Pieter De Coninckplein


Veronique was een waanzinnig mooie meid. Grote, groene ogen, met een druppeltje grijs, lange, bruine haren, een mooi klein neusje en mooie rode lippen. Niet te dun, niet te dik, gewoon ideaal. Haar schouders waren mooi gevormd, je kon duidelijk zien dat ze ontzettend sportief was aangelegd. En als je uw ogen naar beneden liet afdwalen, dan kwam je terecht bij haar prachtig gevormde ronde borsten, die vol en stevig stonden. Ze wist dat ze mooie borsten had, en droeg daarom dus ook strakke T-shirts en truitjes. Haar middel was lekker smal en ze had goed gevormde heupen, die je lekker vast kon pakken als je haar van achteren zou nemen. En als je haar dan toch lekker aan het pakken was op zijn hondjes, dan kon het je gewoonweg niet ontgaan, dat haar kontje lekker strak was. Het was zo’n kontje, waar een heel klein beetje vlees op zat, net genoeg om lekker vast te pakken. Haar kutje was bijna altijd geschoren en dat was iets wat mannen heerlijk opwindend vonden. Ook daarvan was Veronique zich van bewust. Verder had ze een stel benen! Wow!

Altijd gehesen in een strakke broek, liep Veronique over de straten van het kleine stadje waar zij woonde. Natuurlijk, ze was zich er van bewust dat ze ook mannen op kon zoeken in de kroeg, maar dat was niet nodig. Daarbij, de meeste mannen die in de kroegen op haar af kwamen, waren boeren. Niet van beroep, maar meer qua gedrag. Dus liep Veronique nu ook weer over de straten van het kleine stadje en had zij al snel beet. Daar liep een gewillig slachtoffer, een paar meter voor haar uit, duidelijk zoekend naar iets, waarschijnlijk een straat of huisnummer. Veronique zou er wel voor zorgen, dat zijn doel wijzigen zou. Nieuw doel: Veronique.

“Sorry, mijnheer? Kan ik U misschien ergens mee helpen?” Haar stem klonk zoals gewoonlijk als die van een tienermeisje, terwijl ze in realiteit 24 lentes jong was. De man draaide zich verbaasd en iets of wat verrast om en raakte nog meer verrast, toen hij Veronique haar schoonheid had aanschouwd.

“Eh… Ik ben op zoek naar het Pieter Deconinckplein nr. 69. Weet jij misschien waar ik dan moet zijn?”

Veronique deed een klein stapje richting de man, zodat haar parfum duidelijk op te vangen was door zijn neus, een trucje wat ze vaker gebruikte om mannen in haar bed te krijgen. Het leek inderdaad onzinnig, maar het werkte wel! De man snoof het zwevende elixir op en leek vanaf dat moment bedwelmd door de geuren van Veronique. “Ik kan je niet vertellen waar dat is? Mijn bed staat daar namelijk niet.”

De man reageerde aangenaam verrast.

“Oh? En? Waar staat jouw bed dan wel? Hoe heet je?”

“Veronique. En jij?”

“Arnulf. Aangenaam.” Hij pakte haar hand en zoende de bovenkant ervan.

“Mijn bed staat vijf huizen terug. Wil je zien hoe het eruit ziet? Of voelen?”

Arnulf wist niet wat hij hoorde. Nog nooit had hij op zo’n makkelijke manier een vrouw aan de haak geslagen. Hij voelde hoe zijn ego begon te groeien, zonder enige reden. Maar dat wist hij niet. Veronique draaide zich om en hield Arnulf ’s hand vast om hem te leidden naar haar liefdesnest. Onderweg bekeek Arnulf haar nog even extra goed. Wat een heerlijk kontje had ze zeg! En dan de rest nog! Ongelooflijk, dacht Arnulf bij zichzelf. Hij kon zich helemaal voorstellen hoe zijn, nu al strak staande lul, diep in haar kontje zou doordringen. Terwijl zij onder zijn ferme stoten zou smeken om genade en tegelijk om meer zou vragen.

“Hier woon ik.” Zei Veronique met een erotische klemtoon op haar woorden, terwijl ze de sleutel in het sleutelgat stak en deze met een handige beweging omdraaide. Eenmaal binnen aanbeland, trok Arnulf zijn jas uit en hing deze een beetje onwennig op aan de kapstok in de hal van het kleine, knus ogende huisje.

“Ik zou je een tour van mijn paleisje kunnen geven, maar daar heb ik nu eigenlijk helemaal geen zin in, Arnulf. Ik wil je lekkere lul proeven en voelen. Tenminste, als je het lef nog hebt!”

“Ik moet zeggen, ik twijfelde wel heel eventjes, toen je de deur dichtdeed daarnet, maar nu je zo verlangend naar mij kijkt, wil ik niets liever!”

“Laten we dan geen woorden verspillen.”

Veronique pakte Arnulf ’s hand, trok hem naar zich toe en dwong hem om zijn mond te openen, zodat haar warme tong de binnenkant kon ontdekken. Arnulf leek haast te kunnen proeven hoe geil Veronique was, zoveel passie zat er in haar tongzoen. Met niet zoveel passie, maar net zoveel motivatie beantwoordde Arnulf haar ronddraaiende tong. Veronique had de smaak van aardbeien en suiker en aan haar reactie te merken had Arnulf zelf ook een aangename smaak, want ze kreunde niet alleen zacht, maar haar linkerhand gleed ook nog naar beneden langs zijn borstkas, over zijn buik en eindigend op zijn keiharde lul. De linkerhand aarzelde niet en liet zien dat ze behoorlijk getraind was in dit soort dingen want met een simpele draai maakte ze Arnulf ’s knoop los en trok vervolgens de rits helemaal naar beneden, tergend langzaam.

Arnulf hoorde hoe de ritssluiting langs de tanden van de rits gleed, voelde de spanning om zijn lul afnemen en de sensatie in zijn lul toenemen. Toen zijn broek helemaal los was, hield Veronique op met zoenen en trok de broek naar beneden. Terwijl ze deze daad verrichtte, bewoog ze met de bewegingsrichting van de broek mee, op haar knieën eindigend.

“Ik ben benieuwd hoe die lul van je smaakt, Arnulf. Als hij maar een klein beetje smaakt als je tong, komt het helemaal in orde. Maar smaakt hij niet fris, dan kun je onmiddellijk vertrekken. Afgesproken?”

Arnulf kreeg een angstaanjagend gevoel als sensatie door zijn lichaam heen en bedacht zich hoe hij straks met zijn broek op zijn enkels buiten zou kunnen staan. Had hij zijn lul vanochtend wel gewassen? Hij wist het allemaal niet meer en hoopte maar op het beste en sloot zijn ogen. Veronique sloot haar perfect gekleurde lippen om zijn purperen eikel en likte met een fluwelen beweging het voorzaad van het puntje af. Nu gingen haar zachte lippen richting de ballen en terug. Arnulf opende zijn ogen en keek een beetje twijfelend naar beneden en zag tot zijn opluchting dat Veronique haar ogen gesloten hield en met haar ene hand zijn ballen begon te kneden en met de andere zijn lul aftrok, terwijl ze hem afzoog. Arnulf voelde hoe zijn lul strakker begon te staan en waarschuwde Veronique, dat ze niet te lang door moest gaan, anders zou hij haar mondje helemaal vol spuiten.

“Heb ik geen problemen mee, hoor!” Zei ze zachtjes tussen het zuigen door, terwijl ze de harde lul soepel aftrok. “Maar je hebt gelijk. Ik wil je lul in me voelen. Kom.” Nog even trok ze aan zijn lul en deed dit met zoveel élégance, dat Arnulf al zijn emoties vergat en zich volledig op zijn lul concentreerde. Veronique rende naar boven en nog een beetje verward trok Arnulf zijn broek een beetje omhoog en rende, althans daar moest het op lijken, achter Veronique aan. Hij zag haar nog net een deur openen en daar naar binnen gaan. Binnen gekomen zag hij hoe Veronique haar broek al aan het uittrekken was en daarna haar strakke truitje. Tot zijn aangename verrassing droeg ze niet alleen geen slipje, maar ook geen bh.

“Pak me van achteren, lekker ding van me.” Smeekte ze zachtjes en Arnulf zag haar het bed op kruipen en op haar knieën zitten. Ze duwde haar kontje omhoog en opende haar schaamlippen met haar rechterhand. Ze was ongelofelijk nat want Arnulf zag het geil tussen haar lippen glinsteren. Terwijl hij voorzichtig zijn lul een beetje verwendde, kroop hij ook op het bed. Hij duwde zijn natte eikel tegen de vochtige lippen van Veronique ’s zachte, warme kutje.

“Duw maar, maak me lekker geil en neuk mijn kutje!” Veronique voelde hoe Arnulf zijn eikel tussen haar schaamlippen schoof en hoe de stam van zijn harde lul langs haar lippen schoof, heen en weer, in en uit, sneller en heftiger. Ze stimuleerde haar natte kutje door met haar middelvinger net naast haar klitje te wrijven, er op was teveel. Arnulf begon haar nu heel hard te neuken en Veronique schreeuwde het uit!

“Ja! Ik ga komen… Ga door! Kom dieper!”

Arnulf schoof zijn lul tussen de natte geile lippen, voelde hoe Veronique met een harde gil haar schaamlippen aan kneep en tot een geweldig orgasme kwam. Het duurde niet lang meer of Arnulf zijn zaad schoot als een speer door zijn keiharde lul, diep in Veronique haar drijfnatte schokkende kut.

“O, ja! Ah, ja!” Arnulf schreeuwde al zijn emotie eruit en voelde hoe het warme zaad uit zijn ballen pompte en het binnenste van Veronique ’s kut smeerde. Toen ze allebei klaar gekomen waren, lagen ze naast elkaar. Ze moesten allebei kostelijk lachen om hoe dit alles eigenlijk tot stand was gekomen. Veronique begon na enkele minuten weer aan Arnulf ’s lul te trekken en binnen luttele seconden stond deze weer op volle sterkte.

De rest van de avond vreeën zij nog door, en Arnulf was er nu van overtuigd, dat dit het juiste adres was. Hij had het Pieter Deconinckplein nr. 69 ver achter zich gelaten?

V&A

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s