Elisabeth I


Het sletje

Zo heet ik echt, Elisabeth, die naam heb ik gekregen van mijn ouders en ze gebruiken die alleen als ik wat doe wat ze niet aanstaan. En dus gebruikten ze die naam heel vaak de afgelopen 23 jaar, want zo oud ben ik ondertussen. Ik woon nog steeds bij hen thuis, samen met mijn broer, de pestkop. Of ben ik degene die hem pest, tja?

Maar mijn gewone naam is Liesje, zo noemt iedereen me, bijna iedereen, want mijn allerbeste vriendin noemt me vaak ‘Betje, het sletje’. Niet dat ze er zelf niet vies van is. Maar, ze haalt het niet bij mij, en meestal zegt ze het uit bewondering, als ik weer wat gedaan heb, wat ze zelf niet durft.

Al vroeg begon ik met me uitdagend te kleden. Ik voelde me al heel snel een exhibitionist, ik wilde mijn lijf tonen, het wond en het windt me nu nog steeds veel op. De macht die je hebt over mannen als je ze uitdaagt is verslavend. Vooral nadat ik begon te merken, dat de mannen en jongens naar mij begonnen te staren. Ik mag van mezelf zeggen, dat ik er goed uit zie, alles op de goede plaats en voldoende en nergens te veel.

Op mijn 17e jaar kreeg ik mijn eerste vriendje en al snel lag ik in het gras met hem boven op mij. Maar meer dan een paar rillingen over wat hij deed kreeg ik niet. Ik raakte meer opgewonden van het feit dat ik naakt in het gras te lag dan al dat neuken, hoewel, het voelde wel lekker aan als hij in mij zat. Maar ik liet hem maar zijn gang gaan.

Totdat na een jaartje hij ineens begon over een van zijn vrienden, die mij een lekker stuk vond en wel eens met mij zou willen rollebollen, en hij had beloofd dat hij wel een keer mocht, dat vond hij opwindend, dus of ik het voor hem wilde doen. Na een tijdje zeuren of ik dat nu niet echt wilde doen gaf ik toe en sprak met hem af, dat ik zaterdag naar zijn kamer zou komen. Hij woonde in een studentenhuis. Dan zou het gaan gebeuren.

De volgende zaterdag stond ik om 7 uur bij hem voor de deur. Om mijn vriend te verrassen had ik alleen mijn jas aangedaan, verder niets, ik kwam toch om te neuken, nietwaar? Hij deed open en terwijl we naar zijn kamer liepen vertelde hij me dat zijn vriend gisteren op café had opgeschept over het feit dat hij mij morgen zou naaien. Zijn andere vriend was boos geworden, waarom hij niet was uitgenodigd en om een lang verhaal kort te maken, hij was vanavond ook uitgenodigd en of ik er dus maar twee wilde neuken?

Ik moest eerst een gevoel onderdrukken om hem een geweldige dreun te verkopen, wat dacht hij wel, mij uitlenen. Ik bepaal zelf wat er met mijn lichaam gebeurt. Maar terwijl ik naar zijn kamer liep kreeg ik toch kriebels en ik besloot het op mijn manier te doen. Plotseling bleef ik stil staan en het duurde even voordat mijn vriend het merkte en zich omdraaide. Midden in de gang deed ik mijn jas open en liet hem van mijn schouders glijden. Daar stond ik naakt midden in de gang, en ieder moment kon een van de andere bewoners uit zijn kamer komen en mij zo zien.

“Kom snel, zo kun je hier niet blijven staan,” en met een dringend gebaar duwde hij mij zijn kamer binnen. Mijn jas was in de gang blijven liggen. Met mijn rug ging ik tegen zijn bureau staan en ik keek hem uitdagend aan.

“Zo dus je wilt dat ik vanavond je vrienden neuk, maar op mijn voorwaarden. Vanaf nu bepaal ik met wie ik neuk en wanneer, is dit duidelijk?” Voor dat hij antwoord kon geven ging de deur open en kwam een jongen binnen. Wel een lekker ding.

Zodra hij mij zo zag staan gingen zo ogen wijd open, dan begon er lust in zijn ogen te komen.

“Wat ben jij een lekker ding zeg, en je staat al klaar om geneukt te worden.” Zijn reactie liet mij niet onberoerd en ik voelde een warm gevoel in mij opkomen. Ik wilde neuken, niet vrijen of zo, maar gewoon een paal in me en die voelen spuiten. Mijn opwinding begon toe te nemen en alleen de gedachte dat er nu een onbekende naar mijn naakte lichaam stond te kijken en dat die mij wilde neuken, liet me klaarkomen, een eerste echte orgasme.

Ik liep naar het bed terwijl ik de jongen het bevel gaf om zich uit te kleden. Op de rand van het bed zittend keek ik hoe hij zich snel van zijn kleren ontdeed en zodra hij dat had gedaan gaf ik hem het bevel om naar mij toe te komen. Ik liet mij nu achterover op het bed vallen en deed mijn benen open.

“Neuk me, nu, en heftig.” Even aarzelde hij maar dan stak hij hem bij me naar binnen. Heftig begon hij te bewegen. Door het feit dat hij volslagen onbekend was voor mij en dat er iemand naar stond te kijken hielp mij aan mijn volgende echt heftige orgasme. Dit was echt iets wat ik niet verwacht had. Ik lag te hijgen en te kreunen onder hem en op het moment dat hij in mij begon te spuiten sloegen bij mij alle stoppen door, zo heftig kwam ik klaar. Dit wilde ik, dat wil ik en dit zal ik nastreven, ik wil zo veel mogelijk en met zo veel mogelijk onbekende mannen neuken en mij naakt laten zien aan zo veel mogelijk mensen.

Bezweet rolde de jongen van mij af. “Wat ben jij een hete zeg, geweldig.”

“Dan doe je het dadelijk nog maar een keer,” antwoorde ik hem.

Ik keek even de kamer rond en ik zag dat de andere jongen ook was aangekomen. “Ik wil niet eens weten hoe je heet, maar neuk me nu of nooit.”

Snel trok ook hij zijn kleren uit en kroop gelijk op me. Hij schoof mijn natte volgespoten kut binnen en begon me te neuken. Ik wist nu zeker dat ik verslaafd was aan neuken en naakt zijn. Vooral neuken in het openbaar. Ik was in een keer een sletje geworden en ik vond het zalig.

Heerlijk lag ik te genieten van het neuken. Voor de ogen van mijn vriend en zijn vriend werd ik al voor de tweede keer geneukt, de orgasmes vlogen door mijn lichaam. Ongecontroleerd kwam ik klaar, ik sidderde, kreunde en riep maar; “neuk me, naai me… o… ja…”

De jongen trok zich ineens terug uit me, en na wat rukjes spatte hij al zijn geil over me heen. Ik rekte me uit en legde mijn armen boven me. Zo lag ik helemaal naakt, met een druppende kut en onder de sperma op het bed. Mijn vriend kon het niet meer aan, trok zin piemel uit zijn broek en die begon gelijk te spuiten, zodat ik nu wel helemaal onder zat.

Ik keek de kamer rond om te zien of er nog iemand was die wilde neuken, maar ik zag alleen drie slappe dingen, daar zou even geen genot meer van komen. Ik kwam overeind van het bed en liep naar de deur. “Ik ga even naar het toilet,” en ik opende de deur naar de gang. In de gang hing een grote spiegel en daar wilde ik eigenlijk naar toe. Mijn spiegelbeeld zag er fantastisch uit, zo wilde ik er altijd wel uit zien. Tussen mijn benen liep het sperma naar beneden en mijn borsten en buik zaten ook vol met sperma, zo hoorde een sletje eruit te zien. Ik stond me zo nog even te bestuderen. Achter mij ging ineens een deur open en een van de bewoners kwam naar buiten. Met open mond keek hij naar me.

“Zie ik eruit als een sletje, ik heb het net met drie mannen gedaan?” Heel langzaam deed hij zijn mond weer dicht en knikte zachtjes van ja. Maar in zijn ogen begon een vuurtje te branden. “Jij ziet er heel lekker uit, lekker genoeg om te naaien.”

“Dan doe je dat maar, hier en nu.” Ik leunde naar achter tegen de muur en deed mijn benen van elkaar. “Stop hem er maar in, vandaag heb ik nog niet genoeg.” Dat antwoord had hij niet verwacht, maar zijn reactiesnelheid was wel fantastisch. In nog geen 15 seconden zat hij al in me. Het gebeurde weer, een vreemde neukte me en ik vond het zalig. Mijn volgende orgasme rolde door mij heen, ik moest op mijn tenen staan om zijn stoten op te vangen en daar kwam het, zijn sperma en mijn volgende orgasme. Zachtjes was ik niet geweest want er gingen nu meer deuren open.

Ik trok me los van mijn neuker en keek de gang door. Ik draaide me om alle mannen, die in de deuropening stonden een goede kijk te geven op mijn naakte lichaam vol sperma. Ik kwam daar bijna van klaar, zo opgewonden was ik daarvan. Zou ik me nog een keer laten neuken, nu met toeschouwers. Nee, want in de kamer van mijn vriend wachtten nog drie hete jongens. Dus zwaaide ik naar iedereen en liep door naar het toilet, daar was ik tenslotte naar onderweg.

Op de terugweg stonden nog een paar jongens te kijken, wat hen een prachtige glimlach opleverde, alhoewel ik niet wist of ze dat wel gezien hadden, want mijn naakte lijf trok meer aandacht. Ik stapte de kamer weer binnen waar de drie samen stonden te praten, ik vermoedde over mij. Ik liep naar mijn vriend en vroeg hem; “tevreden over mijn optreden, ik ben net onderweg nog een keer geneukt, zalig.” Dan draaide ik me om naar zijn vrienden, ging met mijn rug tegen mijn vriend aan staan en sloeg mijn armen achteruit om zijn nek, zodat ik geheel gestrekt tegen met aan stond.

“Zo en wie wil nog een keer?” Gelijk had ik er een tussen mijn benen en al huppend werd ik zo tegen mijn vriend aan geneukt.

Het werd nog een lange avond, drie jonge mannen die zich een hele nacht met mij vermaakten, en af en toe een vluggertje op de gang met een toevallige passant. Tenslotte gingen de twee bezoekers naar huis en bleef ik achter bij mijn vriend. Die begon te vertellen wat ik nu moest doen, met wie ik moest neuken en liep over van de plannen. Ik liet hem rustig uitvertellen, terwijl hij op me lag te neuken, maar daarna maakte ik hem duidelijk, dat ik bepaalde, waar en met wie ik het zal doen.

Dat zag hij niet zitten, ik mocht het alleen als hij erbij was. Ik bedankte hem voor de heerlijke nacht, liep naar de gang om mijn jas te pakken en ging naar huis. Hij was nu mijn ex-vriendje. Maar ik blijf hem dankbaar, dat hij van mij een sletje heeft gemaakt.

© Storyvertaler

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Een gedachte over “Elisabeth I

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s