de mond. Ik kon zien dat Inge haar tong de mond van Anne in liet glijden en dat ze allebei vol overgave zich met deze kus bezig hielden. Inge trok zich los van Anne en keek mij aan.

” Ga in de stoel zitten en blijf daar zitten tot ik aan geef dat je er van af mag komen.”

Ik draaide me om en ging zoals ze gezegd had op de stoel zitten. Ik had een mooi uitzicht op 2 mooie vrouwen die in elkaars armen stonden. Inge deed een stapje naar achter en nam Anne mee naar de tafel, ze zette haar tegen de tafel aan en begon Anne te strelen. Ze pakte eerst het hoofd van Anne vast en gaf haar weer een tongzoen. Anne tilde haar handen van de tafel en wilde Inge haar hoofd vast pakken maar zover kwam het niet. Inge trok zich terug en gaf Anne een tik op haar handen.

“Heb ik gezegd dat jij je handen van de tafel mag halen?”

“Neen Inge, sorry maar ik kon me niet beheersen.”

“Terug die handen en pas weer iets ondernemen als ik dat zeg.”

Anne zetten haar handen weer terug op tafel en keek Inge in haar ogen. Inge pakte het hoofd van Anne en begon weer aan een tongzoen. Deze duurde zeker een minuut en beide dames hadden er zeker zin in. Inge trok zich los en stond even op adem te komen, ze keek even naar mij en kon me gedachte waarschijnlijk lezen.

“Jij mag niet aan jezelf zitten tot dat ik dat zeg, is dat duidelijk?”

“Ja Inge, jij bent de baas.”

Inge keek weer naar Anne en zei dat ze nu wel eens wilde kijken hoe het gordeltje, halve BH en kousen stonden. Inge begon de knoopjes van de blouse van Anne los te knopen en liet de blouse over haar handen op de tafel vallen.

“Je mag je handen op tillen om de blouse verder uit te trekken.”

Anne trok haar handen van tafel en gooide de blouse op de stoel, ze deed haar handen weer terug op tafel en keek Inge weer aan. Inge pakte de borsten van Anne beet en bracht haar mond naar haar tepels en nam deze een voor een in haar mond. Anne kon dit wel waarderen want ze sloot haar ogen en begon zacht te kreunen. Inge liet haar mond waar die was en begon met haar handen de rok van Anne los te maken. De rok bleef hangen omdat ze er op zat en daardoor niet op de grond kon vallen. Inge pakte de kont van Anne beet en trok deze even van de tafel zodat de rok verder viel. Daar stond Anne dan in volle glorie, in haar halve cup BH, zwarte gordel met zwarte kousen met lichte en donkere strepen en een string die haar kutje nog bedekte. Inge deed een stap naar achter en gaf Anne een compliment met haar lichaam en met wat ze aan had. Inge ging op haar knieën zitten en begon de string van Anne uit te trekken. Deze liet ze op de grond vallen en bracht haar mond tot op een centimeter of vijf van het kutje van Anne. Ze begon zachtjes te blazen en liet even snel haar tong over de lipjes glijden. Anne begon harder te kreunen en drukte haar kutje meer naar voren. Inge trok zich verder terug en gaf Anne een tik.

“Dat het lekker is begrijp ik, maar ik had net nog duidelijk gemaakt dat ik de baas was.”

“Sorry, Inge ik zal me inhouden.”

Inge bracht haar mond weer naar het kutje van Anne en begon hier nu ook haar handen bij te gebruiken. Ik kon niet precies zien wat ze deed omdat ik er van de zijkant tegen aan keek, wanneer ik Anne zo hoorde had Inge het klitje gevonden van Anne want ze begon nog harder te kreunen. De dames hadden het naar hun zin en ik moet zeggen dat het mij verschrikkelijk veel moeite koste om niet aan mezelf te zitten of naar de dames te lopen en mee te gaan doen.

“Jezus! Inge wat doe je met me? Ik kan me niet meer stil houden, mag ik me laten gaan?”

“Ja doe maar. Vertel mij en Remco wel wat er met je gebeurd en hoever je bent.”

“O! Inge ik ben nog nooit zo lekker gelikt… Ga door! Ik ga zo komen… Ja, steek een vinger in me poes, ja! Zo ja. O! Ja, zo… Steek er nog een vinger bij.”

Inge begon nu ook haar hand te bewegen en dat deed genoeg met Anne om haar over de drempel te helpen. “

Ja! I…k…O! Ik…Ja! O! Ik ga klaar komen!” Klonk het uit de mond van Anne.

Inge pakte Anne nu beet anders zou ze door haar benen gezakt zijn, het orgasme denderde door het lichaam van Anne want het was goed zichtbaar. Ik had er nooit zo naar gekeken, maar het is werkelijk mooi om een vrouw een goed orgasme te zien ondergaan. Inge keek opzij en met een glimlach op haar gezicht keek ze mij aan.

“Hoe was het om dit zo te zien?”

“Het is een prachtig gezicht om twee vrouwen met elkaar bezig te zien, ik had verschrikkelijk veel moeite om niet aan mezelf te zitten of om mee te doen. Ik moet zeggen dat ik me verheug op de rest van de avond.”

“Ik ook, maar nu ben jij aan de beurt.”

Inge stond op en gaf Anne een zoen.

“Zo schat die kwam volgens mij uit je tenen?”

“Ja, dat kun je wel zeggen, dit was de eerste keer dat ik door een vrouw klaar gemaakt ben. Maar dit zal zeker niet de laatste keer zijn.”

“Oké dan zijn jullie aan de beurt. Remco kom maar hier en ga net zo staan als Anne nu staat. Anne kom jij hier en laat Remco op jou plek staan.” Ik liep naar de tafel toe en liet mijn handen achter mij op de tafel zakken.

“Zo, Anne nu ga jij Remco uitkleden net als ik bij jou gedaan heb. Je mag aan en uitrekken wat je wilt maar vertel wel waarom je het doet.”

“Oké, Inge ik zal deze opdracht uitvoeren zoals jij wilt.”

“Dank je Anne daar ben ik blij mee, als je het goed doet dan krijg je wat meer vrijheid om dingen te doen.”

“Anne keek naar Inge en draaide haar hoofd nu richting mij.

“Zo mannetje ik zal jou eens bewerken.”

Inge liep naar de stoel waar ik net uit kwam en liet zich er in vallen. Anne liep op me af en gaf me een zoen, haar tong bleef in haar mond en ik durfde mijn tong niet in haar mond te steken omdat ik niet wist of dit mocht.

“Goed zo mannetje, je leert snel want ik ben nu even de baas. Vanaf nu mag je jou tong gebruiken als we aan het zoenen zijn,” ze kwam weer naar voren en mijn tong gleed haar mond binnen. Mijn tong vond de tong van Anne en begon hier mee te stoeien. Ik begreep nu dat Anne haar handen net niet op de tafel kon laten omdat ik hier ook veel moeite mee had. Mijn hand kwam wel omhoog maar kon me gelukkig op tijd beheersen. Het leek een eeuwigheid te duren voordat Anne zich terug trok en mij in mijn ogen keek. Ze had een glimlach op haar gezicht en zei, “Jezus wat kan jij lekker zoenen. Ik kan daar wel uren mee bezig zijn op deze manier. Inge ben jij het met me eens?”

Inge kon Anne alleen maar gelijk geven en dat deed ze dan ook. Anne pakte mijn T-shirt vast en trok deze omhoog, “steek je handen even omhoog zodat ik het T-shirt over je hoofd kan trekken.” Ik deed wat Anne zei en stak mijn handen omhoog, Anne trok mijn shirt uit en gooide het op de stoel naast ons. Ze liet haar handen over mij borst glijden en pakte mijn tepels vast, ze kneep er zachtjes in wat wel lekker aan voelde. Ze liet de tepels door haar vingers rollen en kneep er even hard in.

“Ow! Jezus! Dat doet pijn.”

Anne keek me recht in de ogen en deed het nog een keer. “Ga er maar aan wennen want ik wordt hier zo verschrikkelijk geil van.” Ze had een grijns op haar gezicht die haar er wel erg geil liet uitzien. Ze liet me tepels los en kraste met haar nagels verder over mijn buik naar beneden. Ze knoopte mijn broek open en liet deze op de grond vallen, ze begon nu de panty die ik aan had te strelen en ze liet geen enkel plekje onberoerd. Mijn lul was al hard maar hij kon nog harder, ik had er last van en Anne pakte hem dan ook beet.

“Rustig aan, anders kom ik nu al klaar.”

“Dat gaat zeker niet gebeuren, wat ik ook doe je mag nog niet klaar komen anders is het over vanavond. Inge voor jou, ik ga de panty van Remco uittrekken omdat ik hem een andere wil aantrekken.”

“Waarom?” Vroeg Inge.

“Omdat ik in deze panty te weinig ruimte heb om zijn lul te pakken en deze recht naar voren te zetten. Ik wil hem namelijk pijpen met een panty aan.”

“Oké doe maar” zei Inge.

Anne streelde me benen nog even en keek met geile ogen naar boven, wat een geluk had ik toch. Anne trok de panty naar beneden en mijn lul zwiepte naar voren. Voor ik er erg in had was mijn lul voor het grootste gedeelte verdwenen in de mond van Anne. Ik ben met een lul van achttien centimeter niet echt klein geschapen maar ik voelde na korte tijd de neus van Anne tegen mijn lichaam. Anne trok zich terug en kwijlde een beetje.

“Jezus! Ik had niet gedacht dat ik zo’n lul helemaal in mijn mond kon nemen.” Anne keek met een glimlach omhoog. Ik kon niet anders dan genietend naar beneden kijken en haar een compliment geven over het feit dat mijn lul helemaal in de mond van een vrouw gezeten had. Ze trok de panty verder uit en stond op om de andere panty te pakken.

Het was een Lila kleurige maar wel een grotere maat. Anne ging weer voor me zitten en begon de panty aan mijn ene voet aan te trekken, de andere erbij en langzaam werd de panty netjes omhoog geschoven. Voordat de panty mijn lul zou bedekken nam Anne hem nog even in haar mond en begon er hard aan te zuigen, ook maakte ze met haar hand trek bewegingen waardoor ik moeite had om niet klaar te komen. Ik was blij dat ik vandaag al een keer was klaargekomen anders had het echt niet kunnen houden.

“Alsjeblieft Anne wil je stoppen. Ik kan het anders niet houden, alsjeblieft… Anne stopte en keek me aan, “ik zal je even met rust laten anders moet ik je straf geven.” Anne ging zich weer bezig houden met de panty, deze werd om mijn kont getrokken en alles werd netje in de panty gestopt. Ik keek naar beneden en zag een Lila kleurige tent naar voren steken en het deed geen pijn. Ik zag ook Anne kijken en weer zag ik mijn Lila eikel in haar mond verdwijnen, dit was echt een ander gevoel dan net. Ik kon het eigenlijk niet vergelijken maar het pijpen zonder panty is qua gevoel lekkerder maar met een panty juist weer geiler. Anne wist wat ze deed en kon heerlijk pijpen, ik had echt moeite om niet haar hoofd vast te pakken en deze verder mee te helpen. Ik keek even opzij naar Inge en wat ik daar zag was ook een heerlijk gezicht.

Inge lag onderuit gezakt in de stoel, haar rok lag op de grond voor de stoel en haar hand bewoog snel heen en weer over haar kutje. Wat een gezicht, de rode kousen met zwarte schoenen die over de leuningen hingen, het colbertje erboven stond open en haar andere hand kneden haar borsten. Er lag een rode godin zich zelf te vingeren en met gesloten ogen te genieten van het moment. Haar hand ging sneller en sneller en ik kon zien dat ze klaarkwam. Ze trilde helemaal en het was weer een mooi gezicht. Ze deed haar ogen rustig open en keek me aan. Het was bloedgeil, mijn fantasie sloeg op hol en ik heb me heerlijk klaar gevingerd…bedankt Remco en natuurlijk Anne. Ik keek Inge aan en zei dat ik ook van haar genoot en dat we er maar een mooie avond van moesten maken.

“Oké, dan nu hier komen jullie allebei want ook ik wil wel eens weten hoe het voelt om een lul in een panty te pijpen.”

Ik liep naar Inge toe met aan mijn hand Anne.

“Wat wil je dat ik doe vroeg Anne?”

“Ik wil dat jij mijn kutje voorzichtig likt terwijl ik Remco ga pijpen.” Anne ging tussen de benen van Inge zitten en begon aan haar likwerk.

Ik ging naast de stoel staan en bood mijn lul bij Inge aan, ze hapte hem naar binnen en begon me te pijpen. Ik wist nu niet wie er beter was maar dat maakte mij eigenlijk niets uit, ik werd gepijpt en hoe. Inge pakte me lul beet en begon er zachtjes in te bijten, ik schrok er van en trok automatisch mijn lul terug. Hierdoor bleven haar tanden achter mijn eikel hangen wat nog pijnlijker was. Ik stopte en de beet van Inge werd minder waardoor het dragelijk werd.

“Jeetje Inge, wil je dat eerst even van te voren aangeven, dat je er op gaat bijten?” “Waarom? Het kwam zomaar bij me op en ik moet zeggen dat ik er net als Anne ook geil van wordt. Nu jij nog.”

Ik keek haar aan en zag dat Anne haar werk goed deed, haar oogjes werden steeds kleiner en ze kneep ze even dicht. Haar stem werd ook heser dan normaal waardoor ik begreep dat er weer een orgasme aan zat te komen. Inge was niet zo luidruchtig als Anne wanneer ze klaarkwam, wel kon ze lekkere geile taal uitkramen als ze lag te neuken en klaar ging komen. Ik bood mijn lul weer aan bij Inge en ze hapte mijn lul weer naar binnen. Opeens drukte Inge, Anne van zich af en stak haar handen naar mij uit. Ze pakte de panty en maakte er een gat in waar ze mijn lul doorheen haalde. Ze begon me weer te pijpen en trok het hoofd van Anne weer in haar schoot.

“Zo, dit is beter,” hoorde ik Inge zeggen tussen de pijp bewegingen door. Zo stond ik daar een paar minuten met een geile mond om mijn lul en maar aan andere dingen te denken om maar niet klaar te komen. Ik wilde het uithouden totdat ik te horen kreeg dat ik mocht klaarkomen. Inge liet mijn lul los en spoorde Anne aan om ook haar handen te gebruiken en haar zo snel mogelijk naar een orgasme te likken. Ik was blij dat mijn lul even rust kreeg en deed een stap naar achter. Inge was weer helemaal de weg kwijt toen ze klaarkwam, schokkend en trillend denderde dit orgasme door haar lichaam, zeker één minuut was Inge helemaal alleen en van de wereld. Ze deed haar ogen open en keek met een glimlach op haar geile snoet naar Anne en toen naar mij.

“Bedankte jongens, dit was werkelijk geweldig maar ik wil een andere fantasie ook nog uit laten komen. Anne wil je mij even omhoog helpen? Wij moeten even naar boven.”

Anne hielp Inge omhoog en kuste haar.

“Oké Remco wat wil je? Deze panty aan houden of wil je jarretels met kousen aan?” Ik vroeg aan Anne of zij voor mij wou kiezen?

“Oké, dat wil ik wel, trek jij maar jarretels met kousen aan maar dan ook schoenen en de rok.”

“Okidoki, ik zal aan jullie wens tegemoet komen” en ik maakte een diepe buiging. Anne en Inge liepen lachend en gearmd naar de deur en gingen giechelend naar boven.

Tijd om even alles op een rijtje zetten. Ik had geneukt eerst alleen met Inge, in jarretels met kousen en schoen. Toen Anne er bij gehaald in een panty. Een heerlijk schouwspel gezien van 2 vrouwen met elkaar. Me laten uit en weer aankleden door een vrouw. Ik was gepijpt met een panty aan. Daarna had ik gezien hoe een vrouw elegant alleen kan klaarkomen. Waarna ik nog eens gepijpt werd met mijn kont in een panty waar een gat in gemaakt was om mijn lul door te steken. Nu moest ik me omkleden in jarretels, kousen met de schoenen en dan maar afwachten. Kon het nog beter worden?

Het antwoord is ja.

Want niet alleen Inge haar fantasie kwam uit, ook de mijne.

Remco

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s