De deurbel


Veronique had net een vreselijke dag achter de rug. Een warme dag binnen zitten op een muf kantoortje om naar het gezeur van boze klanten te luisteren had haar volledig uitgeput. Gelukkig was het weekeinde, hoewel ze niet goed wist of ze daar nu blij om moest zijn. Oké, ze kon lekker uitslapen, maar wat moest ze verder gaan doen? Veronique woonde al enige tijd alleen. Ze had haar vriend buitengezet nadat die haar voor de zoveelste keer had bedrogen. Toch dacht ze soms dat ze hem vreselijk miste, of was het nu gewoon de eenzaamheid in het algemeen die haar naar hem deed verlangen. Ze hield het meestal maar bij die laatste conclusie en onderhield geen contact meer met hem.

Nadat ze was thuisgekomen en een magnetronhapje had verorberd, was ze televisie gaan kijken. Ze had zichzelf een glaasje rode wijn ingeschonken en was onderuitgezakt in de bank gaan zitten. Zo viel ze dan ook kort daarop in slaap. Woelend als een onrustig kind lag ze te dromen hoe die mooie jongen van de postkamer haar borsten streelde. Elke beweging die hij maakte voelde ze tot in haar tenen. Haar hele lichaam voelde de tedere handen van die jongen zachtjes rond haar tepeltje cirkelen. Hij streelde haar half lange blonde haren en beet zachtjes in haar oorlelletje. Ze beefde van genot. Sinds ze alleen was had ze steeds vaker van die dromen. Dat was wel fijn, maar als ze dan opstond was ze ook meteen zo ontzettend opgewonden, en dan waren de jongens uit haar dromen natuurlijk nergens te bekennen.

Ze lag met een hand aan haar dijbeen en streelde zichzelf in haar slaap. Ze droomde hoe de jongen, die Julien heette, met zijn vingers door haar haren streelde, terwijl ze elkaar vurig kusten. Opeens ging de deurbel. Ze schrok wakker, maar besefte nog niet direct dat het de deurbel was die haar deed ontwaken. Opnieuw klonk de deurbel. Veronique sprong op en strompelde naar de voordeur. Ze opende de deur en Dorien stormde direct binnen.

“Hoi, hoe gaat ie”, riep ze enthousiast.

Dorien was een echte hartsvriendin van Veronique. Ze was dan ook kind aan huis en kwam altijd zo laconiek binnengelopen.

“Ik eh… ik ben eigenlijk net wakker…”, zei Veronique met een schorre stem. Ze was nog opgewonden van haar droom en voelde haar hals gloeien. Dorien kwam de laatste tijd wel vaker op bezoek. Ze had ook een tijdje samengewoond, maar het klikte niet meer zo met haar vriendje. Hij was altijd alleen maar met zijn vrienden van de voetbal bezig. Ze zag hem eigenlijk nooit. Uiteindelijk besloot ze dan om maar weer alleen te gaan wonen. Als Dorien zich eenzaam voelde kwam ze steevast bij Veronique op bezoek. Samen spraken ze altijd honderduit over de leuke jongens die ze gezien hadden, en de dingen die ze meegemaakt hadden. Dorien zei.

“Ik heb vannacht toch zo vreemd gedroomd… Ik moet er wel met iemand over praten…” Veronique begaf zich naar de keuken en haalde een glas.

“Je wilt toch ook wel een glaasje rode wijn?” Brulde Veronique vanuit de keuken.

“Ja hoor, lekker!” Riep Dorien terug. Veronique schonk de twee glazen vol en zei opgewonden.

“Wel, vertel! Vertel het maar aan Liesje!” Dorien keek ineens wat bedeesd en zei op een ernstige manier.

“Het is helemaal niet spectaculair of zo hoor. Het is zelfs ontzettend ingewikkeld…” Veronique keek Dorien diep in haar donkere ogen, hield haar schouder vast en zei terwijl ze zachtjes kneep.

“Sorry, vertel het maar… ” Dorien begon ineens als een bezetene te ratelen hoe ze had gedroomd dat ze bij Veronique in bed had gelegen, en dat ze elkaar hadden gestreeld, en dat ze elkaar overal hadden aangeraakt en gekust. Daarna zei Dorien dat het feitelijk een heerlijke droom was geweest, maar dat ze er niets van begreep, waarop een doodse stilte volgde. Veronique was gechoqueerd en voelde haar hart in de keel kloppen. Ze raakte er zelf door verward en wist niet goed hoe ze zichzelf voelde. Het verhaal van Dorien had haar alleen nog maar meer opgewonden en daar voelde ze zich heel raar bij. Het bleef stil en Dorien en Veronique staarden allebei voor zicht uit. Dorien was bang voor de reactie van Veronique. Veronique was bang voor haar eigen gevoelens. Ze was al hitsig vanwege haar eigen droom, maar door het verhaal van Dorien was ze helemaal gaan gloeien. Ze had zich nooit eerder aangetrokken gevoelen tot een vrouw en voelde zich bewust heteroseksueel. Op dit moment voelde ze zich echter ontzettend tot Dorien aangetrokken. Dorien brak het ijs en vroeg.

“En? Begrijp jij zoiets?”

“Nee, niet direct”, stamelde Veronique. “Het is toch maar gewoon een droom.” Voegde ze er aan toe, waarna de stilte opnieuw intrad. Opeens sprong Veronique op uit de bank en begon zenuwachtig heen en weer lopend haar vriendin aan een kruisverhoor te onderwerpen.

“Hoe voelde je je dan toen je wakker werd? Je hebt toch geen gevoelens voor mij hé?” Dorien kroop ineen van schroom en zei zachtjes. “Ik kan er toch niets aan doen dat ik zoiets droom?” Veronique keek naar Dorien. Hoe haar donkerbruine ogen diep naar beneden keken en haar schouders hingen. Ze ging naast haar op de bank zitten en probeerde haar gerust te stellen.

“Sorry, voor mijn reactie hoor, maar het is me nogal wat.”

“Ik…ik…ik be…”, stotterde Dorien, maar er kwam geen zinnig woord meer uit. Dorien kromp ineen en huilde zachtjes. Veronique pakte haar vriendin stevig vast. Weer voelde ze de opwinding stijgen. Ze vroeg zich af waarom ze zo afstandelijk had gereageerd. In werkelijkheid wilde ze haar vriendin maar al te graag voelen. Dorien voelde zich al wat gemakkelijker en liet haar vriendin los. Toen ze weer in bank zaten vroeg ze aan Veronique.

“Heb jij eigenlijk wel eens zoiets gedroomd?” Veronique keek naar Dorien en schudde ontkennend met haar hoofd. De koele reactie van Veronique deed Dorien opnieuw ineenzakken. Ze liet haar hoofd in de schoot van haar vriendin vallen en begon wederom te huilen. Veronique zat er wat ongemakkelijk bij. Ze streelde haar vriendin zachtjes door haar haren en probeerde haar weer wat te kalmeren. Zelf was ze allerminst kalm toen ze bedacht dat haar slipje al doordrenkt was en dat Dorien dit ongetwijfeld zou merken. Dorien merkte het ook en snoof tussen het snikken door zachtjes de geuren op die tussen de benen van Veronique opstegen. Het stemde haar steeds verdrietiger, omdat ze wel degelijk naar Veronique verlangde, maar zich afgeschrikt voelde door haar botte reacties.

Veronique greep de afstandsbediening, die naast haar op de bank lag, zette de televisie aan en begon nerveus te zappen. Ze keek helemaal niet naar het aanbod van de tv, maar dacht na over haar gevoelens. Ze wilde haar vriendin het liefst vastpakken en zich helemaal laten gaan, maar hoe zou ze daarop reageren. Ze durfde niet meer naar Dorien te kijken, die nog steeds in haar schoot lag weggedoken, en keek koeltjes voor zich uit. Dorien kon de verleiding niet meer weerstaan en begon haar eigen huid te strelen. Ze wriemelde met een vinger door haar eigen haren en liet de muis van haar hand zachtjes haar oorschelp strelen. Ze voelde hoe de opgezwollen tepeltjes door haar wollen trui heen priemden en contact maakten met de jeans van Veronique. Stiekem schuurde ze haar erecte tepels langs de spijkerbroek van haar vriendin. Veronique voelde hoe Dorien zachtjes kronkelde en keek op. Ze zag hoe Dorien door haar haren streelde en zachtjes haar eigen nek kietelde. Ook zag ze hoe zij steeds met haar borsten langs haar broek schoof.

“Kijk me eens aan”, zei ze tegen Dorien. Dorien hief haar hoofd op en keek met grote ogen naar haar vriendin. “Je hoeft niet zo verdrietig te zijn hoor. Ik ben niet boos. Ik ben alleen een beetje geschrokken.” Dorien verstopte haar hoofd in de hals van Veronique en hield haar stevig vast.

“Ik begrijp er ook niets van hoor”, fluisterde ze in haar oor.

“Hoeft ook niet sufkopje”, zei Veronique op geruststellende toon. Dorien scheen zich direct een stuk beter te voelen en stond op. Ze liep naar het raam van de ruime studio en ging voor het grote raam staan. Het was zonsondergang, maar de zon had zo fel geschenen dat er nog steeds een warme gloed door het raam heen straalde. Ze keek naar de passerende trams en zag hoe een verliefd stelletje het café aan de overkant verliet. De eenzaamheid overviel haar weer eens en ze voelde zich te neergeslagen. Veronique zag hoe Dorien ineengedoken van verdriet met een depressieve blik uit het raam tuurde en liep naar haar toe. Ze pakte haar met twee handen bij de schouders en zei.

“Het komt allemaal wel goed joh, en ik ben toch niet boos op jou.” Veronique was inmiddels in staat om haar vriendin beet te pakken en haar de kleren van het lijf af te rukken. Ze voelde alles in zich gloeien en in haar schoot had een ware lustexplosie plaatsgehad. De stof van haar slipje was tussen haar schaamlipjes ineengekrompen en de stramme spijkerbroek gaf daarbij een zeer ongemakkelijk gevoel. Ze wilde zich eigenlijk het liefst zo snel mogelijk ontdoen van die ongemakkelijke kledij. Zonder dat ze zich er van bewust was duwde ze met haar borsten tegen de gebogen rug van haar radeloze vriendin. Ze was onstuitbaar opgewonden.

Dorien voelde hoe de stevige borsten van haar vriendin tegen haar werden aangedrukt en voelde zich enorm licht worden. Ze streelde stiekem haar eigen borsten en wreef over haar buikje. Veronique merkte de strelingen van haar vriendin op en duwde zonder een woord te zeggen de handen van haar vriendin naar beneden. Daarna drukte ze haar eigen handen tegen de borsten van Dorien. Ze voelde de vormen van de ronde borsten van haar vriendin en fluisterde zachtjes.

“Wat heb jij toch lekkere volle borsten.” Dorien zweeg en liet langzaam haar hand over haar dijbeen glijden. Ze streelde de binnenkant ervan met de toppen van haar vingers en sloot haar ogen van extase. Veronique streelde de borsten en het buikje van Dorien en drukte haar lichaam steviger tegen dat van haar vriendin aan. Ze voelde zich langzaam wegzinken in een zee van genot.

“Ben jij ook zo opgewonden”, fluisterde ze in het oor van Dorien. Dorien had inmiddels haar hand onder haar rokje gestoken en streelde met de toppen van haar vingers langzaam langs de randjes van haar nat geworden slipje. Lichtjes kreunend zei ze.

“Ja, ik voel me ook zo vurig.” Opeens klonk de deurbel, waarop ze elkaar verschrikt aankeken. Dorien trok haar slipje recht en nam plaats in de bank, terwijl Veronique zich naar de voordeur begaf. In de deuropening verscheen een jongeman van ongeveer twintig jaar die zich voorstelde als de nieuwe buurman. Hij had juist besloten om de leegstaande studio boven Veronique te gaan huren en zou er volgend weekeinde in gaan trekken. Hij meende dit even te moeten melden en kwam even kennis maken met zijn buren. Met zijn grote onschuldige ogen onderzocht hij het postuur van Veronique aan wie dit niet onopgemerkt voorbij was gegaan.

“Kom anders even binnen, dat praat wat gemakkelijker”, zei Veronique. Ze liet de jongen achter zich aan naar binnen lopen en gaf haar vriendin een vettige knipoog. Dorien stelde zich aan de jongen voor en Veronique wenkte hem plaats te nemen op de bank.

“Wil je ook een glaasje wijn?” Vroeg ze aan de jongen die zich intussen had voorgesteld als Peter.

“Alstublieft”, zei de jongen beleefd. Veronique haalde een extra glas uit de keuken en schonk drie glazen wijn vol.

“Proost!” Riep ze vrolijk, terwijl ze haar vriendin ondeugend glimlachend aankeek. Terwijl Veronique de jongen vroeg naar zijn werk en waar hij vandaan kwam, observeerde Dorien zijn bewegingen en gelaatsuitdrukkingen. Hij zei vierentwintig jaar te zijn, maar hij zag er veel jonger uit. Hij had ook zo’n onschuldige blik en een jongensachtige manier van doen. Dorien kon zich er niet van weerhouden de inhoud van zijn broek te onderzoeken. Terwijl Dorien zich een voorstelling probeerde te maken van hoe zijn blote lichaam er uit zou zien, en wat er zou schuilgaan achter die stevige bult in zijn broek, waren hij en Veronique aan het kletsen als twee ouwe wijven. Ze probeerde te participeren en vroeg ineens recht op de man af.

“Heb jij een vriendinnetje?” De jongen ontkende dit onverstoord en begon daarna direct over zijn hobby te vertellen. Hij leek van onderwerp te willen veranderen. Dorien liet zich niet om de tuin leiden en vuurde direct een nieuwe vraag af.

“Sorry hoor, dat ik je zo onderbreek, maar ben jij al eens met een meisje naar bed geweest?” Een diepe stilte klonk. Dorien schrok van haar eigen directheid en zei plots. “Eh…sorry nogal een directe vraag hé? Je moet daar niet op antwoorden hoor.”

“Ik vind het niet erg hoor”, zei Peter. En hij stamelde; “En eh…ja, ik ben eigenlijk nog nooit met een meisje naar bed geweest…”

Veronique keek haar vriendin samenzwerend aan en zei vervolgens. “Wel Petertje, je weet niet wat je mist.” Het gezicht van Peter liep rood aan. Hij vroeg zich af of de twee meisjes hem maar wat plaagden of dat ze gewoon echt zo hitsig waren. Hij hoopte eigenlijk wel op dat laatste, want de gedachte aan seks deed zijn penis al lichtjes opzwellen. Veronique stond ineens op en zei.

“Ik moet eventjes naar het toilet.” Dorien vertelde intussen aan Peter dat zij en Veronique hartsvriendinnen zijn. “Wij vertellen elkaar dus werkelijk alles en delen ook alles met elkaar”, benadrukte Veronique. “Wij kennen elkaar dus ook door en door.” Weet je wat Liesje nu aan het doen is?” Vroeg Dorien.

“eh…nee?” Vroeg Peter verbaast.

“Je moet niet lachen hoor, maar ze is zo opgewonden geworden van jouw gezelschap dat ze nu met zichzelf aan het spelen is.” Dorien had niets teveel gezegd, want Veronique zat op de closetpot en streelde zachtjes haar klitje. Ze had bij het laten zakken van haar jeans zo’n opwindend en verlossend gevoel ervaren dat ze direct de binnenkant van haar dijen was gaan strelen. Haar lusten waren onstuitbaar, maar ze kon zich niet helemaal laten gaan, want dan zouden ze haar absoluut horen. Ze hoopte dat Dorien de jongen wat losser kon krijgen, want ze verlangde nu vreselijk naar de bevrediging van haar lusten. Dorien had intussen Peter zo gek gekregen om naar het gangetje te lopen.

“Kijk maar eens door het sleutelgat van de wc, dan zal je zien dat ik gelijk heb”, zei ze giechelend. De jongen aarzelde. “Toe nou, kijk gerust”, drong Dorien aan. De jongen keek vluchtig door het sleutelgat en zag vaag hoe de hand van Veronique tussen haar benen wreef. Er viel niet veel te zien, maar Peter beschikte over fantasie genoeg om de ontbrekende visie in te vullen. Er begon iets in zijn broek te spannen en hij voelde een warm gevoel op zijn borst. Dorien zei.

“Ik heb eigenlijk ook enorme zin om dat te doen, maar eh… ik heb nog veel liever dat jij dat doet.” Ze liepen terug naar de bank en namen plaats. Dorien trok prompt haar wollen trui uit en zei tegen Peter. “Wil jij mijn borsten strelen?” De jongen aarzelde lichtjes maar begaf uiteindelijk zijn hand trillend in de richting van haar borsten. Hij voelde onderzoekend en leek in gedachten verzonken. Als een ontdekkingsreiziger op nieuw land verkenden zijn vingers de rondingen van Doriens borsten. Dorien maakte haar behaatje los en vroeg Peter haar rug en nek te masseren. De jongen wreef zachtjes over de strakke huid in haar nek en wriemelde met zijn nagels langzaam over haar rugje. Veronique was intussen maar gestopt met haar klitje te strelen, want ze zou zich toch niet kunnen laten gaan. Totdat ze echter de wc wilde verlaten en Peter bezig zag met het strelen van een halfnaakte Dorien. Ze hield post in het halletje en gluurde naar hen. Ze liet haar broek weer zakken en begon zichzelf geruisloos te strelen. Dorien trok de handen van Peter naar zich toe en legde die op haar buik.

“Wil je nu zacht mijn buik strelen”, vroeg ze fluisterend aan Peter. Peter was intussen gek van opwinding en kreeg het zo benauwd dat hij met een verontschuldigend glimlachje zijn blouse losknoopte. Het blote bovenlichaam van Peter maakte Dorien gek van opwinding. Ze greep hem vast, wierp hem op de bank en liet zich boven op zijn lichaam vallen. Wild kuste ze hem in zijn nek en stak ze haar tong in zijn oor. Ze sabbelde aan zijn oorlel en kroelde met zijn zachte borst. Veronique sprong op en liep geruisloos naar de woonkamer. Ze wenkte Dorien voorzichtig om op de grond voor de bank te knielen, terwijl Peter languit op de bank bleef liggen. Dorien boog zich met haar gezicht over zijn hoofd en begon de jongen vurig te kussen. Veronique had intussen naast Dorien plaatsgenomen en bewonderde het blote bovenlichaam van Peter. Ze begon zijn lichaam te strelen en genoot intens van het contact met zijn gespierde buik. Ze kon zich niet meer bedwingen, trok haar slipje uit en begon de binnenkant van haar dijen te strelen. De hand waarmee ze Peter streelde liet ze over zijn kruis glijden. Peter schokte van genot. Ze maakte de knoop van zijn spijkerbroek los en deed de ritssluiting naar beneden. Met haar hand streelde ze nu vlak langs zijn gezwollen lid over de stof van zijn slip. Dorien was nog vurig aan het kussen met Peter en streelde zijn bovenlichaam. Veronique keek onder haar rokje en zag haar snoepgoed druipnat op een uitnodigend kiertje staan.

Ze kon zich er niet van weerhouden een vinger onder Doriens rokje te laten verdwijnen. Langzaam en aarzelend dwaalde haar wijsvinger in de richting van haar schaamlippen, die volledig zichtbaar waren omdat haar slipje helemaal naar binnen was geschoten van de nattigheid. Toen de huid van haar vinger contact maakte met de schaamlip van Dorien voelde ze een heerlijke spanning. Haar hart bontste en ze hoorde hoe Dorien een kreetje slaakte. Dorien likte met haar tong de borst van Peter en gaf kusjes op zijn buik. Dan verdween haar tong in zijn navel en beet ze zachtjes in zijn tepels. Ze liet haar hand in zijn broek glijden en voelde hoe zijn erectie zich kloppend aanbood. Ze duwde vervolgens Veronique opzij en knielde aan zijn benen om zijn broek uit te trekken. Bewonderend betaste ze zijn gespierde benen, terwijl Peter met evenveel bewondering de mooie rondingen van haar schouders gadesloeg. Veronique kroop tegen Dorien aan om een glimp op te vangen van Peters stijve penis. Zijn erectie was groot en stevig. De top van zijn lid paste niet meer in zijn slip en had zich een weg naar buiten gebaand. Dorien greep de jongen zijn lid vast en streelde hem zachtjes. Ze trok zijn slip naar beneden en slikte bij het zien van zijn enorme totaalpakket. Veronique keek vol bewondering toe en streelde haar klitje. Dorien boog zich voorover om de kloppende penis zachtjes te knuffelen.

Opeens werd Veronique wild en kroop ze met haar hele lichaam bovenop de jongen met haar hoofd naar zijn lid toe. Ze begon nu ook aan zijn penis te likken en duwde haar poesje voorzichtig in de richting van de jongen zijn gezicht. Peter keek vol bewondering naar het liefdesgrotje dat zich boven hem presenteerde. De geur ervan maakte hem helemaal wild. Dorien had intussen zijn eikel in haar mond genomen en gaf er zachte zuigzoentjes op. Peter schokte en slaakte een diepe kreun. Het was hem al teveel geworden en met een stevige straal ejaculeerde hij in de zuigende mond van Dorien.

Met gesloten ogen bleef Peter bewegingloos in de bank liggen. Hij was niet alleen uitgeput, maar wist zich ook geen houding te geven. Dorien was terug op de grond gaan zitten en liet weer een hand onder haar rokje verdwijnen. Veronique keek vol bewondering naar de volle borsten van Dorien en streelde eveneens haar klitje. Ze ontdeed zich van de nog resterende bovenkleding en vleide zich neer op de grond. Dorien bewonderde de rondingen van het spiernaakte lichaam van haar vriendin. Ze deed haar rokje en haar slipje uit en vleide zich naast Veronique neer. Nu lagen ze daar kronkelend naast elkaar hun klitje te strelen.

Peter keek stilletjes met halfopen ogen naar de twee vurige meisjes. Dan hief Dorien zich op en wierp zichzelf op het lichaam van haar vriendin. Ze kusten elkaar en streelden elkaars lichaam, terwijl ze hun poesjes voorzichtig tegen elkaar aan schuurde. Peter keek toe en voelde hoe zijn lid terug begon te zwellen. Hij kon zich er niet van weerhouden zijn penis een handje te helpen en wriemelde er zachtjes aan. Dorien verkende met haar mond het hele lichaam van haar vriendin. Ze zoende haar halsje, likte haar borsten, beet zachtjes in haar tepels en streelde onderwijl haar klitje. Dan liet Dorien haar hoofd in de schoot van Veronique zakken. Ze schuurde met haar mond langs de haartjes op de venusheuvel van Veronique en snoof van het weelderige parfum dat daaruit opsteeg. Veronique schokte hitsig en speelde met haar tepels. Vervolgens nam Dorien een schaamlipje van Veronique in haar mond en trok er zachtjes aan. Ze kon er wel in bijten van wellust en al snel verdween haar tong tussen de schaamlipjes van haar vriendin. Ze proefde met het puntje van haar tong de sappen van Veronique en verkende het spleetje met haar wijsvinger. Dan stak ze voorzichtig een vinger naar binnen en liet die langs haar klitje naar buiten komen. Veronique kreunde heftig en riep.

“Lik me!” Dorien voegde de daad bij het woord en bewoog haar tong zachtjes langs de kittelaar. Ze zoog zachtjes aan haar lipjes en draaide rondjes rond haar klitje. Peter voelde zich intussen weer volledig hersteld en keek vol bewondering naar de draaiende kont van Dorien, die druk doende was haar vriendin naar een orgasme te brengen. Opeens sprong hij op van de bank en hij knielde aan het hoofd van de hijgende Veronique.

Veronique opende haar ogen even en zag het parate lid van haar nieuwe buurjongen. Ze greep het vast en begon er als een bezetene aan te zuigen. Peter gromde van genot en probeerde zijn ogen open te houden om van het schouwspel te genieten. Ineens stopte Dorien met likken, wierp zich andersom terug op het lichaam van haar vriendin, duwde Peter opzij en duwde haar poesje in het gezicht van Veronique. Kronkelend en hijgend van genot lagen de meisjes van elkaars poesje te snoepen. Peter keek wellustig toe hoe de tong van Veronique Doriens grotje bewerkte. Lang kon hij de verleiding niet weerstaan om passief toe te kijken.

Hij duwde zijn erectie voorzichtig tegen de opening van Doriens poesje en liet langzaam de top van zijn gevaarte naar binnen glijden. Hij beet zich op de lippen, want hij voelde dat hij bijna ging ejaculeren. Het was hem allemaal teveel geworden en bewegingloos voelde hij hoe Doriens grotje aan de top van zijn lid scheen te zuigen. Dorien begon te gillen.

“Peter ik wil je voelen, ik ga komen!” Nog voordat Peter zijn lid verder naar binnen kon laten glijden begon Dorien schokkend en hijgend als een oncontroleerbare massa te schudden en te draaien. Ze krabde aan de dijen van Veronique en gilde een paar keer hevig. Peter schrok van het schokkende lichaam en trok zich terug. Hij nam plaats in de bank en keek met een verontschuldigend glimlachje eerst naar zijn erectie en dan naar Veronique. Veronique aarzelde geen moment en bevrijdde zich van haar nagenietende vriendin. Ze ging bij Peter op schoot zitten en liet haar opengesperde liefdesgrotje over de stevige paal heen zakken.

Peter streelde haar dijbenen en tilde haar steeds een beetje op als ze op en neer begon te wippen. Zijn hele toverstafje was bij haar binnengedrongen en streelde de zachte wanden van haar liefdesgrotje. Hij voelde haar sappen langs zijn benen lopen en genoot van de knijpende bewegingen waarmee ze zijn lid beroerde. Ze bewogen nog amper op en neer. Want het kloppen van zijn pik en het knijpen van haar grotje zorgde voor voldoende opwinding. Dorien was weer bij haar positieven en had postgevat aan het vrijende koppel. Ze stak haar hoofd in de actieve zone, likte de ballen van Peter en betoverde het genotsknopje van Veronique.

Veronique had haar orgasme al lang uitgesteld en wist dat ze het nu moest laten gaan. Haar orgasme kondigde zich aan door diepe zuchten. Ze duwde het hoofd van Dorien opzij en begon de kloppende pik een handje te helpen met haar vingers. Ze streelde haar klitje onregelmatig door er rond omheen te draaien. Dan begon ze er ineens op te kloppen met de top van haar vinger om uiteindelijk schreeuwend klaar te komen. Veronique hief zichzelf op en strompelde naar het toilet. Dorien zag haar kans schoon de sappen van haar vriendin van de jongen zijn lid af te likken. Vurig kuste ze de top van zijn stevige knots en liet ze haar tong langs de rug ervan glijden.

“Nu is het mijn beurt”, riep ze stoutmoedig. Ze maande de jongen languit in de bank te gaan liggen en ging bovenop hem liggen. Peter duwde zijn bekken omhoog en liet zijn lid langs haar poesje glijden. Ze was zo nat dat ze met haar hand naar de knoest moest grijpen om hem binnen te krijgen. Terwijl ze haar bekken regelmatig op en neer bewoog hief ze haar lichaam op en toonde fier haar borsten. De jongen keek op en bewonderde haar lichaam. Hij streelde haar borsten en haar rug en trok haar dan weer terug naar zich toe. Willoos liet zij zich in zijn armen zakken.

Toen Veronique van het toilet kwam zag ze de twee in elkaar verstrengelde lichamen op de bank liggen. De kamer was gevuld met het onweerstaanbare parfum dat ontstaat als de lichamen van mannen en vrouwen geuren afscheiden bij het vrijen. Dorien draaide wild met haar achterste en liet zich de torenspits van Peter welgevallen. Veronique keek toe en voelde zichzelf weer warm worden van binnen. Al vlug had ze postgevat aan de bank waar ze het vrijende paartje een handje ging helpen. Ze streelde Dorien over haar mooie bips en keek wellustig toe hoe het zuigende poesje van haar vriendin de stevige paal opslokte. Ze had er onderhand ook wel zin in gekregen de jongeheer in haar onderlichaam te voelen en gebaarde discreet naar haar vriendin.

Dorien stond direct op en geleide haar vriendin naar het bezwete lichaam van haar buurjongen. Dorien keek hitsig toe hoe Veronique op de jongen lag te kronkelen van genot en speelde intussen wat met haar klitje. Ze trok haar schaamlippen verder uit elkaar en stak twee vingers naar binnen. Terwijl ze naar Veronique en Peter keek liet ze zich op hetzelfde tempo door haar vingers neuken. De ogen van Dorien draaiden helemaal weg en ze zeeg ineen op de vloer. Als een zwevend lichaam kronkelde ze over de vloer terwijl ze haar klitje steeds steviger begon te beroeren. Dan begon ze steeds zwaarder te ademen en zelfs te hijgen, waarna ze met een stevige kreet een zeer heftig orgasme beleefde.

Veronique was inmiddels met haar rug naar Peters gezicht toe op diens lichaam gaan zitten. Terwijl ze de stotende bewegingen van zijn gevaarte tot in haar keel kon waarnemen speelde ze lustig met haar spleetje. Toen kromde Peter zijn rug voorover en probeerde naar Veronique haar mooie schouders te grijpen, maar hij bereikte ze niet. Hij viel weer achterover en met een korte grommende kreun ejaculeerde hij in het spleetje van Veronique. Veronique stond al op het punt om klaar te komen en stelde dit steeds uit, maar toen ze de warme stevige straal van Peter in haar buik voelde stromen liet ze meteen alles los. Ze liet zich volledig op het lichaam van de jongen neervallen en klopte als een bezetene op haar clitoris. Haar opgezwollen genotsknobbel leek vervolgens de rest vanzelf te doen, want ineens hield ze stil en kwam ze al puffende klaar in overtreffende trappen…

Opeens klonk de deurbel.

V&A

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s