Mia, zoals het nooit meer zal kunnen


Het is september 2009 als ik, na jaren van werkeloosheid, weer eens naar school moet. Ik moest een opleiding informatica volgen. Het was volwassenenonderwijs, dus kun je dames van allerlei leeftijden tegen komen. In het begin moest ik wennen, maar al snel viel mijn oog op een leuk, niet heel knap, meisje. Eigenlijk was ze veel te jong voor mij. Ik, bijna 40 en zij begin 20. Ze had me dochter kunnen zijn, maar kennelijk trekt de liefde zich daar niets van aan. Mia zat vaak achteraf in een hoekje en dat trok me bijzonder aan.

Op een dag ging ik bij haar zitten en we raakte aan de praat. Ze vertelde, dat ze net op zichzelf was gaan wonen in een dorp. Ze nodigde me uit om naar haar kamer te komen kijken. We spraken af om het de volgende week te doen. Een week later ging ik, met een bos bloemen, naar Mia. Ze had een klein oud huisje, erg knus. Mia zette de bloemen in het water terwijl ik vanuit de kamer haar goed kon volgen. Ik vond haar al een tijdje heel leuk, maar het viel me nu op, dat ik best geil werd van haar rondingen. Mijn opzwellende pik zat flink in de verdrukking.

Gelukkig had Mia niets in de gaten. Uit de keuken riep ze of ik koffie wilde. Mijn kans om ook naar de keuken te gaan om haar lekkere lijf van heel dichtbij te bekijken. Bovendien was de keuken ook niet zo groot, dus kon ik ongemerkt haar aanraken. Het liet Mia toch ook niet helemaal koud, dat we wat tegen elkaar aan stonden te duwen, want haar harde tepels priemden al aardig door haar bloesje. Bij dat aanzicht werd mijn lul nog harder en moest ik bijna naar de wc om de spanning eraf te halen. De koffie was klaar en we gingen in de knusse huiskamer zitten. Mia tegenover mij. Ze droeg een niet te extreem kort rokje, maar wel kort genoeg om een goed uitzicht te hebben op haar mooie benen. Ze had niet zo een mooi hoofd, maar haar lijf maakte dat meer dan goed. Toen we de koffie op hadden, vroeg ze of ik ook het verdere huis wilde zien. Ik stemde gelijk in.

Ze liep voor mij de trap op en ik had grote moeite me in te houden, haar niet bij die lekkere kont van haar te pakken. Boven liet ze me haar studeerkamer en douche zien. Toen kwamen we bij haar slaapkamer. Een super romantisch holletje. Mia had vaak last van haar nek. Ook vandaag. Ik stelde haar voor, om haar nek te masseren met olie. Na even geaarzeld te hebben, stemde ze toe en ging op haar bed zitten. Ik zei tegen haar, dat ik er zo niet zo goed bij kon en ze trok haar blouse uit. Daar zat Mia voor me, in haar azuurblauwe bh’tje met haar mooie ronde tieten. Het liefste had ik ze gelijk beetgepakt en had ze wel willen masseren, maar ook dit keer hield ik me in. Mijn stijve lul protesteerde flink.

Ik legde haar op haar buik op het bed en begon, met wat olie, haar nek te masseren. Ik hoorde Mia kreunen van genot. Voorzichtig maakte ik haar bh’tje los. Ze protesteerde niet, dus legde ik de bandjes naar opzij. Langzaam ging ik van haar nek naar haar rug. Ik masseerde ook haar armen en handen. Mia ontspande zich totaal. Na een kwartier ontdeed ik haar van haar rok. Daar lag mijn Mia. Alleen nog in haar azuurblauwe slipje en haar losgeknoopte bh’tje. Ik masseerde nu ook haar benen en vooral haar voeten. Ik hoorde haar steeds zachtjes kreunen.

Na verloop van tijd, draaide ik Mia op haar rug. Door deze beweging viel haar bh’tje af en had ik uitzicht op paar vreselijk lekkere borsten. Nog lekker strak en erg mooi van vorm met een paar ferme tepels er op.

Ik zei Mia dat de olie op was, maar ik nog wel wat anders wist. Ze zei, dat ik dat andere maar moest doen. Ik liet me dat geen twee keer zeggen en ik kuste en likte haar overal. Beginnend met haar hals, langzaam afzakkend naar haar heerlijke borsten. Over haar platte buik naar haar grotje toe. Tot mijn verbazing stonden haar lipjes al half open. Ik kon het niet laten om mijn tong in haar natte, strakke kutje te steken. Ze had me verteld, dat ze geen vriend had en nog maagd, omdat ze gelovig was en geen seks voor het huwelijk wilde. Toen ik mijn tong in haar natte neukspleet stak, voelde ik een rilling door haar lijf gaan. Ze spreidde haar benen nog iets verder zodat ik er beter bij kon. Het uitzicht, de geur en de smaak van haar sompige grot, deden mijn lul opzwellen tot ongekende grote. Het deed zelfs een beetje pijn.

Terwijl ik Mia met volle overgave befte, voelde ik wat gefriemel bij mijn piemel. Mia probeerde mijn gulp open te maken. Ik besloot even te stoppen om mijn broek uit te trekken en ging weer verder met waar ik mee bezig was. Die lekkere, geile kut aan het uitlikken. Mia had minder moeite om mijn lul te bevrijden uit mijn boxershort. Kennelijk schrok ze een beetje van de grote. Ze slaakte een kreetje en deinsde even terug. Nou heb ik niet zo een joekel van een neukstaaf, dus zal ze nog nooit van zo dichtbij een paal hebben gezien, laat staan in haar mond gehad.

Maar toch, voelde ik dat Mia mijn staaf in haar mondje nam. Een beetje onwennig sabbelde ze aan mijn geslacht. Dit wond me zeer op en stimuleerde mij om haar nog intensiever te beffen. Ik voelde dat ze moest komen. Haar hele lijf begon te trillen. Schokkend, kreunend en trillend beleefde ze haar eerste orgasme. Mijn pik viel uit haar mond.

Toen ze weer een beetje was bij gekomen, nam ze hem als vanzelfsprekend weer in haar hete mondje en sabbelde verder.

Ik ging op mijn knieën zitten voor Mia, pakte haar hoofd en neukte mezelf klaar in haar mond. Dikke stralen sperma spoot ik in haar keel. Doordat dit de eerste keer was, kon ze niet alles doorslikken. Het sperma liep uit haar mond over haar borsten. We veegden met een handdoekje het meeste sperma weg. Ik kuste ik haar weer in haar nek. Ik wilde nog meer. Ze vroeg plagerig of die oude man nog wel een keer kon. Liefdevol kuste ik haar gezicht en gaf haar voor het eerst een tongzoen. Ze was gewoon een natuurtalent.

Ik daalde weer af naar haar borsten, buik en die lekkere, nauwe neukgrot van haar. Ik lag haar weer lekker te beffen en zij deed haar best om mijn neukstaaf weer op oorlogssterkte te brengen. Dat lukte helemaal toen ze mijn ballen in haar mond nam. Wat een hemels gevoel. Nadat ze haar tweede orgasme had gehad, vond ik het toch wel tijd voor andere dingen.

Ik zette haar op haar knieën op het bed en zette mijn eikel tegen die lekkere zachte lipjes. Langzaam zakte ik verder en verder in haar. Tot mijn ballen haar lijf raakte. Het deed geen pijn, dus kon ik me gang gaan. Tijdens het neuken, beroerde ik haar knopje, waardoor ze weer klaar kwam, terwijl ik haar neukte. Ze had met lekker al een keer klaar gepijpt, dus kon ik lekker lang neuken. Na een tijdje trok ik mijn lul uit haar zuigende kut en zette haar op de wasmachine. Ze leunde een beetje achterover zodat ik lekker diep in haar kon komen. Zo neukte we weer verder. Toen ik voelde dat ik bijna klaar kwam, trok ik mijn lul snel uit haar en legde haar weer terug op bed, maar ditmaal met een stevig kussen onder haar kont.

Ik priemde mijn lul nu zover in haar, dat ik haar baarmoedermond raakte. Ze zei dat het wel een beetje pijn deed, maar dat ik haar wel door moest neuken. Ik kwam weer lekker klaar. Niet veel later zij ook. Tevreden en voldaan zakte we tegen elkaar aan. Korte tijd later stond mijn lul weer als een speer vooruit. Ditmaal wilde ik haar andere gaatje wel vullen. Langzaam ging ik naar beneden en likte aan haar aars. Eerst vond ze het vies, maar toen ik even bezig was, genoot ze er wel van.

Met wat vaseline op mijn vingers gleed ik haar kontje binnen. Mia was weer begonnen met me te pijpen; het ging steeds beter. Op een gegeven moment kon ik gemakkelijk met twee vingers in het poepgaatje gaan van Mia, dus dan paste mijn neukstaaf daar ook wel in. Ik zette Mia weer op haar handen en knieën en drukte mijn snikkel met enige kracht in haar kontje. Mia verkrampte even, maar ontspande daarna. Ik deed ontzettend mijn best om naar flink in haar kontje te stoten en korte tijd later kwam ik weer lekker klaar. Ik trok mijn pik uit haar kontje.

Moe, maar voldaan vielen we in slaap.

Na deze heftige middag ben ik niet meer bij haar weggegaan en is Mia nu mijn vrouw en hebben we 2 kinderen.

Alleen de seks is niet meer zo heftig dan in het begin, maar ben nog steeds erg blij met haar.

Ronald

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s